Perhe-Freegym 

Huippuhauskaa liikuntaa aikuisille yhdessä lasten kanssa! Freegym on laji, joka yhdistelee akrobatiaa, temppuilua, akrobatiaa, parkouria ja voimaharjoittelua. Peruskuntoharjoittelun ja leikkien lisäksi harjoitellaan mm. perusakrobatiaa ja tasapainoilua sekä liikutaan saliin rakennetuilla "radoilla". Liikkuminen tapahtuu hyvällä fiiliksellä ja ilman suorituspaineita.

Perhe-Freegymiin voivat osallistua yksi tai kaksi perheen aikuista yhdessä yhden tai vaikka kaikkien lasten kanssa. Tarkkoja ikärajoja emme halua asettaa, sillä haluamme, että koko perhe saa osallistua yhdessä myös eri-ikäisten lasten kanssa. Suuntaa-antavana ohjeena kuitenkin ryhmä soveltuu parhaiten alle kouluikäisille lapsille (noin 3-5-vuotiaille.)

Lapset otetaan huomioon tunnin suunnittelussa, mutta tällä tunnilla aikuiset eivät suinkaan katso vierestä, vaan kaikki liikkuvat. Samalla kun liikutaan, tunnilla ollaan luontaisen tekemisen kautta vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja kenties saadaan vinkkejä ja uusia ideoita perheen yhteiseen tekemiseen myös vapaa-ajalla. Lapset ovat mallioppijoita, ja oman aikuisen kanssa liikkuminen on paras tapa välittää liikunnallista elämäntapaa myös seuraavalle sukupolvelle!

Ajankohta: Keskiviikkoisin 16:30-17:15

Paikka: Vasaramäen koulun liikuntasali (Lehmustien yksikkö), Lehmustie 7

Ohjaaja: Hanna ja Jemina

Koulun ulko-ovi on aina lukossa, ohjaaja tulee avaamaan oven vähän ennen tunnin alkua!

Kausi: Syyskausi 22.8.-11.12.22 (ei tuntia syyslomalla 17.10.-23.10.)

Hinta:  105€/perhe + seuran jäsenmaksu 10€ (jäsenmaksun maksaa vain yksi aikuinen).  

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa

Perheestä voi samalla maksulla osallistua 1-2 aikuista ja kaikki sopivan ikäiset lapset. Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden. 

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteyshenkilö: Henna Viljanen, henna.viljanen@turunjyry.fi

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.Millaista PerheGym-tunnilla on? 

Tästä voit katsoa työssäoppijamme Iida-Marian tekemän esittelyvideon PerheGym-tunnista, joka on julkaistu seuran somekanavissa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.