Toiminnallinen porrastreeni

Tehokas treeni koko keholle raikkaassa ulkoilmassa - ota lapsi mukaan tai tule yksin! Kehität peruskuntoasi sekä lihasvoimaa monipuolisten harjoitteiden avulla. Tunti voi sisältää hyppyjä, mutta kaikki liikkeet ovat muunneltavissa kevyempiin vaihtoehtoihin, mikäli esim. synnytyksestä ei ole vielä pitkä aika, jos selän/lantion alueella on toimintahäiriöitä tai jos sinulla on vauva sylissä/kantorepussa tms. Voit siis ottaa vauvan mukaan esim. nukkumaan vaunuissa portaiden juurelle, tai jos vauvaa ei sittenkään nukuta, treeni onnistuu kyllä vauva sylissä/kantorepussa myös! Tunti on Mami-tunti, mikä tarkoittaa, että lasten läsnäoloon suhtaudutaan positiivisesti ja joustavasti. Tulit millä kokoonpanolla tahansa, tunnin jälkeinen polte reisipakara-alueella on takuuvarma!

Tunnilla tehdään hapenottoa ja lihaskuntoa kehittäviä liikkeitä Kuuvuoren portaissa. Liikkeitä voi muokata sopivantasoiseksi, joten tunti sopii kaikenkuntoisille.

Toiminnallinen porrastreeni palaa talvitauon jälkeen keväällä 2020! Tarkemmat tiedot päivitetään näille sivuille myöhemmin.