Liikkari

Liikkarissa opetellaan leikin kautta perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja. Liikkumisen ilo on suunnitelmien lähtökohtana, ja jokainen lapsi voi osallistua oman tasonsa mukaisesti. Ohjelmaan kuuluvat laulu- ja liikuntaleikit, temppu- ja seikkailuradat sekä välineenkäsittelyä (hernepussit, pallot, vanteet). Kausiohjelma rakentuu joka kerta oman teeman ympärille, ja myös musiikki on tärkeässä osassa tunteja.

Liikkari toimii tuntiparina aikuisten kiertoharjoittelun kanssa, eli vanhemmat voivat tuoda lapset Liikkariin ja itse treenata samaana aikaan yläkerran salin kiertoharjoittelutunnilla (lisätietoa kiertoharjoittelusta Aikuisten alasivulta). Tästä syystä emme ole asettaneet Liikkariin tuleville lapsille tarkkoja ikärajoja. Valtaosa lapsista on noin 3-6-vuotiaita, mutta on mukana ollut niin reippaita 2-vuotaita kuin alaluokkalaisiakin - ikäraja on siis joustava molempiin suuntiin! Toisin sanoen Liikkari toimii kuin lapsiparkki, paitsi että Liikkarissa ohjelma ei ole pelkästään lasten "säilyttämistä" vaan huolellisesti suunniteltua, kivaa ja lapsen liikunnallista kehitystä tukevaa. Liikkariin saa toki osallistua myös niin, että vanhemmat eivät käy kiertoharjoittelutunnilla.

Ajankohta: Tiistaisin klo 17.30-18.15 

Huom! Liikkari toimii tuntiparina aikuisten kiertoharjoittelun kanssa, eli vanhemmat voivat tuoda lapset Liikkariin ja itse treenata samaana aikaan yläkerran salin kiertoharjoittelutunnilla

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29) Sisäänkäynti harjunkadun puoleisesta ovesta.

Ohjaajat: Frida ja Jonna

Kausi: Syyskausi 23.8.- 5.12.

Hinta: 60 € + seuran jäsenmaksu 5€ (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi)

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ryhmään saa tulla kerran maksutta kokeilemaan ilman ilmoittautumista.

Huom! Tässä ryhmässä hinta on perhekohtainen eli yhdellä maksulla saavat osallistua kaikki saman perheen lapset!

Korona-info: Toivomme pystyvämme toteuttamaan syyskauden normaalisti. Jos kuitenkin toiminta jouduttaisiin keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausimaksusta ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden .

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteydenotto: henna.viljanen@turunjyry.fi

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.