Toiminnallinen porrastreeni

Tehokas treeni koko keholle raikkaassa ulkoilmassa - ota lapsi mukaan tai tule yksin! Kehität peruskuntoasi sekä lihasvoimaa monipuolisten harjoitteiden avulla. Tunti voi sisältää hyppyjä, mutta kaikki liikkeet ovat muunneltavissa kevyempiin vaihtoehtoihin, mikäli esim. synnytyksestä ei ole vielä pitkä aika, jos selän/lantion alueella on toimintahäiriöitä tai jos sinulla on vauva sylissä/kantorepussa tms. Voit siis ottaa vauvan mukaan esim. nukkumaan vaunuissa portaiden juurelle, tai jos vauvaa ei sittenkään nukuta, treeni onnistuu kyllä vauva sylissä/kantorepussa myös! Tunti on Mami-tunti, mikä tarkoittaa, että lasten läsnäoloon suhtaudutaan positiivisesti ja joustavasti. Tulit millä kokoonpanolla tahansa, tunnin jälkeinen polte reisipakara-alueella on takuuvarma!

Tunnilla tehdään hapenottoa ja lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä Kuuvuoren portaissa. Liikkeitä voi muokata sopivantasoiseksi, joten tunti sopii kaikenkuntoisille. Jos talvikuukausien aikana portaat ovat liukkaat, voidaan treenata myös Kuuvuoren kentällä (oikein huonolla ilmalla tai kovalla pakkasella voidaan myös siirtää treenit sisätiloihin 400 metrin päähän T-talolle, Vanha Hämeentie 29).


Ajankohta: Ke klo 11.45-12.30

Paikka: Tapaaminen Kuuvuoren portaiden juurella (Ruukuntekijänkujan päässä eli Suntionkadun varrella sijaitsevan kentän yhteydessä)

Ohjaaja: Anni Toivanen 

Kausi: 26.8.-8.12.2019

Hinta: Tunneille osallistutaan joko sarjalipuilla tai kausikortilla (tunnille ei siis tarvitse ilmoittautua). Lippuvihko maksaa 75€ (15 lippua, voimassa kevätkauden 2020 loppuun asti kaikilla muillakin Jyryn aikuisten ryhmäliikuntatunneilla). Kausikortti maksaa 110€/syyskausi. Hintoihin lisätään seuran jäsenmaksu 10€ (voimassa koko kalenterivuoden, joten maksat sen vain, jos et vielä ole tälle vuodelle maksanut).

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.