Kesätreenit 2023

Tänä kesänä jumpataan taas koko kesä Ruukinkentällä!  Kesätreenit alkavat tiistaina 30.5. ja päättyvät torstaina 10.8. 

Tiistaisin ja torstaisin, kello 18-19 Ruukinkentällä jumpataan vaihtuvin tunnein ja ohjaajin.

Hyvä tietää kesätreeneistä

-Ota mukaan oma jumppa-alusta ja vesipullo. Muita välineitä et tarvitse!

-Kesätreeneissä ei ole säävarausta! Ohjaaja on paikalla ohjaamassa säästä riippumatta, ja toivomme että he saavat rohkeita jumppareita mukaansa myös silloin, kun sää ei suosi!

-Kesätreeneihin ei ole ennakkoilmoittautumista. Ilmesty vain paikalle!

Kesätreenien hinnat ja maksutavat:

  • Kertamaksu: 8€ jonka voi maksaa paikan päällä käteisellä, pankki-/luottokortilla, Mobilepaylla tai seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum Saldo, Smartum-setelit, ePassi, Edenred, Eazybreak. 
  • Sarjaliput: Kesätreeneissä voit käyttää keväällä 2023 ostettuja valkoisia  sarjalippuja. 
  • Mikäli sinulla ei ole sarjalippuja jäljellä, voit vielä ostaa kesätreeneistä kevään 2023 sarjalippuja hintaan 80€/ 15lippua, Liput ovat voimassa syyskauden 2023 loppuun. Osta lippuvihko täyttämällä lomake täältä. ja liput voit noutaa seuraavalla kerralla jumppaan mennessäsi kesätreenin ohjaajalta.

TREENIPAIKKA

Ruukinaukion kenttä eli Ruukinkenttä sijaitsee Nummenmäellä, lähellä T-sairaalaa, osoite: Ruukinaukio 8 (KARTTALINKKI). 

HUOM! Kentän lähellä on parista kohtaa estetty autolla ajaminen, joten mikäli liikut autolla alla ajo-ohjeet Ruukinaukion kentälle.

Ylempi video Itäharju- Ruukinaukion kenttä

Alempi video T-sairaala- Ruukinaukion kenttä

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kesän kurssit

Toiminnallinen porrastreeni ryhmä maanantaisin kello 17:30-18:30, (6 kerran kurssi 12.6.- 17.7.2023)

 Pienryhmävalmennus sunnuntaisin kello 18:00-19:00,                           (7 kerran kurssi 4.6.-16.7.)

Lue kursseista lisää täältä.

Kesätreenien tuntikuvaukset

Kesäkuun tunnit

RVP (Reisi-vatsa-peppu-treeni)

RVP (Reisi-vatsa-peppu-) on lihaskuntopainotteinen ja monipuolinen "yleistunti", johon kuuluu sekä lihaskuntoharjoittelua että aerobisia osuuksia. Tunti koostuu alkulämmittelystä, jonka jälkeen lihaskunto-osuuksia ja aerobisia osuuksia tehdään vuorotellen. Lopuksi palautellaan ja venytellään. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää erityisesti jalkojen ja keskivartalon lihaskuntoa sekä aerobista kestävyyttä. 

Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Aika: Tiistaina 30.5. ja torstaina 29.6.

Ohjaaja: Anne Suvia ja Jessica Ratanen

Puistojooga

Tällä puistojooga tunnilla parannetaan voimaa ja liikkuvuutta. Tunnilla  tehdään hengitys- ja asanaharjoituksia. Tunti aloitetaan helpolla fyysisellä osuudella ja päätetään kehon ja mielen rentoututtamiseen lempeillä ja rauhoittavilla liikkeillä. Tällä tunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta joogasta.

Sopivat varusteet tunnille ovat rennot ja mukavat vaatteet. Mukaan tarvitset oman jumppamaton.Ota loppurentoutusta varten myös jotain lämmintä ylle.

