Kesätreenit 2022

Tänä kesänä jumpataan koko kesän ajan 31.5.-14.8. asti

  • Tiistaisin ja torstaisin Ruukinaukion kentällä vaihtelevin tunnein ja ohjaajin kello 18-19 
  • Keskivikkoisin Kuntojumppaa T-talon 1.salissa kello 10-11

Ohjaajan käyttämä mikrofoni ja iso kaiutin pitävät huolen siitä, että musiikki ja ohjaus kuuluvat koko Ruukinkentällä vaikka isommallekin porukalle! 

TREENIPAIKAT

Ruukinaukion kenttä eli Ruukinkenttä sijaitsee Nummenmäellä, lähellä T-sairaalaa, osoite: Ruukinaukio 8 (KARTTALINKKI). 

Keskiviikon aamujumppa T-Talon, 1.salissa (Vanha Hämeentie 29) Sisäänkäynti harjunkadun puoleisesta ovesta.

HUOM! Kentän lähellä on parista kohtaa estetty autolla ajaminen, joten mikäli liikut autolla alla ajo-ohjeet Ruukinaukion kentälle.

Ylempi video Itäharju- Ruukinaukion kenttä

Alempi video T-sairaala- Ruukinaukion kenttä

Kesätreenien hinnat ja maksutavat:

  • Kertamaksu: 5€ jonka voi maksaa paikan päällä käteisellä, pankki-/luottokortilla (-> tämä maksutapa vain ulkotreeneissä), Mobilepaylla tai seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum Saldo, Smartum-setelit, ePassi, Edenred, Eazybreak. 
  • Sarjaliput: Kesätreeneissä (sisä- sekä ulkotreeneissä) voit käyttää keväällä 2022 ostettuja keltaisia sarjalippuja.
  • Uudet sarjaliput: Halutessasi voit tilata myös uuden sarjalippuvihon hintaan 75€/15 lippua. Kesätreeneissä myytävät sarjaliput ovat kesätreenien jälkeenkin voimassa kaikilla tunneillamme syyskauden 2022 loppuun asti. Uuden sarjalippuvihon voit tilata tästä.

Kesätreeneihin ei ole ennakkoilmoittautumista. 

Ilmesty vain paikalle!

Hyvä tietää kesätreeneistä

-Ota mukaan jumppa-alusta ja vesipullo. Muita välineitä et tarvitse!

-Kesätreeneissä ei ole säävarausta! Ohjaaja on paikalla ohjaamassa säästä riippumatta, ja toivomme että he saavat rohkeita jumppareita mukaansa myös silloin, kun sää ei suosi!

-Edellisistä vuosista poiketen, tänä kesänä kesätreenien yhteydessä ei valitettavasti järjestetä lapsiparkia.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kesätreenien tuntikuvaukset

Tehotreeni

Tehokas intervallityyppinen harjoitus, jossa vuorotellen nostetaan sykettä ja tehdään lihaskuntoliikkeitä.  Lihaskunto-osiossa tehdään lihaskuntoliikkeitä ilman välineitä, joko seisten tai patjalla. Tunti päättyy loppuvenyttelyihin.

Aika: Tiistaina 31.5. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Henna S.

Kuntojumppa

Perustunti, jossa tehdään erilaisia lihaskuntoliikkeitä. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jonka jälkeen kohotetaan aerobista kuntoa helpoilla sykettä nostattavilla liikkeillä. Lihaskunto-osiossa tehdään lihaskuntoliikkeitä ilman välineitä, joko seisten tai patjalla. Tunti päättyy loppuvenyttelyihin.

Sopivat varusteet tunnille on liikuntaan sopivat vaatteet ja tossut/kengät, vesipullo ja halutessasi hikipyyhe. 

Aika: Keskiviikkoisin 1.6.-29.6., T-talon 1.salissa

Ohjaajat: Henna V. ja Sara

Kiertoharjoittelu

Toiminnallista lihaskuntoharjoittelua tehokkaan kiertoharjoittelun muodossa. Koko kehon tunnilla tehdään kehonpainoharjoitteita käyden läpi kehon suuret lihasryhmät. Ohjauksessa painottuu turvallisen ja tehokkaan suoritustekniikan harjoittelu ja itselle sopivan harjoitetason valinta. Tunti sisältää toiminnallisen alkulämmittelyn, tekniikkaopastuksen, harjoitusosion sekä lyhyen palauttavan venyttelyn. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Tunti sopii kaikille, myös miehille.

