Kilpanyrkkeily

KILPANYRKKEILYHARJOITTELU

Nyrkkeilyharjoituksissa opetellaan aluksi nyrkkeilyn ja tekniikkanyrkkeilyn perusteita sekä tutustutaan nyrkkeilysalin henkeen ja kilpailemiseen tähtäävään harjoitteluun. Harjoitukset ovat monimuotoisia, joihin kuuluvat tekniikkaharjoitusten lisäksi myös erilaiset kuntopiirit ja voimaharjoittelu.

Mukaan voi tulla missä vaiheessa kautta vaan. Ryhmään voi osallistua, vaikka tarkoituksena ei olisi kilpailla.

VARUSTEET

Kunnon varusteilla harjoittelu on mielekästä ja turvallista. Ota mukaan sisäjalkineet, verkkarit tai shortsit sekä T- tai collegepaita, käsisiteet ja hammassuojat. 

Säkki- ja nyrkkeilyhanskat  saat käyttöösi salilta. 

Salilta voi halutessaan ostaa käsisiteet sekä hammassuojat.

HARJOITUSAJAT JA SIJAINTI

T-Talo, osoite: Vanha Hämeentie 29 (alasali)

Kevätkausi alkaa keskiviikkona 3.1.2024.

Kilpanyrkkeilijöitä tiedotetaan erikseen treeneistä.

Harjoitukset ovat maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.30 -19.00. Mahdollisista muista harjoitteluajoista informoidaan erikseen.

HINNAT

Kilpanyrkkeijän kausimaksu on alle 18-vuotiaille 200,00 euroa sekä lisäksi tulee seuran jäsenmaksu. Kausimaksu sisältää lisenssin, harjoitukset sekä kattaa kilpailumatkakuluja sopimuksen mukaisesti.

Yli 18-vuotiaan kilpanyrkkeilijän kausimaksu on 350,00 euroa (lisenssi ja vakuutuus kuuluu 309,00 euroa) ja lisenssin ollessa voimassa on kausimaksu 250,00 euroa sekä lisäksi tulee seuran jäsenmaksu.

Kausimaksu (300,00 euroa)  sisältää lisenssin, harjoitukset sekä kattaa kilpailumatkakuluja sopimuksen mukaisesti. Seura ottaa kilpailijoiden lisenssit.

Harrastemaksu ryhmässä on kaudelta 100,00 euroa sekä lisäksi tulee seuran jäsenmaksu ja nyrkkeilyliiton pakollinen lisenssi. Harrastajien tulee ottaa itse lisenssit. KATSO KOHTA LISENSSIN OSTAMINEN


Lisäkysymyksiä voit lähettää:

Markku Kiili  markku.kiili (a)luukku.com puh 040 410 7661

Laskutukseen liittyvät asiat

Minna Kiili Sähköposti: minna.rintamaki(a)dnainternet.net