Circuit-treeni + Liikkari

Koska kiireisen lapsiperhearjen keskellä aikuisten oma liikunta joskus jää jalkoihin, haluamme tarjota perheille tuntiyhdistelmän, jossa aikuiset ja lapset liikkuvat erikseen, mutta samaan aikaan ja naapurisaleissa. 

Lasten Liikkari on tarkoitettu kaikille lapsille noin 3-vuotiaasta ylöspäin (mukana on ollut niin reippaita 2-vuotaita kuin alaluokkalaisiakin - ikähaarukka on siis joustava molempiin suuntiin). Liikkarissa opetellaan leikin kautta perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimisen taitoja. Ohjelmaan kuuluvat laulu- ja liikuntaleikit, temppu- ja seikkailuradat, välineenkäsittelyä (hernepussit, pallot, vanteet). Kausiohjelma rakentuu joka kerta oman teeman ympärille, ja myös musiikki on tärkeässä osassa tunteja.

Aikuisten kiertoharjoittelu on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua, jossa tehdään kehonpaino- sekä välineharjoitteita käyden läpi kehon suuret lihasryhmät. Tunti sisältää toiminnallisen alkulämmittelyn, tekniikkaopastuksen, harjoitusosion sekä lyhyen palauttavan venyttelyn. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Tunti sopii kaikille, myös miehille.

Ajankohta: Tiistaisin klo 18:00-18:50 

Huom! Liikkari toimii tuntiparina aikuisten kiertoharjoittelun kanssa, eli vanhemmat voivat tuoda lapset Liikkariin ja itse treenata samaana aikaan yläkerran salin kiertoharjoittelutunnilla

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29) Sisäänkäynti harjunkadun puoleisesta ovesta.

Ohjaajat: Julia ja Katriina

Kausi: Syyskausi 28.8.-10.12. 

Hinta: Hinta 75€ + seuran jäsenmaksu 5€  (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi).

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen on auki ja ryhmässä on vielä  tilaa!

Huom! Tässä ryhmässä hinta on perhekohtainen eli yhdellä maksulla saavat osallistua kaikki saman perheen lapset!

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden .

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteydenotto: henna.viljanen@turunjyry.fi