Lukujärjestys, syksy 2020

Syyskauden tunnit alkavat ma 24.8.2020 

Koronatilanteen vuoksi maksutonta kokeiluviikkoa ei ikävä kyllä voida järjestää, sillä kokeiluviikollaryhmäkoot ovat usein hyvin suuria. Lue lisää varautumisestamme koronaan lukujärjestyksen alta.

Aikuisten ryhmäliikunnan koronatoimenpiteet:

-Ruuhkan välttämiseksi ilmaista kokeiluviikkoa ei järjestetä syksyllä 2020. Syynä tähän on se, että kokeiluviikoilla ryhmäkoot ovat usein olleet liian suuria vallitsevaan koronatilanteeseen.

-T-talolle on tuotu käsidesiautomaatti, jota pyydämme käyttämään ennen ja jälkeen tuntien. Kiinnitämme entistä enemmän huomiota tilojen ja pintojen puhtaanapitoon.

-Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja virallisia ohjeita toiminnan järjestämisestä. Jos kausi joudutaan keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausikorttien lunastajille ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

-Syksyllä 2020 ostetut sarjaliput ovat voimassa kevätkauden 2021 loppuun saakka. Tarvittaessa pidennämme lippujen voimassaoloaikaa, mikäli toiminta joutuu koronan vuoksi tauolle pidemmäksi aikaa.

-Syksyllä 2019 ostetut sarjalippujen voimassaoloaikaa on pidennetty vuoden 2020 loppuun asti. Tämä koskee siis lippuja, jotka on merkitty olemaan voimassa vain kevätkauden 2020 loppuun saakka.


Muuta tärkeää aikuisten ryhmäliikuntatunneista:

-Normaalit viikkotunnit pidetään 24.8.-5.12.2020 välisenä aikana. Kurssien aikataulut saattavat poiketa tästä - tarkista kurssien aikataulut ja hintatiedot Kurssit-alasivulta.

-Kursseja lukuunottamatta tunneille ei tarvita ennakkoilmoittautumista, ja mukaan voi tulla koska vain myös kesken kauden.

-Edulliset kausikorttimme ja lippuvihkomme tilaat kätevimmin nettilomakkeella ja lunastat ohjaajalta. Kursseille ilmoittaudutaan kyseisen kurssin alasivulla.