Taapero-supersankarit (aikuinen yhdessä noin 1-3 v taaperon kanssa)

Taapero-supersankari tunnnit on yhteistä, iloista liikuntaa aikuiselle ja lapselle - lapsen ehdoilla mutta aikuista unohtamatta. Aikuisen aktiivinen rooli jumpassa auttaa lasta innostumaan ja oppimaan liikkumisen perustaitoja. Tavoitteena on tukea lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä ja harjoitella käyttämään ja tuntemaan omaa kehoa. Aikuinen tukee ja auttaa lasta tarvittaessa sekä liikkuu ja leikkii lapsen mukana.

Tunneilla liikutaan yhdessä lorutellen, laulaen ja leikkien, ja touhuillaan musiikin ja mielikuvien siivittäminä. Käytämme erilaisia välineitä, ja välillä temppuillaan.

Mikä on teidän supervoima? Tulkaa mukaan harjoittelemaan yhdessä! Kun rajana on mielikuvitus, kaikki on mahdollista!

Voit tutustua Supersankareiden toimintaan katsomalla tämän lyhyen jouluvideon, joka on kuvattu tunnilta marraskuussa 2020.

Tunnille sopivat varusteet sekä lapselle että aikuiselle ovat mukavat, liikuntaan sopivat vaatteet ja halutessasi juomapullo.

Kausi: Maanantaisin klo 17.15-18.00, Viinamäen päiväkodin sali (Ruukinkatu 9) Sisäänkäynti päiväkodin pääovesta.

Kausi: Kevätkausi 8.1.-12.5.2024 (Ei tuntia talvilomalla vk 8 19.2. eikä pääsiäisenä 1.4.)

Hinta: 85€/pari + 15 € seuran jäsenmaksu (vain aikuinen maksaa jäsenmaksun). 

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa, tervetuloa maksuttomalle kokeilukerralle!

Ohjaaja:  Julia Nurmi

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden . 

Hintaan lisätään 20€, jos samasta perheestä aikuisen kanssa käy säännöllisesti kaksi lasta. Ylimääräistä maksua ei peritä, jos toinen lapsi on vauva, joka ei ainakaan täysipainoisesti osallistu ohjattuun tekemiseen. Erityisesti aamupäiväryhmään ovat tervetulleita myös taaperoiden vauvaikäiset pikkusisarukset.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.