Aikuisten hinnat, syksy 2020

Kausikortti (kaikki jumpat paitsi kurssit): 110€

Kausikortti on voimassa kursseja lukuunottamatta kaikissa jumpissa koko syyskauden ja sillä saa käydä tunneilla niin paljon kuin haluaa. Kausikortin haltijat pääsevat kursseille puoleen hintaan.

OSTA KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kertalippuvihko, 15 lippua: 75€

Nyt ostetut liput ovat voimassa kaikilla aikuisten tunneilla (paitsi kurssit) kevätkauden 2021 loppuun asti.

OSTA LIPPUVIHKO TÄSTÄ LINKISTÄ

Peruskuntojumpat (ti ja to päivällä): 40€ /kausi

Samalla maksulla voit käydä molemmilla viikkotunneilla niin usein kuin haluat. Peruskuntojumpissa voi käydä myös kausikortilla sekä kertalipuilla.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN TÄSTÄ LINKISTÄ TAI PAIKAN PÄÄLLE OHJAAJALLE

Kurssit, syyskausi 2020

  • PhysioPilates, 7 kertaa: 60€ / kausikortilla 30€
  • FasciaMethod, 7 kertaa: 60€ / kausikortilla 30€
  • Aikuisbaletti, 12 kertaa: 100€ / kausikortilla 50€
  • Lattiabaletti, 12 kertaa: 100€ / kausikortilla 50€
  • Aikuisbaletti ja lattiabaletti yhdessä: 170€ / kausikortilla 85€

LUE LISÄÄ KURSSEISTA JA ILMOITTAUDU NIILLE KURSSIT-ALASIVULLA!

Jäsenmaksu

Huom! Hintoihin lisätään vuoden 2020 jäsenmaksu, mikäli et ole sitä keväällä maksanut : 10€/aikuiset, 5€/lapset alle 15 v. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. 

Jäsenmaksua ei peritä kertaluontoisista tapahtumista, kesäleireistä eikä lyhyistä (korkeintaan 7 kerran) kursseista.

Hintoihin ei sisälly vakuutusta.

Voimistelujaosto pidättää oikeuden muutoksiin.


Ilmoittautuminen

Kausikortti- ja lippuvihkotilaukset sekä kurssi-ilmoittautumiset tehdään ensisijaisesti tällä sivulla olevan linkin kautta. Poikkeuksena päiväsaikaan olevat peruskuntojumpat, joihin ilmoittaudutaan nettilinkin kautta tai paikan päällä ohjaajalle. Jos sinulla on jäljellä edellisen kauden kertalippuja, voit käyttää niitä koko kuluvan kauden, ja siinä tapauksessa voit ilmoittautua yllä olevien linkkien kautta vasta sitten, kun haluat ostaa uuden lippuvihon. Samojen ilmoittautumislinkkien kautta voi ilmoittautua ja ostaa lippuvihkoja myös kesken kauden.

Poikkeus; jos olet jo kauden aikana nettilomakkeella ilmoitautunut ja haluat hankkia uuden lippuvihon, niin jätä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi, näin saat sähköpostiisi laskun uudesta lippuvihosta ja maksun jälkeen saat liput lunastettua tunnin ohjaajalta.

Syyskauden kesto on 24.8.-5.12.2020. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä: turunjyry@turunjyry.fi.


Maksaminen

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit valita seuraavista maksutavoista: 

-Lasku.  Laskun saat sähköpostiisi. Huom! Lasku ei tule sähköpostiisi välittömästi lomakkeen täyttämisen jälkeen, vaan ne lähetetään manuaalisesti noin vähän ennen kauden alkua tai kauden aikana viikon sisällä ilmoittautumisesta. Kun olet maksanut laskun, tulosta siitä kuitti ja tuo se mukanasi ensimmäiselle tunnille. Kuittia vastaan saat ohjaajalta kausikortin/lippuvihon. Kursseille ilmoittautuneiden ei tarvitse tuoda ohjaajalle kuittia.

-Paytrail. Laskupostin yhteydessä saat linkin ko.maksutavan valintaan. Jos lasku ei ehdi tulla ennen ensimmäistä tuntia, voit silti osallistua tunnille ja maksaa laskun sitten, kun sen saat.

-Mobilepay: Avaa Mobilepay-sovellus. Syötä maksettava summa. Syötä vastaanottajaksi koodi 44136 (Turun Jyry).

-Paperiset liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Virike) : Tuo setelit tunnin ohjajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-ePassi: Avaa sovellus. Klikkaa "Valitse toimipiste". Syötä koodi 52414. Syötä maksettava summa. Vahvista maksu. Näytä maksusivu tai kuvankaappaus siitä kuittina ohjaajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-Smartum Saldo: Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldolla harrastukset kuitataan  verkkomaksuna. 

-Edenred mobiilimaksu: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. 

-Eazybreak: Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta. Toimipaikkamme koodi on P928, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. 


Jäsenyys

Seuramme järjestää toimintaa ensisijaisesti omille jäsenilleen, joten kaikki säännölliseen viikkotoimintaan osallistuvat maksavat seuran jäsenmaksun (10 €/aikuiset, 5 €/lapset). Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden, joten keväällä jäsenmaksun maksaneet eivät maksa jäsenmaksua enää uudelleen syyskaudella. Jäsenmaksua ei peritä epäsäännölliseen/kertaluontoiseen toimintaan osallistuvilta (esim. kesäleirit, teemapäivät, korkeintaan 7 kerran kurssit).