TuJy

Turun Jyry on urheiluseura, jossa voi harrastaa voimistelua, nyrkkeilyä ja lentopalloa. Voimistelujaoston toimintaan kuuluu kaikille avoimia jumppatunteja, perheliikuntaa, lastenryhmiä, tanssitunteja ja erilaisia kursseja kuten esimerkiksi juoksukouluja ja kahvakuulakursseja. Kesäisin järjestämme lapsille liikunnallisia kesäleirejä ja voimisteluleirejä.

Missio:

 Olemme vastuullinen urheiluseura, jossa seuran jäsenet voivat yhdenvertaisesti harrastaa matalan kynnyksen liikuntaa riippumatta iästä, varallisuudesta, sukupuolesta, uskonnollisuudesta tai kansallisuudesta. Joukkuevoimistelussa sekä nyrkkeilyssä mahdollista kilpatasoiseen urheiluun.

Toiminnassamme edistetään terveellisiä elämäntapoja, tuetaan itsetunnon ja identiteetin vahvistumista sekä sosiaalista kehittymistä.

Visio:

Olemme luotettava ja arvostettu seura, joka tarjoaa matalan kynnyksen liikuntaa kaikille ikäryhmille. Vakaalla taloudenhoidolla ja talkootyöllä pidetään jäsen- ja harrastemaksut mahdollisimman matalina.


Turun Jyry järjestää liikunta- ja harrastetoimintaa alueensa asukkaiden tarpeiden mukaan niin, että siihen voivat osallistua kaikki tuloihin, varallisuuteen, sukupuoleen, ikään, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta. Valmennus- ja urheilutoiminnassa edistetään terveellisiä elämäntapoja, tuetaan nuorten itsetunnon ja identiteetin vahvistumista sekä sosiaalista kehittymistä.

Jyryn voimistelujaostossa valmennamme harrastevoimistelun lisäksi joukkuevoimistelujoukkueita. Seurassamme on joukkueita 4-vuotiaista alkaen aina aikuisiin naisiin saakka. Joukkueiden valmennus on määrätietoista ja ammattitaitoista. Joukkueisiin otetaan jatkuvasti uusia tyttöjä vastaan. 

Nyrkkeilyjaostossa voi harrastaa joko tavoitteellisesti kilpanyrkkeilyä tai harrastusmielessä kuntonyrkkeilyä. Lentopallojaosto tarjoaa kerran viikossa kokoontuvan peliporukan, johon ovat miehet ja naiset tervetulleita pelaamaan ilman kisatavoitteita.

Seuramme oma harjoitustila on T-talo Vanhalla Hämeentiellä ja muina tiloina käytämme koulujen voimistelusaleja pääasiassa Nummen alueella. T-talon ympäristössä on hyvin parkkitilaa ja bussilinjat 2, 2A, 2B ja 2C tulevat Kauppatorilta suoraan ovelle.

Seuramme on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka pyrkii talkootyöllä pitämään jäsen- ja harrastusmaksut erittäin matalina. Tarkoituksemme on mahdollistaa iloinen urheiluharrastus kaikille lapsille, nuorille ja aikuisille.

Lisätietoa harrastusmahdollisuuksista seurassamme löydät nettisivujen lisäksi Facebookista: Voimistelujaoston Facebook-sivu ja Nyrkkeilyjaoston Facebook-sivu. Käy tykkäämässä sivuistamme, niin saat aina uusimmat uutiset ja päivitykset!