Aikuiset

Kevätkausi alkaa 17.1.2022. Tervetuloa mukaan!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi rajoitamme tuntien ryhmäkokoja ja huolehdimme hygieniasta entistä tarkemmin. Luethan ohjeet tuntien varaamisesta ja muut koronaohjeet ennen tunnille saapumista täältä.

Ajankohtaista:

Tammikuun 2022 koronarajoitusten vaikutukset voimistelujaoston toimintaan (voit lukea koko tiedotteen tästä):

  • Aikuisten ryhmäliikunnan kevätkauden alku siirtyy alkamaan 31.1. Vastaavasti pidennämme kautta toukokuussa 29.5. asti. Kauden alkaessa rajoitamme kaikkien tuntien osallistujamääriä samoin kuin aiemminkin (tarvittaessa ryhmäkokoja pienennetään entisestään, jos rajoitukset näin suosittavat).
  • Perheliikuntaryhmät (joihin osallistuu aikuinen ja lapsi yhdessä) noudattavat rajoituksissa samaa linjaa kuin aikuisten tunnit, koska tunnilla on mukana lapsen lisäksi myös aikuinen.
  • Poikkeukset: Talviloma: 21.2. - 27.2.2022 (ei lasten, nuorten ja perheliikunnan tunteja, mutta aikuisten tunnit normaalisti), Pääsiäisloma: 15.4. –18.4.2022 (ei mitään tunteja), ja Vapunpäivä 1.5.2022 (ei mitään tunteja)
  • Taataksemme turvavälit tunneilla, T-talon tunneille voi osallistua korkeintaan 20  henkeä ja Hannunniitun salin tunnille korkeintaan 25 henkeä. Paikan tunnille voi varata Vello-varausjärjestelmästä.
  • Onko sinulla aiemmin ostettuja kertalippuja, joita et koronan vuoksi ole pystynyt käyttämään? Olemme korona-ajan vuoksi pidentäneet lippuvihkojen voimassaoloaikoja seuraavasti: Punaiset liput  joissa lukee voimassa syksyn 2021 loppuun -> ovat voimassa kevään 2022 loppuun.