Perhe-Freegym 

Huippuhauskaa liikuntaa aikuisille yhdessä lasten kanssa! Freegym on laji, joka yhdistelee akrobatiaa, temppuilua, akrobatiaa, parkouria ja voimaharjoittelua. Peruskuntoharjoittelun ja leikkien lisäksi harjoitellaan mm. perusakrobatiaa ja tasapainoilua sekä liikutaan saliin rakennetuilla "radoilla". Liikkuminen tapahtuu hyvällä fiiliksellä ja ilman suorituspaineita.

Perhe-Freegymiin voivat osallistua yksi tai kaksi perheen aikuista yhdessä yhden tai vaikka kaikkien lasten kanssa. Tarkkoja ikärajoja emme halua asettaa, sillä haluamme, että koko perhe saa osallistua yhdessä myös eri-ikäisten lasten kanssa. Suuntaa-antavana ohjeena kuitenkin ryhmä soveltuu parhaiten alle kouluikäisille lapsille (noin 3-5-vuotiaille.)

Lapset otetaan huomioon tunnin suunnittelussa, mutta tällä tunnilla aikuiset eivät suinkaan katso vierestä, vaan kaikki liikkuvat. Samalla kun liikutaan, tunnilla ollaan luontaisen tekemisen kautta vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja kenties saadaan vinkkejä ja uusia ideoita perheen yhteiseen tekemiseen myös vapaa-ajalla. Lapset ovat mallioppijoita, ja oman aikuisen kanssa liikkuminen on paras tapa välittää liikunnallista elämäntapaa myös seuraavalle sukupolvelle!

Ajankohta: Torstaisin 17:00-17:55

Paikka: T-talo 1.sali (Vanha Hämeentie 29) Sisäänkäynti harjunkadun puoleisesta ovesta.

Ohjaaja: Edi 

Kausi: Syyskausi 19.8.-15.12. 2024 

poikkeukset: lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmät lomailee syysloman ma 14.10. - su 20.10.2024, Ei tuntia itsenäisyyspäivänä 6.12.2024.)

Hinta: 85€ + seuran jäsenmaksu 15€  (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi).

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen aukeaa 25.7.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteystiedot kysymyksiin: henna.viljanen@turunjyry.fi

Perheestä voi samalla maksulla osallistua 1-2 aikuista ja kaikki sopivan ikäiset lapset. Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden. 

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Tunti järjestetään osana nuorten ja perheiden harrasteliikunnan kehittämisen hanketta, johon olemme saaneet opetus-ja kulttuuriministeriön seuratukea.

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.Millaista PerheGym-tunnilla on? 

Tästä voit katsoa työssäoppijamme Iida-Marian tekemän esittelyvideon PerheGym-tunnista, joka on julkaistu seuran somekanavissa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.