Aikuisten hinnat, syksy 2018

 

Kausikortti (kaikki jumpat paitsi kurssit): 100 €

ILMOITTAUDU JA TILAA KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ 

Kausikortti on voimassa kursseja lukuunottamatta kaikissa jumpissa koko syyskauden ja sillä saa käydä tunneilla niin paljon kuin haluaa. Kausikortin haltijat pääsevat kursseille edullisempaan hintaan.

Kertalippuvihko, 15 lippua: 60 €

ILMOITTAUDU JA TILAA LIPPUVIHKO TÄSTÄ LINKISTÄ 

Nyt ostetut liput ovat voimassa kevätkauden 2019 loppuun asti.

Peruskuntojumpat (ma alkaen 3.9.18  klo 13.00 ja to klo 11.00): 30 € /kausi

ILMOITTAUTUMINEN JA KÄTEISMAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ OHJAAJALLE

Samalla maksulla voit käydä molemmilla viikkotunneille niin usein kuin haluat. Peruskuntojumpissa voi käydä myös kausikortilla sekä kertalipuilla.

Kurssit:

-Aikuisbaletti, 10 kertaa: 80 € / 40 € kausikortin lunastaneille

-Lattiabaletti, 10 kertaa: 80 € / 40 € kausikortin lunastaneille

-Aikuisbaletti ja lattiabaletti yhdessä : 120 €, kausikortilla 60 € 

ILMOITTAUDU BALETTIKURSSEILLE TÄSTÄ LINKISTÄ 

 -Liikunnan starttikurssi: Kurssi on täynnä, seuraava alkaa tammikuussa 2019

Huom! Hintoihin lisätään jäsenmaksu: 10 €/aikuiset, 5 €/lapset, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden, joten keväällä 2018 jäsenmaksun maksaneiden ei tarvitse maksaa jäsenmaksua enää uudelleen saman vuoden aikana. Kursseille osallistuvien ei tarvitse maksaa jäsenmaksua.

Hintoihin ei sisälly vakuutusta.

Voimistelujaosto pidättää oikeuden muutoksiin.

 

Ilmoittautuminen

Kausikortti- ja lippuvihkotilaukset sekä kurssi-ilmoittautumiset tehdään ensisijaisesti tällä sivulla olevan linkin kautta. Poikkeuksena päiväsaikaan olevat peruskuntojumpat, joihin ilmoittaudutaan paikan päällä ohjaajalle. Jos sinulla on jäljellä viime kevätkauden kertalippuja, voit käyttää niitä koko syyskauden, ja siinä tapauksessa voit ilmoittautua yllä olevien linkkien kautta vasta sitten, kun haluat ostaa uuden lippuvihon. Samojen ilmoittautumislinkkien kautta voi ilmoittautua ja ostaa lippuvihkoja myös kesken kauden. Syyskauden kesto on 27.8.-2.12.2018. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä: turunjyry@turunjyry.fi.

 

Maksaminen

Jos valitset netti-ilmoittautumisessa maksutavaksi laskun, saat sen sähköpostiisi.

 Huom! Lasku ei tule sähköpostiisi välittömästi lomakkeen täyttämisen jälkeen, vaan noin viikon sisällä ilmoittautumisesta. Jos lasku ei ehdi tulla ennen ensimmäistä tuntia, voit silti osallistua tunnille ja maksaa laskun sitten, kun sen saat.

Huomio aikuisten kausikorttien ja lippuvihkojen ostajat: Kun olet maksanut laskun, tulosta siitä kuitti ja tuo se mukanasi ensimmäiselle tunnille. Kuittia vastaan saat ohjaajalta kausikortin/lippuvihon. Kuitiksi käy nettipankista tulostettava maksutosite tai esim. kuvakaappaus tai kännykällä otettu valokuva nettipankin sivusta. Jos valitset maksutavaksi liikuntasetelit, tuo ne mukanasi ensimmäiselle tunnille (liikuntasetelit käyvät maksuna vain aikuisilla). Kursseille osallistuneiden ei tarvitse tuoda kuittia.

Hyväksytyt maksuvälineet: lasku, Smartum-setelit, Smartum Saldo ,Eazybreak ,ePassi (Sporttipassi) ja Tyky-setelit.

 

Jäsenyys

Yhdistyslain mukaan seuramme järjestää toimintaa ensisijaisesti omille jäsenilleen, joten kaikki säännölliseen viikkotoimintaan osallistuvat maksavat seuran jäsenmaksun (10 €/aikuiset, 5 €/lapset, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset). Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden, joten keväällä jäsenmaksun maksaneet eivät maksa jäsenmaksua enää uudelleen syyskaudella. Jäsenmaksua ei peritä epäsäännölliseen/kertaluontoiseen toimintaan osallistuvilta (esim. kesäleirit, teemapäivät jne).