Liikkari 3-6 v

Liikkari on lapsiparkkina toimiva ohjattu lastenryhmä noin 3-6-vuotiaille lapsille (ikärajassa voidaan tarvittaessa joustaa molempiin suuntiin, kunhan lapsi viihtyy ryhmässä). Täsmälleen samaan aikaan viereisessä salissa on aikuisten ohjattu kiertoharjoittelutunti, johon vanhempi voi osallistua samaan aikaan.

Liikkarissa opetellaan leikin kautta perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja. Ohjelmaan kuuluvat laulu- ja liikuntaleikit, temppu- ja seikkailuradat, välineenkäsittelyä (hernepussit, pallot, vanteet). Musiikki on tärkeässä osassa tunteja.

Liikkari on ilmainen niille lapsille, joiden vanhempi on samaan aikaan kiertoharjoittelutunnilla. Lapset ilmoittautuvat Liikkariin, mutta aikuisten ei tarvitse erikseen ilmoittautua kiertoharjoittelutunnille. Kiertoharjoitteluun osallistuva aikuinen maksaa oman osallistumisensa joko ostamalla aikuisten ryhmäliikunnan kausikortin tai 15 kerran lippuvihon. Liikkariin saa tuoda yhden tai useamman lapsen, ja aikuisten kiertoharjoittelutunnille voi osallistua yksi tai useampi aikuinen.

Ryhmän vastuuohjaaja: Saija Huhtiniemi, saija.huhtiniemi@turunjyry.fi, puh. 0405732155

Ajankohta: Tiistaisin klo 17.15-18.00

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeenkatu 29)

Ohjaajat: Saija, Ronja ja Hanna-Viola

Kausi: 27.8-9.12.2018

Hinta: Ilmainen

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.