Perhe-Freegym (aikuiset ja "pienemmät lapset")

Huippuhauskaa liikuntaa aikuisille yhdessä lasten kanssa! Perhe-Freegymiin voivat osallistua yksi tai kaksi perheen aikuista yhdessä yhden tai vaikka kaikkien lasten kanssa. Kokeilemme jakaa suositun perheryhmän "isompiin" ja "pienempiin" lapsiin ilman tarkkoja ikärajoja. Pienempien lasten ryhmään sopivat parhaiten noin 2-7-vuotiaat ja isompien lasten ryhmään noin 6-vuotiaasta ylöspäin - myös teini-ikäiset tervetulleita! Isompien lasten ryhmässä tehdään hieman haastavampia temppuja, mutta jokainen pystyy joka tapauksessa tekemään oman taitotasonsa mukaan, ja koko perhe on tervetullut yhdessä samaan ryhmään, vaikka perheessä olisikin hyvin eri-ikäisiä lapsia.

Freegym on laji, joka yhdistelee akrobatiaa, sirkusta, parkouria, voimaharjoittelua ja temppuja. Peruskuntoharjoittelun ja leikkien lisäksi harjoitellaan mm. perusakrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua. Liikkuminen tapahtuu hyvässä hengessä ilman turhia paineita.

Lapset otetaan huomioon tunnin suunnittelussa, mutta tällä tunnilla aikuiset eivät suinkaan katso vierestä, vaan kaikki liikkuvat. Samalla kun liikutaan, tunnilla ollaan luontaisen tekemisen kautta vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja kenties saadaan vinkkejä ja uusia ideoita perheen yhteiseen tekemiseen myös vapaa-ajalla.

Ajankohta: Sunnuntaisin klo 16.00-17.00

Paikka: Pääskyvuoren koulun alasali, Talvitie 10, Turku

Ohjaajat: Hanna, Edi, Teemu

Kausi: 26.8.-8.12.2019

Hinta: 90 €/perhe + seuran jäsenmaksu 10€ (vain osallistuvalta aikuiselta)

Ilmoittautumistilanne: Ryhmä on täynnä.

Perheestä voi samalla maksulla osallistua 1-2 aikuista ja kaikki sopivan ikäiset lapset. Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden eli sitä ei tarvitse maksaa uudestaan, jos on ollut mukana seuran toiminnassa jo kevätkaudella. 

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmän vastuuohjaaja: Hanna Sangi, hannahelenasangi@gmail.com