Jyryläinen esittäytyy

Tällä sivulla esitellään Turun Jyryn voimistelujaoston toimijoita. Aiemmin julkaistut haastattelut löydät arkistosta.

Julia Koskinen

Valmennuksen koordinaattori

Nimi ja ikä: 

Julia Koskinen, 25v

Oma tausta ja vastuutehtävät Jyryssä: 

Aloitin voimistelukoulujen ohjaamisen vuonna 2014. Aika pian sen jälkeen perustettiin uusi pienten joukkue, jonka valmentajana aloitin. Valmennusvuosia on siis kertynyt nyt melkein 8 vuotta. Olen valmentanut ja toiminut vastuuvalmentajana alle 12 vuotiaiden joukkueissa. Tällä hetkellä valmennan Flex Staroja, Point Minejä ja Relevé Minejä. Kouluttauduin myös tuomariksi vuonna 2017 ja Jyryn voimistelujaoston hallituksessa olen toiminut nyt 4 vuotta.

Oma voimistelutausta: 

Aloitin voimistelun Jyryn äiti-lapsi jumpasta, josta sitten myöhemmin siirryin uuteen pienten joukkueeseen. Lopetin voimistelun 17-vuotiaana, johon asti voimistelin Turun eri seuroissa. Syksyllä 2022 perustettiin Jyrylle uusi yli 25-vuotiaiden joukkue, Team Jyry, johon menin mukaan ja siellä voimistelen edelleenkin!

Parasta joukkuevoimistelussa: 

Joukkueen onnistumiset ja uuden oppiminen, niin voimistelijana kuin valmentajanakin.

Mitä muuta elämääsi kuuluu voimistelun lisäksi: 

Valmistuin viime vuonna varhaiskasvatuksen opettajaksi ja nyt opiskelen luokanopettajan maisteri-opintoja. Koulu on Raumalla eli arkipäivät pyörii lähinnä siellä ja sitten viikonloppuisin Turussa voimistelujutuissa.

Parhaita voimistelumuistoja: 

Omilta voimisteluajoilta yksi mieleenpainuvin muisto on, kun esiinnyimme TUL:n littojuhlilla samassa ohjelmassa kolmessa eri sukupolvessa isoäidin, äidin ja siskon kanssa. Valmentajana parhaita muistoja tuo ne hetket, kun voimistelijat oppii jotain uutta ja heistä näkee kuinka iloisia ja ylpeitä he ovat!

Mitä odotat tulevilta vuosilta valmennuksen koordinaattorina?

Odotan valmennuskoordinaattorin työltä sitä, että pääsen edistämään seuran joukkuevoimistelupuolta ja toiminaan yhteistyössä seuran, valmentajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.