Flex Pre Junior voimistelijat  Sanix Valens-linjaan 

13.5.2020

Turun Jyry toimii Lahjan Tyttöjen ja Turun Pyrkivän seurayhteistyön kasvattiseurana. Nyt toukokuussa seuramme Flex Pre Junior joukkueen voimistelijat siirtyvät ensimmäisinä seurastamme Sanix Valens-linjan joukkueisiin. 

Flex Pre Junior muisteli viimeisessä viikoittaisessa keskustelussa parhaita muistoja Jyry vuosilta. Mieleen ovat jääneet muun muassa seuran joulujuhla, joka on ollut monelle jokavuotinen perinne jo pikkutytöstä asti. Useampi joukkueen voimistelijoista on voimisteluvuosiensa aikana saanut kunnian olla seuran Vuoden Jyrytär. Parhaita muistoja on myös ollut kaikki esiintymiset voimistelujaoston näytöksissä, Syysstartissa sekä muissa edustustilanteissa. T-talo on ollut voimistelijoille mieluinen treenipaikka, sillä siellä he ovat saaneet mattoaikaa enemmän kuin muuten olisivat saaneet. Voimistelijat ovat myös muistelleet yhteistreenejä sekä seuranleirejä Kisakeskuksessa. Heidän mielestä erityisen kivaa on ollut, että seura on pieni ja kaikki voimistelijat tuntevat toisensa. 

Näin voimistelijat kuvailevat Jyryä muutamalla sanalla: Tsemppaava, kaikki tulevat hyvin toimeen, tiivis, kannustava, luotettava, aina hauskaa yhdessä. kaikki täällä ovat yhtä, kiva kun kaikki tuntevat toisensa. 

Voimistelujaosto haluaa kiittää joukkuetta upeista vuosista ja toivottaa kaikille voimistelijoille tsemppiä tulevaan!