Aikuisten hinnat, kevät 2023 

Kertalippuvihko, 15 lippua: 80€

Nyt ostetut liput ovat voimassa kaikilla aikuisten tunneilla (paitsi kurssit) syyskauden 2023 loppuun asti.

OSTA LIPPUVIHKO KE2023-SY2023 LIPPUVIHKO TÄSTÄ

Kausikortti (kaikki jumpat paitsi kurssit): 115€

Kausikortti on voimassa kursseja lukuunottamatta kaikissa jumpissa koko kevätkauden  ja sillä saa käydä tunneilla niin paljon kuin haluaa. Kausikortin haltijat pääsevat kursseille puoleen hintaan.

OSTA KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ

Päiväkuntojumpat (Kuntojumppa ti ja to klo 10):         40€ /kausi

Samalla maksulla voit käydä molemmilla viikkotunneilla niin usein kuin haluat. Tunneilla voi käydä myös kausikortilla sekä kertalipuilla.

OSTA PÄIVÄKUNTOJUMPPIEN KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Jäsenmaksu

Huom! Hintoihin lisätään vuoden 2023 jäsenmaksu,  10€/aikuiset, 5€/lapset alle 15 v. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. 

Kun vuoden 2023 jäsenmaksu on maksettu kevään liikuntamaksun yhteydessä niin sitä ei uudelleen peritä syksyllä .

Jäsenmaksua ei peritä kertaluontoisista tapahtumista, kesäleireistä eikä lyhyistä (korkeintaan 7 kerran) kursseista.

Hintoihin ei sisälly vakuutusta.

Voimistelujaosto pidättää oikeuden muutoksiin.


Ilmoittautuminen

Kausikortti- ja lippuvihkotilaukset sekä kurssi-ilmoittautumiset tehdään ensisijaisesti netti-ilmoittautumisen kautta. Poikkeuksena päiväsaikaan olevat kuntojumpat, joihin voi netti-ilmoittautumisen lisäksi ilmoittautua paikan päällä. Jos sinulla on jäljellä edellisellä kaudella ostettuja sarjalippuja, voit jatkaa niiden käyttämistä, ja tilata uuden lippuvihon yllä olevan linkin kautta vasta sitten, kun vanhat liput on loppu. Samojen ilmoittautumislinkkien kautta voi ilmoittautua ja ostaa lippuvihkoja myös kesken kauden.

Poikkeus; jos olet jo kauden aikana nettilomakkeella ilmoitautunut ja haluat hankkia uuden lippuvihon, niin jätä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi, näin saat sähköpostiisi laskun uudesta lippuvihosta ja maksun jälkeen saat liput lunastettua tunnin ohjaajalta.

Kevätkauden kesto 9.1.2023-14.5.2023. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä: turunjyry@turunjyry.fi.

Maksaminen

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit valita seuraavista maksutavoista: 

-Paytrail. Onnistuneen ilmoittautumisen yhteydessä  saat linkin maksutavan valintaan. Jos et voi maksua heti suorittaa, niin lähetä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi niin saat ilmoittautumisesta laskun .

-Lasku.  Laskun saat sähköpostiisi.  Kun olet maksanut laskun, tulosta siitä kuitti ja tuo se mukanasi ensimmäiselle tunnille. Kuittia vastaan saat ohjaajalta kausikortin/lippuvihon. Kursseille ilmoittautuneiden ei tarvitse tuoda ohjaajalle kuittia. Jos lasku ei ehdi tulla ennen ensimmäistä tuntia, voit silti osallistua tunnille ja maksaa laskun sitten, kun sen saat.

-Mobilepay: Avaa Mobilepay-sovellus. Syötä maksettava summa. Syötä vastaanottajaksi koodi 44136 (Turun Jyry).

Tyänantajien tarjoamilla seuraavilla eduilla ei voi maksaa jäsenmaksua. Niillä ei voi myöskään maksaa perheliikuntatunteja. 

-Paperiset liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Virike) : Tuo setelit tunnin ohjajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-ePassi: Avaa sovellus. Klikkaa "Valitse toimipiste". Syötä koodi 52414. Syötä maksettava summa. Vahvista maksu. Näytä maksusivu tai kuvankaappaus siitä kuittina ohjaajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-SmartumPay: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-Edenred mobiilimaksu: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

Jäsenyys

Seuramme järjestää toimintaa ensisijaisesti omille jäsenilleen, joten kaikki säännölliseen viikkotoimintaan osallistuvat maksavat seuran jäsenmaksun (10 €/aikuiset, 5 €lapset). Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Jäsenmaksua ei peritä epäsäännölliseen/kertaluontoiseen toimintaan osallistuvilta (esim. kesäleirit, teemapäivät, korkeintaan 7 kerran kurssit).