Aika: Torstai 1.6. klo 18-19 

Ohjaaja: Anne Suvia

Toiminnallinen treeni

Toiminnallisessa harjoittelussa harjoitetaan lihasten välistä yhteistyötä. Harjoitettavissa liikkeissä on tarkoitus kuormittaa mahdollisimman monta lihasta samaan aikaan. Lihaskunnon ohella toiminnallisessa harjoittelussa kehittyvät myös tasapaino, koordinaatio, hapenottokyky, kehonhallinta sekä liikkuvuus. Toiminnallinen harjoittelu on monipuolista ja kehittää meitä toimimaan arjen askareissa. Tunti alkaa toiminnallisella alkulämmitellyllä, jossa valmistellaan kehoa tulevaan harjoitukseen. Tämän jälkeen tulee harjoitusosio, jossa tehdään monipuolisia kehoa kehittäviä liikkeitä. Lopuksi vielä lyhyt palauttava venyttelyosio.

Tunti sopii kaikille, sillä jokainen pystyy itse määrittämään tunnin tehokkuuden oman kuntotason mukaan. Ota tunnille mukaan oma jumppaalusta, hikipyyhe ja vesipullo. 

Aika: Tiistaina 6.6. klo 18-19

Ohjaaja: Saija Huhtiniemi

Lihaskuntojumppa

Tehokasta lihaskuntojumppaa koko keholle omaa kehonpainoa hyödyntäen. Tunti sisältää huolellisen alkulämmittelyn, sykettä nostattavan treenin sekä loppuverryttelyn. Liikkeitä voi soveltaa oman taitotason mukaan, joten tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Aika: Torstaina 8.6. ja torstaina 15.6. klo 18-19

Ohjaaja:  Saija Lampinen

Lattarit

Hauska, reipas ja hikinen tanssitunti kuumien lattarirytmien tahtiin. Tansseina ovat mausteinen salsa, räiskyvä reggaeton ja naisellinen chacha ja paljon muita upeita tansseja. Tunneilla rakennetaan perusliikkeistä lähtien pala palalta pieniä koreografioita ja tansseille ominaista liikettä rennosti harjoitellen. Tuntiin ei kuulu erillistä lihaskunto-osuutta.

Aika: Tiistaina 13.6. klo 18-19

Ohjaaja: Kati V.

HIIT+Core

Tehokas koko kehoa monipuolisesti haastava tunti, jossa yhdistyy sekä lihaskunto- että aerobinen harjoittelu. HIIT eli High Intensity Intervall Training osiossa nostetaan sykettä korkeatehoisilla työosuuksilla ja lyhyillä palautuksilla. Core -osiossa keskitytään vahvistamaan keskivartaloa ja sitä tukevia lihaksia. Tunti sisältää alkulämmittelyn, harjoitusosiot ja loppujäähdyttelyn. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itseään ja samalla kohottaa kuntoaan, hapenottokykyä sekä lihasvoimaa. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta tehokkaita, ja jokainen voi tehdä harjoituksen omalla kuntotasollaan. 

Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Aika: Tiistaina 20.6. klo 18-19

Ohjaaja: Jessica Rantanen

Suomijumppa

Tällä tunnilla jumpataan hyvällä fiiliksellä suomiklassikoiden tahtiin! Tehokas ja monipuolinen tunti koko keholle. Tunti aloitetaan huolellisella alkulämmittelyllä, sen jälkeen jatketaan lihaskunto-osuuteen ja lopuksi vielä loppuverryttely. Tällä tunnilla ei ole haastavia askelsarjoja. Liikkeitä voi soveltaa oman taitotason mukaan, joten tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. 

Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Aika: Torstaina 22.6. klo 18-19

Ohjaaja: Jessica Rantanen

Circuit-treeni

Toiminnallista lihaskuntoharjoittelua tehokkaan circuit-treenin muodossa. Koko kehon tunnilla tehdään kehonpainoharjoittelita käyden läpi kehon suuret lihasryhmät. Ohjauksessa painottuu turvallisen ja tehokkaan suoritustekniikan harjoittelu ja itselle sopivan harjoitetason valinta. Tunti sisältää toiminnallisen alkulämmittelyn, tekniikkaopastuksen, harjoitusosion sekä lyhyen palauttavan venyttelyn. Tunti ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Tunti sopii kaikille, myös miehille!

Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Aika: Tiistaina 27.6. klo 18-19

Ohjaaja: Saija Lempinen