LISENSSIN OSTAMINEN

Nyrkkeilyliiton sääntöjen mukaisesti kaikkien jäsenseurojen harrastajien tulee ostaa harrastelisenssi kerran kalenterivuodessa. Lisenssin hinta on 11,00 euroa. 

Seura ottaa ainoastaan kilpailijoiden lisenssit ja jokaisen harrastajan tulee ottaa itse henkilökohtaisesti lisenssi Suomisportin kautta. Alla ohje lisenssin ostamiseen.

Ongelmatilanteessa ole yhteydessä suomisport@olympiakomitea.fi tai info@finbox.fi

NÄIN OSTAT LISENSSIN

1.     Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja klikkaa Sisään Suomisporttiin. 

2.     Aloittaaksesi tilisi luomisen tai kirjautuaksesi sisään, anna sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, johon voit vastaanottaa tekstiviestejä. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omaa yhteystietoasi.

3.     Jos käytit sähköpostiosoitettasi, saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit jatkaa tilisi luomista. Jos käytit puhelinnumeroasi, saat tekstiviestinä kirjautumiskoodin, jonka syöttämällä voit jatkaa tilisi luomista. 

4.     Anna loput tilin luomiseen tarvittavat tiedot ja klikkaa Luo tili. Alaikäisen lapsen huoltaja: käytä omia tietoasi

5.     Luotuasi tilisi näet oman profiilisi. Suomisportin pilottivaiheessa profiilissasi näkyvä sportti-id saattaa olla muu kuin vanha sportti-id:si. Yhdistämme vanhoja sportti[1]id:tä loppuvuoden 2016 aikana. 

6.     Aloita osto valitsemalla Osta lisenssi.

7.     Valitse oletko ostamassa lisenssiä itsellesi vai huollettavalle lapsellesi. Jos olet ostamassa lisenssiä lapsellesi, pyydetään sinua ensin täyttämään lapsesi tiedot.

8.     Hae laji johon olet ensisijaisesti hankkimassa lisenssiä. Nyrkkeily

9.     Näet valitsemaasi lajiin sinun ikäisellesi liikkujalle myynnissä olevat lisenssit. Valitse haluamasi lisenssi. Harrastelisenssi

10.  Valitse lisenssiseurasi. Edustusoikeutesi on sidottu valitsemaasi seuraan. Turun Jyry

11.  Valitsemasi laji ja lisenssi saattavat vaatia vakuutuksen. Jos näin on, valitse haluamasi vakuutus tai ilmoita että olet hankkinut vakuutuksen muualta. Vakuutus ei ole pakollinen ja alimmaisena on vaihtoehto: Liikkujat eivät tarvitse vakuutusta

12. Varmista vielä yhteenvedosta että kaikki on kunnossa. Tarvittaessa pääset muuttamaan tekemiäsi valintoja klikkaamalla yhteenvedon kohtia. Kun kaikki on kunnossa, klikkaa Hyvältä näyttää, jatketaan maksamaan. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä täydentämään osoitetietosi, jos niitä ei vielä ole profiilissasi.

13.  Valitse haluamasi maksutapa ja siirry suorittamaan maksu.

14.  Suorita maksu valitsemallasi maksutavalla ja tämän jälkeen palaa myyjän palveluun. Saat ostoksesi maksutiedot sähköpostiisi ja näet ostamasi lisenssin ja vakuutuksen tiedot aina omassa profiilissasi.