Seuratuotteet


Jos seuravaatteista tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä voimistelujaoston varustevastaavaan sähköpostilla tai viestillä. Vilma 0408775363 vilmalina.koskinen@gmail.com 


TURUN JYRY JA ELASTIC GYMWEAR

Hei Jyryn voimistelijat!

Turun Jyry ja Elastic Gymwear ovat aloittaneet yhteistyön seuravaatteiden osalta. Kaikki Elasticin treenivaatteet valmistetaan käsityönä Turussa ja Tampereella. Valmistuksessa pyrimme toimimaan vastuullisesti ja ekologisesti, kankaiksi olemme valinneet urheiluun sopivia ja mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleista valmistettuja kankaita.

Sopimushinnat koskevat seuravaatteiden perusvalikoimaa ja joitakin sopimustuotteita. Tarkastathan aina oman joukkueesi / ryhmäsi vastuuvalmentajalta mitkä tuotteet on tarkoitus hankkia.

Kirjautuminen seurakauppaan:
www.elastic.fi/seuroille
salasana: jyry25

Oikean koon löytäminen

Kysy rohkeasti mikäli tarvitset apua oikean tuotteen tai kokotaulukon kanssa. Seuravaatetoimittajan vaihtuessa on tärkeää perehtyä kokotaulukkoon ennen tuotteiden tilaamista. Jokaisen tuotteen tuotetiedoista löydät tuotteiden kokotaulukon ja mitat, suosittelemme vertaamaan kokotaulukkoa mihin tahansa olemassaolevaan sopivaan treenivaatteeseen, niin on helpompi hahmottaa tuotteiden mittoja. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia, autamme mielellämme oikean koon löytämisen kanssa.

Sovitusmahdollisuus myymälässä
Myymälämme sijaitsee Turussa osoitteessa Saukonojantie 27, seuravaatteita on mahdollista sovittaa myymälässämme aukioloaikojemme puitteissa. Syksyllä olemme avoinna ti ja to klo 15-18, muutoin sovitusti.

Valitse seurasivulta haluamasi tuotteet ja siirrä ne ostoskoriin. Pinkistä ”Jyry-pallurasta” tiedät, että kyseessä on Jyryn seuravaate.

Kaikki seurapainatuksia sisältävät tuotteet ovat tilaustuotteita, niillä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Painamattomilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Muissa palautuksiin tai vaihtoon liittyvissä asioissa olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen myynti@elastic.fi

Voit myös tilata Elasticin normaaliin treenivaatemallistoon kuuluvia tuotteita Elastic-kaupan puolelta. 

Käytä kassalla kupongin koodia “JYRY15”, niin saat 15 % kaikista treenivaatemalliston tuotteista. 

(HUOM! Ei koske tarjoustuotteita, lahjakortteja, lyhyitä toppeja, velourasua, Dvillenaa, Pastorellia, strasseja eikä tarvikkeita.) Seuravaatetilauksiin ei voi käyttää tarjous- tai alennuskuponkeja.

Toimitusajat:

Toimitusaika on 1-3 vkoa.

Kiitos, kun tuette suomalaista käsityötä ja pienyritystä! <3

Yhteistyöterveisin,

Elina ja Yasmin

www.elastic.fi

@elasticgymwear

0406631505

Saukonojantie 27, 20250 Turku

Elastic GW Oy
SLONNYN TUOTTEET

Joukkueet tekevät tarvittaessa yhteistilauksen tai yksittäiset voimistelijat voivat tilata suoraan itse. Varustevastaava toimittaa topit painoon T-talolta.

Girls Turtleneck, musta poolokauluksinen treenipaita, hihoissa peukaloaukot. 25€

Girls Tank, musta toppi, logo painettuna selkään. 15€, hintaan ei sisälly painatus.

Girls "Wristband" Long Sleeve, musta pitkähihainen treenipaita. 24€

Girls Tee, musta t-paita. 18€

Tilauksia ja tuotteita koskevat tiedustelut varustevastaavalle: 

Vilma Koskinen, vilmalina.koskinen@gmail.com