Voimistelukoulu 3-4 v

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita - leikkiä ja liikunnan iloa unohtamatta! Mielikuvaliikunnan, pelien ja leikkien avulla opetellaan erilaisia liikunnan perusasioita. Näitä ovat muun mualla rivin, jonon ja piirin muodostaminen, tasahyppyjen ja hyppyaskelien harjoitteleminen sekä kuperkeikan ja kukkoseisonnan kokeilu. Voimistelukouluryhmässä pyritään kehittämään notkeutta, akrobaattisia taitoja ja tasapainoa sekä välineiden käsittelyä kuten hyppynarulla hyppimistä, pallon pomputtamista ja vanteen pyöritystä. Voimistelutaitojen ohella opitaan samalla yhdessä toimimisen taitoja ja toisten huomioon ottamista.

Voimistelukoulu antaa lapselle hyvän liikunnallisen pohjan, jonka myötä on helppo jatkaa esim. Helmet-voimisteluryhmään, FreeGymiin, joukkuevoimisteluun tai mihin tahansa muun liikuntalajiin!

Ajankohta: Maanantaisin 16.30-17.15

Paikka: T- Talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29) Sisäänkäynti harjunkadun puoleisesta ovesta.

Ohjaajat: Vaihtuva ohjaaja: Emma, Alina, Mia ja apuohjaajana: Pauliina

Kausi: Kevätkausi 8.1.-12.5. (ei tuntia Talvilomalla ma 19.2 eikä Pääsiäisenä 1.4)

Hinta: 85€ + seuran jäsenmaksu 5€  (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi). 

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen on auki ja ryhmässä on vielä  tilaa!

Sisaralennus -20% toisesta lapsesta, kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.