Freegym 10-14 v

FreeGym on uusi lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. FreeGymissä yhdistyvät voimistelu, sirkus, lihaskuntoharjoittelu, parkour ja voltit. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. FreeGymiä tehdään ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä tai ulkona.

Tunnille ovat tervetulleita kaikki aiemmasta harrastustaustasta ja taitotasosta riippumatta. Sopivat varusteet tunnille ovat mukavat sisäliikuntavaatteet, paljaat jalat ja juomapullo. Harjoituksia pidetään sään salliessa silloin tällöin myös ulkona - ohjaaja ilmoittaa erikseen ulkokerroista!

Vinkki! Katso myös Perhe-alasivulta löytyvä ryhmä "Perhe-Freegym", jos haluatte harrastaa Freegymiä koko perheen kanssa yhdessä!

Ajankohta: Torstaisin 18.00-19.00

Paikka: Nummen koulu (pikkusali, johon sisäänkäynti koulun sisäpihalta, ohjaaja tulee avaamaan ulko-oven)

Ohjaaja: Edi, Teemu, Hanna

Kausi: 27.8.-3.12.2020

Hinta: 90 € + seuran jäsenmaksu 5€ (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi)

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa.

Sisaralennus -20% kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.