Aikuisten hinnat, syksy 2021

Kausikortti (kaikki jumpat paitsi kurssit): 110€

Kausikortti on voimassa kursseja lukuunottamatta kaikissa jumpissa koko syyskauden, myös Zoom- tunneilla ja sillä saa käydä tunneilla niin paljon kuin haluaa. Kausikortin haltijat pääsevat kursseille puoleen hintaan.

OSTA KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ

Zoom- kausikortti 30€

Zoom- kausikortti on voimassa kaikilla zoom- tunneilla koko loppuvuoden ajan! HUOM! Zoom- tunnit eivät lopu 5.12, vaan jatkuvat joulun ajan lukujärjestyksellä 30.12 asti. (poislukien jouluaatto viikko 20.12-26.12)

OSTA ZOOM- KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kertalippuvihko, 15 lippua: 75€

Nyt ostetut liput ovat voimassa kaikilla aikuisten tunneilla (paitsi kurssit) kevätkauden 2022 loppuun asti. Katso myös alempana tällä sivulla lukevat tiedot korona-ajan muutoksista aiemmin ostettujen lippuvihkojen voimassaoloaikoihin.

OSTA LIPPUVIHKO TÄSTÄ LINKISTÄ

Päiväkuntojumpat (Kuntojumppa ti ja to klo 10):         40€ /kausi

Samalla maksulla voit käydä molemmilla viikkotunneilla niin usein kuin haluat. Tunneilla voi käydä myös kausikortilla sekä kertalipuilla.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN TÄSTÄ LINKISTÄ TAI PAIKAN PÄÄLLE OHJAAJALLE

Kurssit:

Lisätietoa hinnoista, kurssin sisällöstä sekä ilmoittautumisesta allaolevista kurssikohtaisista linkeistä:

Jäsenmaksu

Huom! Hintoihin lisätään vuoden 2021 jäsenmaksu,  10€/aikuiset, 5€/lapset alle 15 v. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. 

Jäsenmaksua ei peritä kertaluontoisista tapahtumista, kesäleireistä eikä lyhyistä (korkeintaan 7 kerran) kursseista.

Hintoihin ei sisälly vakuutusta.

Voimistelujaosto pidättää oikeuden muutoksiin.


Korona-ajan vaikutukset lippuvihkojen voimassaoloaikoihin

Keväällä 2021 emme pystyneet pitämään tunteja normaalisti, joten olemme myös pidentäneet lippuvihkojen voimassaoloaikoja seuraavasti:

  • Vaaleanvihreät liput joissa on voimassaoloaika kevään 2021 loppuun -> voimassa vielä syksyn 2021
  • Punaiset liput  joissa lukee voimassa syksyn 2021 loppuun -> voimassa kevään 2022 loppuun.


Ilmoittautuminen

Kausikortti- ja lippuvihkotilaukset sekä kurssi-ilmoittautumiset tehdään ensisijaisesti netti-ilmoittautumisen kautta. Poikkeuksena päiväsaikaan olevat kuntojumpat, joihin voi netti-ilmoittautumisen lisäksi ilmoittautua paikan päällä. Jos sinulla on jäljellä edellisellä kaudella ostettuja sarjalippuja, voit jatkaa niiden käyttämistä, ja tilata uuden lippuvihon yllä olevan linkin kautta vasta sitten, kun vanhat liput on loppu. Samojen ilmoittautumislinkkien kautta voi ilmoittautua ja ostaa lippuvihkoja myös kesken kauden.

Poikkeus; jos olet jo kauden aikana nettilomakkeella ilmoitautunut ja haluat hankkia uuden lippuvihon, niin jätä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi, näin saat sähköpostiisi laskun uudesta lippuvihosta ja maksun jälkeen saat liput lunastettua tunnin ohjaajalta.

Syyskauden kesto on 23.8.-5.12.2021. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä: turunjyry@turunjyry.fi.Maksaminen

Netti-ilmoittautumisen yhteydessä voit valita seuraavista maksutavoista: 

-Paytrail. Onnistuneen ilmoittautumisen yhteydessä  saat linkin maksutavan valintaan. Jos et voi maksua heti suorittaa, niin lähetä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi niin saat ilmoittautumisesta laskun .

-Lasku.  Laskun saat sähköpostiisi.  Kun olet maksanut laskun, tulosta siitä kuitti ja tuo se mukanasi ensimmäiselle tunnille. Kuittia vastaan saat ohjaajalta kausikortin/lippuvihon. Kursseille ilmoittautuneiden ei tarvitse tuoda ohjaajalle kuittia. Jos lasku ei ehdi tulla ennen ensimmäistä tuntia, voit silti osallistua tunnille ja maksaa laskun sitten, kun sen saat.

-Mobilepay: Avaa Mobilepay-sovellus. Syötä maksettava summa. Syötä vastaanottajaksi koodi 44136 (Turun Jyry).

Tyänantajien tarjoamilla seuraavilla eduilla ei voi maksaa jäsenmaksua. Niillä ei voi myöskään maksaa perheliikuntatunteja. 

-Paperiset liikuntasetelit (Smartum, Tyky, Virike) : Tuo setelit tunnin ohjajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-ePassi: Avaa sovellus. Klikkaa "Valitse toimipiste". Syötä koodi 52414. Syötä maksettava summa. Vahvista maksu. Näytä maksusivu tai kuvankaappaus siitä kuittina ohjaajalle. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-SmartumPay: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-Edenred mobiilimaksu: Avaa sovellus. Valitse käyttöpaikka (Turun Jyry). Tee maksusuoritus. Näytä sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi. Tämä maksutapa käy vain aikuisten toimintaan.

-Eazybreak: Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta. Toimipaikkamme koodi on P928, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. 


Jäsenyys

Seuramme järjestää toimintaa ensisijaisesti omille jäsenilleen, joten kaikki säännölliseen viikkotoimintaan osallistuvat maksavat seuran jäsenmaksun (10 €/aikuiset, 5 €lapset). Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Jäsenmaksua ei peritä epäsäännölliseen/kertaluontoiseen toimintaan osallistuvilta (esim. kesäleirit, teemapäivät, korkeintaan 7 kerran kurssit).