Kiertoharjoittelu + Liikkari

Koska kiireisen lapsiperhearjen keskellä aikuisten oma liikunta joskus jää jalkoihin, haluamme tarjota perheille tuntiyhdistelmän, jossa aikuiset ja lapset liikkuvat erikseen, mutta samaan aikaan ja naapurisaleissa. 

Lasten Liikkari on tarkoitettu kaikille lapsille noin 3-vuotiaasta ylöspäin (mukana on ollut niin reippaita 2-vuotaita kuin alaluokkalaisiakin - ikähaarukka on siis joustava molempiin suuntiin). Liikkarissa opetellaan leikin kautta perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja. Ohjelmaan kuuluvat laulu- ja liikuntaleikit, temppu- ja seikkailuradat, välineenkäsittelyä (hernepussit, pallot, vanteet). Kausiohjelma rakentuu joka kerta oman teeman ympärille, ja myös musiikki on tärkeässä osassa tunteja.

Aikuisten kiertoharjoittelu on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, jossa tehdään kehonpaino- sekä välineharjoitteita käyden läpi kehon suuret lihasryhmät. Tunti sisältää toiminnallisen alkulämmittelyn, tekniikkaopastuksen, harjoitusosion sekä lyhyen palauttavan venyttelyn. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Tunti sopii kaikille, myös miehille.

Ajankohta: Tiistaisin 17.30-18.15

Paikka: T-talo (Vanha Hämeentie 29), lapset 2.salissa, aikuiset yläsalissa

Kausi: 25.8.-1.12.2020

Hinta: Lapset osallistuvat Liikkariin 55€ kausimaksulla + seuran jäsenmaksu 5€/lapsi (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi). Maksu kattaa koko syyskauden ja samalla maksulla pääsevät mukaan kaikki saman perheen lapset.

Aikuiset osallistuvat kiertoharjoittelutunnille samoilla maksuilla kuin muillekin aikuisten ryhmäliikuntatunneillemme (15 kerran lippuvihko 75€ tai koko kevätkauden rajaton kausikortti 110€ + seuran jäsenmaksu 10€/aikuinen, jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden). Aikuisten ei tarvitse ilmoittautua kiertoharjoittelutunnille, mutta lisätietoa ja ohjeet lippuvihkojen ja kausikorttien ostamiseen löydät täältä.

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.