Perhe-Freegym "pienemmät"

Huippuhauskaa liikuntaa aikuisille yhdessä lasten kanssa! Freegym on laji, joka yhdistelee akrobatiaa, temppuilua, akrobatiaa, parkouria ja voimaharjoittelua. Peruskuntoharjoittelun ja leikkien lisäksi harjoitellaan mm. perusakrobatiaa ja tasapainoilua sekä liikutaan saliin rakennetuilla "radoilla". Liikkuminen tapahtuu hyvällä fiiliksellä ja ilman suorituspaineita.

Perhe-Freegymiin voivat osallistua yksi tai kaksi perheen aikuista yhdessä yhden tai vaikka kaikkien lasten kanssa. PerheFreegym-ryhmiä on kaksi: "isommat" ja "pienemmät". Isompien ryhmässä on vähän vanhempia lapsia ja siellä tehdään hieman haastavampia temppuja. Tarkkoja ikärajoja emme halua asettaa, sillä haluamme, että koko perhe saa osallistua yhdessä myös eri-ikäisten lasten kanssa. Suuntaa-antavana ohjeena kuitenkin pienempien ryhmään sopivat parhaiten alle kouluikäiset ja isompien ryhmään kouluikäiset - myös teini-ikäiset tervetulleita!

Lapset otetaan huomioon tunnin suunnittelussa, mutta tällä tunnilla aikuiset eivät suinkaan katso vierestä, vaan kaikki liikkuvat. Samalla kun liikutaan, tunnilla ollaan luontaisen tekemisen kautta vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja kenties saadaan vinkkejä ja uusia ideoita perheen yhteiseen tekemiseen myös vapaa-ajalla. Lapset ovat mallioppijoita, ja oman aikuisen kanssa liikkuminen on paras tapa välittää liikunnallista elämäntapaa myös seuraavalle sukupolvelle!

Ajankohta: Sunnuntaisin klo 16.00-17.00

Paikka: Pääskyvuoren koulun alasali, Talvitie 10, Turku

Ohjaajat: Edi ja Pauliina

Kausi: Kevätkausi alkaa tämänhetkisten tietojen perusteella 7.3.2021. Ei tuntia hiihtolomaviikolla (vk 8). Huom! Koronarajoitukset lykkäävät kauden aloitusta, lue tarkempi tiedote tästä.

Hinta: 100 €/perhe + seuran jäsenmaksu 10€ (jäsenmaksun maksaa vain yksi aikuinen).

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ryhmään saa tulla kerran maksutta kokeilemaan ilman ilmoittautumista.

Korona-info: Toivomme pystyvämme toteuttamaan syyskauden normaalisti. Jos kuitenkin toiminta jouduttaisiin keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausimaksusta ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

Perheestä voi samalla maksulla osallistua 1-2 aikuista ja kaikki sopivan ikäiset lapset. Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden. 

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteyshenkilö: Saija Huhtiniemi, saija.huhtiniemi@turunjyry.fi

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.