Ajankohtaista

Tyytyväisyyskyselyiden vastaus

Teetimme laajat tyytyväisyyskyselyt toiminnastamme keväällä 2024. Saimme yhteensä 116 vastausta, kaikki vastaukset on käyty läpi ja käytämme niitä ohjenuorana tulevaa toimintaa suunnitellessa. Nettisivuilta pääsee lukemaan nyt vastauksia teemoihin, joita kyselyissä nousi esiin.

Pääset lukemaan vastaukset alla olevasta linkistä:

Kesätreenit alkaa 4.6. tiistaina kello 18 Ruukinkentällä!

 

Lisätietoa kesätreeneistä täältä.

Olemme mukana Unelmien liikuntapäivässä Kupittaalla! 

 

Turun Kupittaanpuistossa juhlistetaan tänä vuonna Suomen suurimpia etkoja, kun Unelmien liikuntapäivä saapuu liikuttamaan niin koululuokkia kuin perheitäkin keskiviikkona 8.5. Luvassa on yli 40 erilaista toimintapistettä, ja lajikokeiluja aina petankista pesäpalloon ja capoeirasta puistoshakkiin! 

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan tunnelmasta sekä kokemaan liikunnan iloa hyvässä seurassa keskiviikkona 8.5. klo 17–19 Kupittaan puistoon sekä Kupittaan Urheiluhalliin! Tapahtuma on kaikille avoin ja osallistuminen on täysin maksutonta.  

Klikkaamalla kuvaa pääset tapahtuma sivulle

Leikkipuistojumpat alkavat

Leikkipuistojumpat sopivat leikkipuistoikäisten vanhemmille tai kenelle tahansa ulkojumpasta kiinnostuneelle. Tunnille voi tulla lasten kanssa tai ilman. Jumpassa hyödynnetään leikkipuiston välineitä ja vastus-kuminauhaa toiminnallisiin liikkeisiin. Tunti sisältää alkulämmittelyn sekä kiertoharjoitteluna tehtävän lihaskunto-osion. 

Sopivat varusteet tunnille ovat ulkoliikuntaan sopivat vaatteet ja vesipullo. Vastuskuminauhan saat lainaksi ohjaajalta. Huom! Muista säähän sopiva varustus!

Leikkipuistojumpat järjestetään yhteistyössä Turun kaupungin kanssa, ja kaupungin hankerahoituksen turvin tunnit ovat täysin maksuttomia. Tunneille ei myöskään tarvitse ilmoittautua - ilmesty vain paikalle! 

Lisätietoa täältä.

Kevätkausi 8.5.- 20.6.  keskiviikkoisin klo 11 Mannerheiminpuistossa. 

 Ohjaaja: Maija 

Syyhytartunnat ovat olleet paljon esillä julkisuudessa viime aikoina, sillä syyhytartuntojen määrä on voimakkaasti lisääntynyt. 

Turun Jyryn voimistelujaosto noudattaa voimisteluliiton antamaa syyhyohjeitusta! Ohjeistuksen pääset lukemaan täältä.


Kevätkauden puoliväli on ylitetty! 

Lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmät -50% 

11.3. alkaen aloittavat uudet harrastajat lasten, nuorten ja perheliikunnan ryhmissä maksavat vain puolikkaan kausimaksun. 

CIRCUIT-TREENI

Tiistai-illan Circuit-treenin suuren suosion vuoksi järjestämme 5.3. alkaen toisen circuit-tunnin heti ensimmäisen perään klo 18:50-19:35, jotta kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan tunnille!👏🏼👟


Tunti on sisällöltään sama molemmilla tunneilla ja maksimi osallistujamäärä on 24 henkilöä per tunti. Liikkari, toimii ”lapsiparkkina” vain ensimmäisen tunnin ajan. Mikäli osallistuja riittää molemmille tunneille jatkamme toista tuntia kevätkauden loppuun asti! 🤩


Molemmat circuit-tunnit tulevat tänään varattavaksi velloon, muistathan varata paikan tunnille etukäteen ja mikäli oletkin estynyt tulemaan paikalle niin myös perumaan osallistumisesti. Erityisesti circuit-treenissä kun välineitä haetaan 1.salista yläsaliin osallistujamäärän tieto ennakkoon helpottaa huomattavasti ohjaajaa tunnin valmistelussa.☺️

Velloon pääset tästä!

Ryhmäliikunta lukujärjestykseen tästä!

Talvilomalla ma 19.2.-su 25.2.

Lasten, nuorten ja perheliikunnanryhmät lomailevat

  • Paitsi liikkari, joka toimii circuit-treenin lapsiparkkina

Aikuisten ryhmäliikunta normaalisti!


Hyviä uutisia keskiviikkoillan harrastetunneista! 

Loppukaudeksi saamme keskiviikko iltoihin vaihtuvan tunnin kello 18:30-19:30

Neljä ohjaaja ohjaa erityylisiä tunteja loppukauden ajan. Tunnit alkavat 21.2. Teijan Zumballa. 

Alta näet loppukauden suunnitelman.

Keskiviikkoisin T-talon 1.sali kello 18:30-19:30

21.2. Zumba (Teija)

28.2. Zumba (Teija)

6.3.  Lihaskuntojumppa (Henna V.)

13.3. Zumba (Teija)

20.3. Toiminnallinen treeni (Sara)

27.3. Toiminnallinen treeni (Sara)

3.4. Hennan pumppi (Henna E.)

10.4. Hennan pumppi (Henna E.)

17.4. Zumba (Teija)

24.4. Lihaskuntojumppa (Henna V.)

1.5. Vappu, ei tuntia

8.5. Lihaskuntojumppa (Henna V.)