Rekrytointi

Ilmoitettu 9.5.2022

Turun Jyry etsii kesätyöntekijää  

Tehtävänkuvaus

Kesätyöntekijä osallistuu mm. voimistelun kesätreenien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä valmennuspäällikön kanssa, on mukana tuottamassa kesän somemateriaalia, jakaa seuran syystiedottetta toiminta-alueellamme,  avustaa lasten liikuntatapahtuman järjestelyissä sekä tekee muita tarvittavia tehtäviä.

Kesätyöntekijän ikävaatimus

Kesätyöntekijä palkataan Opetus- ja kulttuuriministeriön seuralle myöntämällä ja LiikUn jakamalla kesätyöavustuksella. Avustuksen edellytyksenä on, että palkattava henkilö on 15-29-vuotias.

Eduksi katsotaan

Toivomme hakijalta ennen kaikkea kiinnostusta monenlaisiin tehtäviin urheiluseurassa, reipasta otetta kesätreenien suunnitteluun ja toteutukseen sekä ideoita ja osaamista some-julkaisujen tekemiseen. Tärkeintä kuitenkin on kiinnostunut, innostunut ja reipas asenne.

Kesätyön sijainti

Kesätyötehtävät sijaitsevat Turussa. Lähtökohtaisesti työtehtävät tehdään Turun Jyryn päätoimialueella Nummenmäellä, mutta osa tehtävistä saattaa sijaita myös muualla Turussa.

Kesätyön ajankohta ja palkkaus

Työ jaetaan alustavasti 1.7.-31.8. väliselle ajalle yhdessä sovitulla tavalla. Työt on mahdollista toiveesta aloittaa tai päättää aiemmin.  Työtunnit sijoittuvat arkipäiville ja -illoille ma-to välillä. Työtä on kesän aikana yhteensä 60 tuntia, ja tästä työmäärästä maksetaan palkkana yhteensä 600€ (tuntipalkaksi tulee siis 10e/h). Tarkempi aikataulu sovitaan kesätyöntekijän kanssa ennen töiden alkua ja myös kesätyöntekijän omat toiveet huomioidaan. Ilmoitathan siis hakiessasi mahdollisista muista kesäsuunnitelmista (muut kesätyöt, lomareissut jne), jotta aikataulut saadaan soviteltua jo etukäteen sopiviksi.

Hakeminen ja lisätiedot

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen jyry.rekry@gmail.com 25.5. mennessä. Samasta osoitteesta voit kysellä myös lisätietoja työpaikasta. HUOM! Kesätyöntekijä valitaan sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Turun Jyry etsii ohjaajia harrastetunneille

Julkaistu 12.04.2022

Oletko kiinnostunut ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta urheiluseurassa? Turun Jyry voimistelu etsii ohjaajia lasten- , nuorten- ja aikuisten harrastetunneille.

Etsimme ohjaajia erityisesti tulevalle syyskaudelle 2022. Mahdollisuus tehdä tunteja jo kesän aikana. Tunteja on tarjolla pääsääntöisesti arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Harrastetunneista seurassamme maksetaan 20€/h verokortilla tai 25€ (+alv.) laskuttaville. 


Katsomme eduksi aiemman kokemuksen liikunnan ohjaamisesta, mutta kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön. Koulutamme ja perehdytämme mielellään myös uusia seuraamme sopivia ohjaajia. Toivomme hakijoilta oma-aloitteisuutta, reipasta otetta ohjaamiseen ja kiinnostusta liikunta-alaa kohtaan. 


Mikäli olet kiinnostunut joukkuevoimistelun valmentamisesta voit katsoa lisätietoja täältä


Lisätietoja harrastetunneista antaa seuran harrastepäällikkö Henna Viljanen, henna.viljanen@turunjyry.fi, puh. 0400578021. Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voit lähettää osoitteeseen: jyry.rekry@gmail.com