Freegym 10-14 v

FreeGym on lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. FreeGymissä yhdistyvät voimistelu, temppuilu, akrobatia, lihaskuntoharjoittelu ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. FreeGymiä tehdään ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä tai ulkona.

Tunnille ovat tervetulleita kaikki aiemmasta harrastustaustasta ja taitotasosta riippumatta. Sopivat varusteet tunnille ovat mukavat sisäliikuntavaatteet, paljaat jalat ja juomapullo. Harjoituksia pidetään sään salliessa silloin tällöin myös ulkona - ohjaaja ilmoittaa erikseen ulkokerroista!

Ajankohta: Torstaisin 19.00-20.00

Paikka: T-talo 1.sali (Vanha Hämeentie) Sisäänkäynti harjunkadun puoleisesta ovesta.

Ohjaaja: Edi ja Jasmin Tuominen (apuohjaaja)

Kausi: Kevätkausi 8.1.-12.5.2024 (Ei tuntia talvilomalla vk 8 22.2. eikä helatorstaina 9.5.)

Hinta: 105€ + seuran jäsenmaksu 5€  (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi).

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen on auki ja ryhmässä on vielä  tilaa!

Sisaralennus -20% toisesta lapsesta, kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteystiedot kysymyksiin: henna.viljanen@turunjyry.fi

Ryhmään voi tulla kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Millaista Freegymissä on?

Katso tästä lyhyt esittelyvideo Turun Jyryn Freegym-tunnista!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.