Rekrytointi

Turun alueella liikuntatoimintaa järjestävä Turun Jyry ry:n voimistelujaosto etsii

HANKEKOORDINAATTORIA 

Turun alueen harrastusverkosto - liikuntaa yli lajirajojen! -hankkeelleen. Hankkeen ydin on seuratoiminnan ja Turun alueen seurojen välisen yhteistyön suunnittelu ja kehittäminen niin, että eri lajien seurat tarjoavat saman hankkeen alla harrastetoimintaa ja tukevat lasten harrastamista samaan aikaan useammassa seurassa ja lajissa. Hankkeen tavoitteena on lasten liikunnan lisääminen monilajisuuden kautta.


Tehtävänkuvaus

Hankekoordinaattori vastaa hankkeen suunnittelusta, toteutumisesta ja siihen kuuluvasta seurayhteistyön koordinoinnista. Hankekoordinaattorin tehtäviin kuuluu suunnitella alustavan hankesuunnitelman pohjalta hankkeen käytännön toteutus, kartoittaa hankkeeseen osallistuvat seurat, toimia yhteyshenkilönä seurojen välillä, järjestää seuratapaamisia ja muita hankkeeseen liittyviä tilaisuuksia, luoda harrastuslukujärjestys ja koordinoida muita hankkeeseen liittyviä käytännön asioita. Hankekoordinaattorin vastuulla on myös markkinointi ja tiedotus, hankkeen nettisivujen tekeminen ja ylläpito.


Hankekoordinaattorilta edellytämme:

-kokemusta urheiluseuratoiminnasta, arvostamme kokemusta sekä ohjaajan/valmentajan roolissa toimimisesta että seuratoiminnan järjestäjän roolissa toimimisesta

-soveltavaa liikunnan alan koulutusta tai vähintäänkin vankkaa kokemusta alalta

-katsomme eduksi Turun alueen seurakentän tuntemuksen ja kenties yhteydet ja verkostot seuroihin

-kykyä itsenäiseen työhön mutta myös erinomaisia tiimityötaitoja

-hyviä vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta tarttua tarvittaessa myös puhelimeen.


Hankekoordinaattorille tarjoamme:

-mahdollisuuden joustavaan ja pääasiassa itsenäiseen työhön, jossa työajat on sovitettavissa muuhun elämäntilanteeseen

-mahdollisuuden tuoda esiin ja käyttää työtehtävissä luovuutta, omia ideoita ja omia vahvuusalueita

-tuen seurajohdolta ja säännölliset tapaamiset voimistelujaoston toiminnankehittäjän kanssa hankkeen ja siihen liittyvien asioiden pohtimiseen yhdessä ja tarvittavan tuen ja avun saamiseen

-mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää omaa osaamistaan

-mahdollisuuden tutustua useiden seurojen toimintatapoihin ja luoda verkostoja useisiin Turun alueen urheiluseuroihin

-paikan innostavassa ja positiivisessa seurayhteisössä

-mahdollisuuden osallistua seurassa myös ohjaustoimintaan

-mahdollisuuden osallistua seuran tarjoamiin liikuntaryhmiin


Työsuhde on osa-aikainen, työaika on 10h/vk. Turun Jyryn toimitilat sijaitsevat T-talolla Turun Nummessa (Vanha hämeentie 29), mutta valtaosan työstä pystyy halutessaan tekemään etänä esim. kotoa käsin. Työajat ovat joustavia ja niistä sovitaan työntekijän oman elämäntilanteen sekä työtehtävien edellyttämien aikataulujen mukaan. Osa työstä on myös iltatyötä. Työhön kuuluu silloin tällöin myös liikkumista Turun alueella esim. seuratapaamisissa ja lasten harjoituksissa (auto ei ole välttämätön). Työ alkaa kesäkuussa, tarkempi päivä sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen 30.5.2021 asti, mutta tavoitteenamme on pystyä jatkamaan sitä myös ensimmäisen hankevuoden jälkeen.

Lisätietoja

Lisätietoja työtehtävästä antaa Turun Jyryn toiminnankehittäjä Saija Huhtiniemi, puh 0405732155. Yhteydenotot toivomme seuraavina puhelinaikoina: ma 18.5. klo 12-15 ja pe 29.5. klo 12-15.


Hakeminen

Mikäli kiinnostuit työstä, lähetä hakemuksesi 31.5.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: jyry.rekry@gmail.com. Liitä hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Työnantajan esittely

Turun Jyryn voimistelujaosto järjestää monipuolista lasten liikuntaa, aikuisten kuntoliikuntaa ja valmennustoimintaa joukkuevoimistelussa. Olemme sekä aikuisten että lasten Tähtiseura, joka on sitoutunut noudattamaan laadukkaan seuratoiminnan kriteerejä. Toimintaamme voit tutustua myös nettisivuillamme: www.turunjyry.fi.