Rekrytointi

Voimistelujaoston toiminnanjohtaja

Julkaistu 18.11.2021

Turun Jyry ry etsii osa-aikaista voimistelujaoston toiminnanjohtajaa. Työ on osa-aikaista, työaika sopimuksen mukaan 10-20h/vk. Työaika on joustava, pystyt itse vaikuttamaan omiin työaikoihisi, ja itsenäiset työtehtävät voit tehdä etänä. Työsuhde on vakituinen, ja siinä sovelletaan 6kk koeaikaa. Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu:

-Voimistelujaoston toiminnan johtaminen ja kehittäminen yhdessä voimistelujaoston hallituksen ja voimistelujaoston muiden työntekijöiden (harrastepäällikkö ja valmennuspäällikkö) kanssa

-Voimistelujaoston hallituksen kokouksiin osallistuminen (kokoukset kerran kuussa, muita kokouksia satunnaisesti)

-Harrastepäällikön ja valmennuspäällikön lähiesimiehenä toimiminen (hallinnollisia esimiestehtäviä tehtävään ei sisälly)

-Päävastuu voimistelujaoston tiedottamisesta. Tiedotustyötä ja markkinointia suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä harrastepäällikön ja valmennuspäällikön kanssa.

-Tapahtumien ja varainhankinnan järjestelyt sopimuksen mukaan (esim. kilpailut ja näytökset)

-Avustusmahdollisuuksien, kehityshankkeiden ja muiden yhteistyötapojen kartoittaminen, voimistelujaoston hallituksen kanssa sovittujen avustushakemusten laatiminen, hankkeiden etenemisen ja budjetin seuraaminen sekä hankkeiden loppuraportointi

-Uusien työntekijöiden (ohjaajat, valmentajat, kesätyöntekijät) rekrytointi yhdessä harrastepäällikön ja valmennuspäällikön kanssa.

-Toiminnan seuraaminen numerotasolla, eli jäsenmäärien sekä toiminnasta saatavien tulojen ja menojen seuraaminen ja näiden tietojen pohjalta tulevan toiminnan ja toimintamaksujen suunnittelu. Talousasioissa toiminnanjohtaja tekee yhteistyötä seuran taloudenhoitajan kanssa, jonka vastuulla on kirjanpito, palkanmaksu sekä jaoston budjetin laatiminen.

-Yhteydenpito tarvittavissa asioissa pääseuran hallitukseen.

Toivomme sinulta:

-Kokemusta liikunta-alalta ja/tai urheiluseuratyöstä, mieluiten myös seuran hallinnosta. Kokemus tai oma lajitausta voimistelulajien parissa on eduksi, mutta ei pakollista.

-Elämäntilannetta ja työtilannetta, johon sopii osa-aikainen työ myös pitkällä tähtäimellä

-Innostunutta asennetta, hyvää seurahenkeä, kykyä ottaa huomioon muut ja tehdä tiimityötä, mutta samalla kykyä myös toimia itsenäisesti

-Tehtävään soveltuvaa koulutusta, mutta emme aseta vaatimukseksi tiettyä koulutusta, sillä katsomme sopivaa henkilöä valittaessa koulutuksen lisäksi kokonaiskuvaa, johon kuuluu koulutuksen lisäksi muu kokemus.

-Hyvää perusosaamista tietotekniikan kanssa ja kykyä ottaa haltuun uusia taitoja ja ohjelmia. Käytössämme olevia ohjelmistoja ovat esim. Excel, Zoom, Mailchimp, Facebook Business Manager, iStudio Publisher ja Canva. Sinun ei tarvitse osata käyttää näitä, sillä hyvällä tietoteknisellä perusosaamisella sekä perehdytyksellä opit nämä nopeasti!

Tarjoamme sinulle:

-Innostavan työtiimin, joka koostuu lisäksesi kahdesta palkallisesta työntekijästä, voimistelujaoston hallituksen jäsenistä sekä noin 30(?) valmentajasta ja ohjaajasta. Voimistelujaoston hallituksen ilmapiiri on innostava, positiivinen ja muutoskykyinen.

-Mahdollisuuden tuoda esiin omia vahvuuksiasi, kehittää itse omaa työnkuvaasi ja oppia uutta

-Joustavat työajat, jotka pystyy sovitella mahdollisten muiden töiden oheen. Hallituksen kokoukset ja muut mahdolliset kokoukset ovat usein iltaisin, mutta muuten itsenäiset osat työstä voit joustavasti tehdä itse laatimiesi aikataulujen mukaan.

-Halutessasi mahdollisuuden toiminnanjohtajan työn lisäksi myös palkalliseen ohjaustyöhön harrasteryhmien ohjaajana

-Kilpailukykyisen palkan

-Perehdytyksen ja tuen työssä aloittaessasi

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi yhdessä CV:n ja palkkatoiveen kanssa 9.12.2021 mennessä osoitteeseen: jyry.rekry@gmail.com.

Jos haluat kysellä lisää työtehtävästä, ota yhteyttä nykyiseen toiminnanjohtajaan Saija Huhtiniemeen: saija.huhtiniemi@turunjyry.fi, 0405732155. Puhelintiedustelut pyydämme seuraavina ajankohtina: ma 22.11. klo 9-12, ke 1.12. klo 9-12 tai ti 7.12. klo 9-12.

Tutustuaksesi seuran toimintaan paremmin suosittelemme tutustumaan myös voimistelujaoston toimintalinjaan, joka löytyy täältä: https://www.turunjyry.fi/tujy/voimistelujaosto/toimintalinja/