Aikuisten hinnat, syksy 2024

Syyskauden lippuvihkot myynnissä jo nyt!

 

Kertalippuvihko, 15 lippua: 90€

Kesällä ostetut liput ovat voimassa kaikilla aikuisten tunneilla (paitsi kurssit) kevätkauden 2025 loppuun asti.

OSTA KERTALIPPUVIHKO TÄSTÄ

Ilmoittautuminen

Kausikortti- ja lippuvihkotilaukset sekä kurssi-ilmoittautumiset tehdään ensisijaisesti netti-ilmoittautumisen kautta. Poikkeuksena päiväsaikaan olevat jumpatat ti ja to, joihin voi netti-ilmoittautumisen lisäksi ilmoittautua paikan päällä. 

Jos sinulla on jäljellä edellisellä kaudella ostettuja sarjalippuja, voit jatkaa niiden käyttämistä, ja tilata uuden lippuvihon yllä olevan linkin kautta vasta sitten, kun vanhat liput on loppu. Samojen ilmoittautumislinkkien kautta voi ilmoittautua ja ostaa lippuvihkoja myös kesken kauden.

Poikkeus; jos olet jo kauden aikana nettilomakkeella ilmoitautunut ja haluat hankkia uuden lippuvihon, niin jätä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi, näin saat sähköpostiisi laskun uudesta lippuvihosta ja maksun jälkeen saat liput lunastettua tunnin ohjaajalta.

Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä: turunjyry@turunjyry.fi.

Jäsenmaksu

Huom! Hintoihin lisätään vuoden 2024 jäsenmaksu,  15€/aikuiset, 5€/lapset alle 15 v. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. 

Jäsenmaksua ei peritä kertaluontoisista tapahtumista, kesäleireistä eikä lyhyistä (korkeintaan 7 kerran) kursseista.

Hintoihin ei sisälly vakuutusta.

Voimistelujaosto pidättää oikeuden muutoksiin.

Maksaminen

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit valita seuraavista maksutavoista: 

-Paytrail. Onnistuneen ilmoittautumisen yhteydessä  saat linkin maksutavan valintaan. Jos et voi maksua heti suorittaa, niin lähetä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi niin saat ilmoittautumisesta laskun .

-Lasku.  Laskun saat sähköpostiisi.  Kun olet maksanut laskun, tulosta siitä kuitti ja tuo se mukanasi ensimmäiselle tunnille. Kuittia vastaan saat ohjaajalta kausikortin/lippuvihon. Kursseille ilmoittautuneiden ei tarvitse tuoda ohjaajalle kuittia. Jos lasku ei ehdi tulla ennen ensimmäistä tuntia, voit silti osallistua tunnille ja maksaa laskun sitten, kun sen saat.

-Mobilepay: Avaa Mobilepay-sovellus. Syötä maksettava summa. Syötä vastaanottajaksi koodi 44136 (Turun Jyry).

Tyänantajien tarjoamilla seuraavilla eduilla ei voi maksaa jäsenmaksua. Niillä ei voi myöskään maksaa perheliikuntatunteja. 

-Paperiset liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Virike) : Tuo setelit tunnin ohjajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-ePassi: Avaa sovellus. Klikkaa "Valitse toimipiste". Syötä koodi 52414. Syötä maksettava summa. Vahvista maksu. Näytä maksusivu tai kuvankaappaus siitä kuittina ohjaajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-SmartumPay: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-Edenred mobiilimaksu: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

Jäsenyys

Seuramme järjestää toimintaa ensisijaisesti omille jäsenilleen, joten kaikki säännölliseen viikkotoimintaan osallistuvat maksavat seuran jäsenmaksun (15 €/aikuiset, 5 €lapset). Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Jäsenmaksua ei peritä epäsäännölliseen/kertaluontoiseen toimintaan osallistuvilta (esim. kesäleirit, teemapäivät, korkeintaan 7 kerran kurssit).