Aikuisten hinnat, kevät 2020

Kausikortti (kaikki jumpat paitsi kurssit): 110€

Kausikortti on voimassa kursseja lukuunottamatta kaikissa jumpissa koko syyskauden ja sillä saa käydä tunneilla niin paljon kuin haluaa. Kausikortin haltijat pääsevat kursseille puoleen hintaan.

OSTA KAUSIKORTTI TÄSTÄ LINKISTÄ

Kertalippuvihko, 15 lippua: 75€

Nyt ostetut liput ovat voimassa kaikilla aikuisten tunneilla (paitsi kurssit) vuoden 2020 loppuun asti.

OSTA LIPPUVIHKO TÄSTÄ LINKISTÄ

Peruskuntojumpat (ti ja to päivällä): 35€ /kausi

Samalla maksulla voit käydä molemmilla viikkotunneilla niin usein kuin haluat. Peruskuntojumpissa voi käydä myös kausikortilla sekä kertalipuilla.

ILMOITTAUDU RYHMÄÄN TÄSTÄ LINKISTÄ TAI PAIKAN PÄÄLLE OHJAAJALLE

Kurssit, kevätkausi 2020

  • PhysioPilates, 7 kertaa: 60€ / kausikortilla 30€
  • Footbic (tarkemmat tiedot päivitetään myöhemmin)
  • FasciaMethod, 10 kertaa: 80€ / kausikortilla 40€
  • Tanssillinen voimistelu, 15 kertaa: 120€ / kausikortilla 60€
  • Aikuisbaletti, 15 kertaa: 120€ / kausikortilla 60€
  • Lattiabaletti, 15 kertaa: 120€ / kausikortilla 60€

Tanssillisten kurssien edullisemmat yhteishinnat:

  • Aikuisbaletti ja lattiabaletti yhdessä : 180€ / kausikortilla 90€
  • Yksi balettikurssi ja tanssillinen voimistelu yhdessä: 180€ / kausikortilla 90€
  • Molemmat balettikurssit ja tanssillinen voimistelu yhdessä: 270€ / kausikortilla 135€

LUE LISÄÄ KAIKISTA KURSSEISTA JA ILMOITTAUDU NIILLE KURSSIT-ALASIVULLA

Jäsenmaksu

Huom! Hintoihin lisätään vuoden 2020 jäsenmaksu (mikäli et ole sitä keväällä maksanut) : 10€/aikuiset, 5€/lapset alle 15 v. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. 

Jäsenmaksua ei peritä kertaluontoisista tapahtumista, kesäleireistä eikä lyhyistä kursseista (Kurssien hintaan lisätään seuran jäsenmaksu, mikäli kurssiin kuuluu 8 kertaa tai enemmän).

Hintoihin ei sisälly vakuutusta.

Voimistelujaosto pidättää oikeuden muutoksiin.


Ilmoittautuminen

Kausikortti- ja lippuvihkotilaukset sekä kurssi-ilmoittautumiset tehdään ensisijaisesti tällä sivulla olevan linkin kautta. Poikkeuksena päiväsaikaan olevat peruskuntojumpat, joihin ilmoittaudutaan nettilinkin kautta tai paikan päällä ohjaajalle. Jos sinulla on jäljellä edellisen kauden kertalippuja, voit käyttää niitä koko kuluvan kauden, ja siinä tapauksessa voit ilmoittautua yllä olevien linkkien kautta vasta sitten, kun haluat ostaa uuden lippuvihon. Samojen ilmoittautumislinkkien kautta voi ilmoittautua ja ostaa lippuvihkoja myös kesken kauden.

Poikkeus; jos olet jo kauden aikana nettilomakkeella ilmoitautunut ja haluat hankkia uuden lippuvihon, niin jätä siitä tieto osoitteella turunjyry@turunjyry.fi ,näin saat sähköpostiisi laskun uudesta lippuvihosta ja maksun jälkeen saat liput lunastettua tunnin ohjaajalta.

Kevätkauden kesto on 7.1.-10.5.2020. Jos sinulla on ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä: turunjyry@turunjyry.fi.

Maksaminen

Jos valitset netti-ilmoittautumisessa maksutavaksi 

laskun, saat sen sähköpostiisi. Huom! Lasku ei tule sähköpostiisi välittömästi lomakkeen täyttämisen jälkeen, vaan ne lähetetään manuaalisesti noin viikon sisällä ilmoittautumisesta.

 Jos lasku ei ehdi tulla ennen ensimmäistä tuntia, voit silti osallistua tunnille ja maksaa laskun sitten, kun sen saat.

Jos valitsit muun maksutavan kuin lasku:

Seuraavat maksutavat ovat mhdollisia vain aikuisten maksuihin

Setelit (Smartum,Tyky,Virike) : anna setelit tunnin ohjajalle 

Mobilepay: avaa sovellus- syötä maksettaa summa- syötä vastaanottajaksi koodi 44136

ePassi: avaa sovellus- klikkaa "Valitse toimipiste"- syötä koodi 52414- syötä maksettava summa - vahvista maksu 

Smartum Saldo:Smartum Liikunta- ja kulttuurisaldolla harrastukset kuitataan  verkkomaksuna. 

Edenred mobiilimaksu: avaa sovellu- valitse käyttöpaikka -tee suoritus -näytö sovelluksesta kuitti ohjaajalle joka merkitsee sen käytetyksi 

Eazybreak: Maksu suoritetaan Eazybreak sovelluksella, tekstiviestillä tai verkkopalvelumme kautta, toimipaikkamme koodi on P928,minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. 

Huomio aikuisten kausikorttien ja lippuvihkojen ostajat: Kun olet maksanut laskun, tulosta siitä kuitti ja tuo se mukanasi ensimmäiselle tunnille. Kuittia vastaan saat ohjaajalta kausikortin/lippuvihon. Kuitiksi käy nettipankista tulostettava maksutosite tai esim. kuvakaappaus tai kännykällä otettu valokuva nettipankin sivusta. Jos valitset maksutavaksi liikuntasetelit, tuo ne mukanasi ensimmäiselle tunnille . Kursseille osallistuneiden ei tarvitse tuoda kuittia.

Hyväksytyt maksuvälineet: lasku, Smartum-setelit, Smartum Saldo, Eazybreak, ePassi (Sporttipassi) ,Tyky-setelit ja Virike-setelit.


Jäsenyys

Yhdistyslain mukaan seuramme järjestää toimintaa ensisijaisesti omille jäsenilleen, joten kaikki säännölliseen viikkotoimintaan osallistuvat maksavat seuran jäsenmaksun (10 €/aikuiset, 5 €/lapset). Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden, joten keväällä jäsenmaksun maksaneet eivät maksa jäsenmaksua enää uudelleen syyskaudella. Jäsenmaksua ei peritä epäsäännölliseen/kertaluontoiseen toimintaan osallistuvilta (esim. kesäleirit, teemapäivät jne).