Supersankarijumppa 3-6v, (Viinamäen päiväkodin sali)

Supersankarijumpassa nautitaan liikkumisen riemusta! Aikuisen näkökulmasta tunnilla harjoitellaan liikuntataitoja, kuten ketteryyttä, voimaa, koordinaatiota ja välineenkäsittelyä. Lapsen näkökulmasta tunneilla kuitenkin sukelletaan juonellisten supersankaritarinoiden kautta seikkailuihin, joissa jokainen voi etsiä ja harjoitella omia supersankaritaitojaan! Fyysisten taitojen lisäksi kehitettäviin supersankaritaitoihin kuuluu omien vahvuuksien löytäminen ja itsetunnon vahvistaminen, keskittymiskyky, muiden huomioon ottaminen ja kannustaminen.

Mikä on sinun supervoimasi? Tule mukaan etsimään sisäistä supersankariasi ja harjoittelemaan yhdessä! Kun rajana on mielikuvitus, kaikki on mahdollista!

Ajankohta: Maanantaisin 18:10-19:00

Paikka: Viinamäen päiväkoti (Ruukinkatu 9) Sisäänkäynti päiväkodin pääovista.

Ohjaaja: Julia Nurmi, apuojaaja: Siiri

Varusteet: Tossut tai pitävät sukat

Kausi: Kevätkausi 8.1.-12.5. (ei tuntia Talvilomalla ma 19.2 eikä Pääsiäisenä 1.4)

Hinta: 100€ + seuran jäsenmaksu 5€  (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi). 

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen on auki ja ryhmässä on vielä  tilaa!

Sisaralennus -20% toisesta lapsesta, kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteydenotot: henna.viljanen@turunjyry.fi

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.