Rekrytointi

Turun alueella liikuntatoimintaa järjestävä Turun Jyry ry:n voimistelujaosto etsii

KESÄAPULAISTA

Kesäapulaiseksi palkataan 15-17-vuotias nuori. Kesätyöntekijän palkka rahoitetaan OP Turun seudun Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan avustuksella.


Kesätyöntekijän ikä

Kesätyötä voi hakea, kun on täyttänyt 15 vuotta 31.5.2021 mennessä, eikä täytä 18 vuotta ennen 31.8.2021. 

 

Tehtävänkuvaus

Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu lasten ohjaaminen ja lasten kanssa leikkiminen seuran ulkoliikuntatunneilla, urheiluseuran syystiedotteen jakaminen postilaatikoihin toiminta-alueellamme, materiaalin tuottaminen seuran someen (kuvat, tekstit, ryhmien esittelyjä jne), lasten liikuntatapahtuman järjestelyissa auttaminen, toimitilojemme siivoaminen ja järjestely sekä muut tarvittavat tehtävät.


Eduksi katsotaan

Toivomme hakijalta kiinnostusta ja aloitteellista otetta monenlaisiin tehtäviin, reipasta otetta lasten ohjaamiseen ja lasten kanssa leikkimiseen sekä ideoita ja osaamista some-julkaisujen tekemiseen. Kaikista tärkeintä kuitenkin on kiinnostunut, innostunut ja reipas asenne.


Kesätyön ajankohta ja palkkaus

Työ jaetaan kesäloman ajalle yhdessä sovitulla tavalla. Työtä voi olla päivällä ja illalla. Töitä on vähintään 7.6.-18.6. ja 26.7.-10.8. ajalla (ei joka päivä, vaan ennalta sovitun aikataulun mukaisesti), tarkempi aikataulu sovitaan kesätyöntekijän kanssa ennen töiden alkua ja myös kesätyöntekijän omat toiveet ja esim. lomat huomioidaan.

Kesätyön kesto on sovitun aikataulun mukaisesti koko kesän ajalta yhteensä 60 h ja ja palkkaa tästä maksamme 500€.


Hakeminen

Lähetä hakemuksesti 18.4.2021 mennessä osoitteeseen: jyry.rekry@gmail.com

Tarvittaessa kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Saija Huhtiniemi: saija.huhtiniemi@turunjyry.fi