Sopivat varusteet tunnille ovat hikoiluun sopivat vaatteet, hikipyyhe sekä vesipullo ja oma patja.

Aika: Torstaina 2.6. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Katri

Lihaskunto & Liikkuvuus

Tunti koostuu kahdesta osiosta. Kevyen lämmittelyn jälkeen alkaa ensin tehokas lihaskunto-osuus, mikä koostuu erilaisista lihaskuntoa kehittävistä harjoitteista. Lihaskuntotreenin jälkeen tehdään monipuolisesti liikkuvuusharjoituksia koko keho huomioiden. Tunti ei sisällä koreografioita eikä askelsarjoja.

Aika: Tiistaina 7.6. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Henna S.

Dance Workout

Dance Workout -tunti on tehokas tanssitreenitunti, jossa yhdistyy tanssillisten liikesarjojen avulla aerobinen harjoittelua ja lihaskuntotreeni! 

Tunnilla tehtävät askelsarjat ovat yksinkertaisia ja helppoja eli tunti sopii ihan kaikentasoisille.

Aika: Torstaina 9.6. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Tuija

Kävely- ja juoksutekniikkapaja

Lisää tehoa kävelylenkkeihin ja juoksulenkkeihin! Kävely- ja juoksutekniikkapajassa tehdään kävely- ja juoksutekniikkaa kehittäviä harjoituksia. Lisäksi tehdään kävelyä ja juoksua kehittäviä lihaskunto- ja kehonhuoltoharjoitteita sekä tekniikkaa kehittäviä koordinaatioharjoituksia. Tunnilla ei lähdetä Ruukinkenttää kauemmas lenkille, vaan pysytellään kentän ympäristössä. Voit valita, haluatko kehittää erityisesti omaa kävelytekniikkaasi vai juoksutekniikkaasi, ja jos haluat keskittyä kävelytekniikkaan, sinun ei välttämättä tarvitse juosta tunnilla ollenkaan. Harjoitus sopii siis kaiken kuntoisille. Ota mukaan jumppamatto, sillä muutamia liikkeitä tehdään myös makuultaan.

Aika: Tiistaina 14.6. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Saija

Lihaskuntojumppa

Tehokasta lihaskuntojumppaa koko keholle omaa kehonpainoa hyödyntäen. Tunti sisältää huolellisen alkulämmittelyn, sykettä nostattavan treenin sekä loppuverryttelyn. Liikkeitä voi soveltaa oman taitotason mukaan, joten tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Aika: Torstaina 16.6. ja 23.6. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Saima

HIIT+Core

Tehokas koko kehoa monipuolisesti haastava tunti, jossa yhdistyy sekä lihaskunto- että aerobinen harjoittelu. HIIT eli High Intensity Intervall Training osiossa nostetaan sykettä korkeatehoisilla työosuuksilla ja lyhyillä palautuksilla. Core -osiossa keskitytään vahvistamaan keskivartaloa ja sitä tukevia lihaksia. Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitusosiot ja loppujäähdyttelyn. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itseään ja samalla kohottaa kuntoaan, hapenottokykyä sekä lihasvoimaa. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita, ja jokainen voi tehdä harjoituksen omalla kuntotasollaan. 

Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Aika: Tiistai 21.6. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Sara


RVP (Reisi-vatsa-peppu-muokkaus)

RVP (Reisi-vatsa-peppu-muokkaus) on lihaskuntopainotteinen ja monipuolinen "yleistunti", johon kuuluu sekä lihaskuntoharjoittelua että aerobisia osuuksia. Tunti koostuu alkulämmittelystä, jonka jälkeen lihaskunto-osuuksia ja aerobisia osuuksia tehdään vuorotellen. Lopuksi palautellaan ja venytellään. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää erityisesti jalkojen ja keskivartalon lihaskuntoa sekä aerobista kestävyyttä. 

Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Aika: Tiistai 28.6. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Henna S.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jossa tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Laviksen periaatteisiin kuuluu että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja, ja niiden myötä opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. 

Aika: Torstai 30.6. Ruukinaukionkentällä

Ohjaaja: Tuija

Pienryhmävalmennus

Jos haluaisit yksilöllistä ohjausta, sinulla on nyt mahdollista osallistua tutun ohjaajamme Kati Viitalan pienryhmävalmennukseen! Lue lisää täältä.