Voimistelukoulu 3-4 v

Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita - leikkiä ja liikunnan iloa unohtamatta! Mielikuvaliikunnan, pelien ja leikkien avulla opetellaan erilaisia liikunnan perusasioita. Näitä ovat muun mualla rivin, jonon ja piirin muodostaminen, tasahyppyjen ja hyppyaskelien harjoitteleminen sekä kuperkeikan ja kukkoseisonnan kokeilu. Voimistelukouluryhmässä pyritään kehittämään notkeutta, akrobaattisia taitoja ja tasapainoa sekä välineiden käsittelyä kuten hyppynarulla hyppimistä, pallon pomputtamista ja vanteen pyöritystä. Voimistelutaitojen ohella opitaan samalla yhdessä toimimisen taitoja ja toisten huomioon ottamista.

Voimistelukoulu antaa lapselle hyvän liikunnallisen pohjan, jonka myötä on helppo jatkaa esim. Helmiin, FreeGymiin, voimistelujoukkueisiin tai mihin tahansa muun liikuntalajiin! Syksyllä 2018 alkaa myös uusi Alkeisvalmennus-ryhmä, joka on suunniteltu sopimaan hyvin voimistelukoululaisten toiseksi harjoituskerraksi viikossa. Tarjoamme edullisemman yhteishinnan niille, jotka käyvät sekä Voimistelukoulu- että Alkeisvalmennus-ryhmissä.

Ajankohta: Maanantaisin 17.15-18.00

Paikka: T-Talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29)

Ohjaajat: Julia ja Vilma

Kausi: 7.1.-10.5.2020

Hinta: 70 € + seuran jäsenmaksu 5€

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen kevään ryhmään avataan joulukuussa.

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden eli sitä ei tarvitse maksaa uudestaan, jos on ollut mukana seuran toiminnassa jo kevätkaudella. Sisaralennus -20% kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmän vastuuohjaaja: Julia Koskinen, julia.j.koskinen@hotmail.com, puh: 0401840519