Kesätreenit 2020

Kesäkuun alusta alkaen pääsemme järjestämään aikuisten ryhmäliikuntatunteja ja myös ohjelmaa lapsille ulkotiloissa! Ruukinaukion kentällä jumpataan vaihtelevin tunnein ja ohjaajin tiistaisin ja torstaisin klo 18-19. Näin aluksi olemme julkaisseet kesäkuun aikataulut, ja jos kävijöitä riittää, jatkamme mielellämme toimintaa koko kesän aina syyskauden alkuun saakka! Aikuisten tuntien yhteydessä järjestetään lapsille maksuton Leikkiparkki (lue lisätietoja alempaa). 

Kesätreenien hinnat:

-Kausikortti: Jos sinulla on kevätkauden kausikortti, pääset sillä maksutta kesätreeneihin.

-Sarjaliput: Kesätreeneihin voi osallistua tänä keväänä ostetuilla sarjalipuilla ja myös viime syksynä ostetuilla sarjalipuilla, vaikka niiden voimassaoloaika on lipun mukaan päättynyt toukokuussa 2020. 

-Halutessasi voit ostaa ohjaajalta myös uuden sarjalippuvihon (75€/15 lippua). Kesätreeneissä myytävät sarjaliput ovat ensi syksyn sarjalippuja, jotka ovat kesätreenien lisäksi voimassa kaikilla tunneillamme kevätkauden 2021 loppuun asti. Uuden sarjalippuvihon voit ostaa kesätreenien ohjaajalta paikan päällä Mobilepaylla tai korttimaksulla.

-Kertamaksu: 8€ joka maksetaan Mobilepaylla tai korttimaksulla paikan päällä.


Leikkiparkki

Voit ottaa lapset mukaan treeneihin, sillä jokaisella tunnilla on kaksi reipasta 9-luokkalaista pitämässä lasten Leikkiparkkia. Leikkiparkki on maksuton ja siihen otetaan rajattu osallistujamäärä saapumisjärjestyksessä (ei ennakkovarausta). Huom! Lapset osallistuvat vanhempiensa vastuulla, sillä Leikkiparkkia ohjaavat alaikäiset ohjaajat. Lapset ovat koko ajan samalla kentällä kuin aikuiset eli pysyvät näköpiirissä, ja yhdessä sovitaan selkeät pelisäännöt, että sekä lastenohjaaja että oma aikuinen aina tietävät, kenen kanssa kukakin lapsi on. Lapsiparkkiin ei ole ikärajoja, mutta uskoisimme toiminnan parhaiten sopivan noin 3-7-vuotiaille - pääasia on kuitenkin että lapsi pärjää ja viihtyy! Aikuisten tunnit ovat perheystävällisiä, eli myös pienemmät lapset ovat tervetulleita vanhempiensa mukaan, vaikka eivät osallistuisikaan lapsiparkkiin.Kesätreenien tuntikuvaukset

Puistobaletti

Puistobalettitunneilla nautimme tanssista ja liikkeestä baletin sulavan ja kevyen liikekielen siivittäminä. Tunneilla teemme baletin perusliikkeitä, jotka kehittävät erityisesti vartalon tukilihaksia ja jalkojen lihaksia. Samalla ryhtisi parantuu ja hartianseutu vapautuu.

Tunnit koostuvat kehoa vahvistavista ja tanssillisista harjoitteista, joita teemme sekä lattiatasossa että seisten. Aikaisempaa kokemusta baletista tai tanssista ei tarvita, sillä puistobaletissa keskitymme kehonhuoltoon ja yksinkertaisiin liikesarjoihin. Mukaan tarvitset oman alustan ja pehmeät kengät.

Lihaskuntojumppa

Tehokasta lihaskuntojumppaa koko keholle omaa kehonpainoa hyödyntäen. Tunti sisältää huolellisen alkulämmittelyn, sykettä nostattavan treenin sekä loppuverryttelyn. Liikkeitä voi soveltaa oman taitotason mukaan, joten tunti sopii kaikentasoisille liikkujille. Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Kiertoharjoittelu

Toiminnallista lihaskuntoharjoittelua tehokkaan kiertoharjoittelun muodossa. Taataksemme turvallisen harjoittelun tunnilla ei kuitenkaan kierretä eri pisteillä vaan kaikki liikkeet tehdään ohjaajan johdolla omalla paikalla. Koko kehon tunti, jossa tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä oman kehon painolla. Liikkeistä voi tehdä itselleen sopivantasoisen version. Tunti sisältää toiminnallisen alkulämmittelyn, tekniikkaopastuksen, harjoitusosion sekä lyhyen palauttavan venyttelyn. Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Toiminnallinen treeni

Toiminnallisessa harjoittelussa harjoitetaan lihasten välistä yhteistyötä. Lihaskunnon ohella toiminnallisessa harjoittelussa kehittyvät myös tasapaino, hapenottokyky, kehonhallinta sekä liikkuvuus. Tunti alkaa toiminnallisella alkulämmitellyllä, jonka jälkeen tehdään neljä liikekierrosta, joissa liikkeet toistuvat mutta niiden haastavuustaso kasvaa jokaisella kierroksella. Voit myös itse valita itsellesi sopivan haastavuustason, eli tunti sopii kaiken kuntoisille! Mukaan tunnille tarvitset oman alustan.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jossa tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Laviksen periaatteisiin kuuluu että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja, ja niiden myötä opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. 

Pienryhmävalmennus

Jos haluaisit yksilöllistä ohjausta, sinulla on nyt mahdollista osallistua tutun ohjaajamme Kati Viitalan pienryhmävalmennukseen! Lue lisää tästä linkistä.