Helmet 7-12 v

Helmet on harrastevoimisteluryhmä, jossa opitaan voimistelun perusteita. Helmissä harjoitellaan voimistelun perustaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoharjoittelua, akrobaattisia taitoja ja notkeutta.

Helmet sopii tytöille, jotka eivät halua harrastaa tavoitteellista kilpavoimistelua, vaan harjoitella voimistelua omassa porukassa kerran viikossa ja hyvällä fiiliksellä. Ryhmään ovat tervetulleita aiemmin voimistelukoulussa käyneet tytöt sekä uudet harrastajat. Tähän ryhmään ovat siis tervetulleita ihan kaikki, eikä aiempaa voimistelutaustaa vaadita.

Ajankohta: Torstaisin 16:30-17:30

Paikka: T-Talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29) Sisäänkäynti harjunkadun puoleisesta ovesta.

Ohjaaja: Vilma

Kausi: Kevätkausi 9.1.-14.5.2023 (Ei tuntia talvilomalla vk 8 20.2-26.2.)

Hinta: Kauden puoliväli ylitetty, harrastemaksu puoleen hintaan 37,50€  (75€ + seuran jäsenmaksu 5€  (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi).)

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ryhmään saa tulla kerran maksutta kokeilemaan ilman ilmoittautumista.

Sisaralennus -20% toisesta lapsesta, kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmän vastuuohjaaja: Vilma Koskinen, vilmalina.koskinen@gmail.com, puh. 0408775363

(yhteydenotot arkisin kello 14:00 jälkeen)

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Harrastevoimisteluryhmä Helmien ohjaaja