Circuit-treeni + Liikkari

Koska kiireisen lapsiperhearjen keskellä aikuisten oma liikunta joskus jää jalkoihin, haluamme tarjota perheille tuntiyhdistelmän, jossa aikuiset ja lapset liikkuvat erikseen, mutta samaan aikaan ja naapurisaleissa. 

Lasten Liikkari on tarkoitettu kaikille lapsille noin 3-vuotiaasta ylöspäin (mukana on ollut niin reippaita 2-vuotaita kuin alaluokkalaisiakin - ikähaarukka on siis joustava molempiin suuntiin). Liikkarissa opetellaan leikin kautta perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja. Ohjelmaan kuuluvat laulu- ja liikuntaleikit, temppu- ja seikkailuradat, välineenkäsittelyä (hernepussit, pallot, vanteet). Kausiohjelma rakentuu joka kerta oman teeman ympärille, ja myös musiikki on tärkeässä osassa tunteja.

Aikuisten kiertoharjoittelu on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, jossa tehdään kehonpaino- sekä välineharjoitteita käyden läpi kehon suuret lihasryhmät. Tunti sisältää toiminnallisen alkulämmittelyn, tekniikkaopastuksen, harjoitusosion sekä lyhyen palauttavan venyttelyn. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Tunti sopii kaikille, myös miehille.

Ajankohta: Tiistaisin 18:00-18:45

Paikka: T-talo (Vanha Hämeentie 29), lapset 1.salissa, aikuiset yläsalissa. Sisäänkäynti Harjunkadun puoleisesta ovesta.

Kausi: Kevätkausi 9.1.-14.5.2023

Hinta: Kauden puoliväli on ylitetty, joten nyt aloittavat harrastajat maksavat loppukausta vain puollikkaan kausimaksun: 32,5€

(Lapset osallistuvat Liikkariin 65€ kausimaksulla + seuran jäsenmaksu 5€/lapsi (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi). Maksu kattaa koko kevätkauden ja samalla maksulla pääsevät mukaan kaikki saman perheen lapset.)

Aikuiset osallistuvat kiertoharjoittelutunnille samoilla maksuilla kuin muillekin aikuisten ryhmäliikuntatunneillemme. Aikuisten ei tarvitse ilmoittautua kiertoharjoittelutunnille, mutta lisätietoa ja ohjeet lippuvihkojen ja kausikorttien ostamiseen löydät täältä.

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.