Freegym 7-9 v

FreeGym on lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. FreeGymissä yhdistyvät akrobatia, sirkus, voimistelu, lihaskuntoharjoittelu, parkour ja voltit. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. FreeGymiä tehdään ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä tai ulkona.

Tunnille ovat tervetulleita kaikki aiemmasta harrastustaustasta ja taitotasosta riippumatta. Sopivat varusteet tunnille ovat mukavat sisäliikuntavaatteet, paljaat jalat ja juomapullo. Harjoituksia pidetään sään salliessa silloin tällöin myös ulkona - ohjaaja ilmoittaa erikseen ulkokerroista!

Vinkki! Katso myös Perhe-alasivulta löytyvä ryhmä Perhe-Freegym, jos haluatte harrastaa Freegymiä koko perheen kanssa yhdessä!

Ajankohta: Torstaisin 17.00-18.00

Paikka: Pääskyvuoren koulu (Talvitie 10)

Ohjaaja: Edi, Teemu, Hanna

Kausi: 26.8.-8.12.2019

Hinta: 80 € + seuran jäsenmaksu 5€

Ilmoittautumistilanne: Ryhmä on täynnä

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden eli sitä ei tarvitse maksaa uudestaan, jos on ollut mukana seuran toiminnassa jo kevätkaudella. Sisaralennus -20% kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.