Ilmoittautuminen aikuisten tunneille

Aikuisten harrastetunneilla on käytössä vello ajanvarausjärjestelmä.

  • T-talon ja Hannuniitun koulun tunneille otetaan korkeintaan 25 jumppaajaa 
  • Viinamäen päiväkodin tunneille 15 henkilöä.  
  • Tunnit tulevat aina kahdeksi viikoksi varattavaksi kerrallaan,  kevätkauden kahden ensimmäisen viikon tunnit vellossa nyt!

-Varmistaaksesi paikkasi tunnilla, varaa siis osallistuminen osoitteessa vello.fi/turunjyry tai sivun alareunasta.

-Käytössä on kertavaraus systeemi, eli pystyt tekemään varauksen yhdelle tunnille kerrallaan. Varaathan paikan vasta kun varmasti tiedät että pääset tunnille.

-Jos tunnilla on tilaa, voi tulla mukaan myös ilman varausta. Suosittelemme silti varauksen tekemistä, sillä äkillisten peruutukset tai tuntimuutoksen sattuessa saat ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostilla.

-Jos sairastut tai et muuten pääse tunnille, voit peruuttaa ilmoittautumisesi itse saman järjestelmän kautta. Peruutus on tehtävä viimeistään tunti ennen tunnin alkua.

-Paikan voi varata Vellon kautta viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua. 

-Voimme jäädyttää varausmahdollisuuden sellaiselta henkilöltä, joka toistuvasti varaa paikan tunnilla mutta ei saavu paikalle eikä peruuta varausta. Toivomme, ettei tällaista käytäntöä kuitenkaan tarvita:).

-Huom! Jos olet ilmoittautunut kurssille, sinun ei tarvitse käyttää Velloa. Koko kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia, joten sinulle on automaattisesti varattu paikka jokaiselle kerralle.

-Vellon tietosuoja-asiat: Varaamalla tunnin Vellon kautta hyväksyt nimesi, puhelinumerosi ja sähköpostiosoitteesi tallentuvan varausohjelmaan. Ohjelma ja sen sisältämät henkilötiedot ovat Jyryn omassa hallinnassa, niitä ei luovuteta ulkopuolisille, ja tiedot poistetaan kauden päättyessä. Henkilö- tai varaustietosi eivät näy muille Vellon käyttäjille.

Alta pääset varaamaan paikkasi tunnille!