Voimistelukoulu 5-6 v

Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita - leikkiä ja liikunnan iloa unohtamatta! Mielikuvaliikunnan, pelien ja leikkien avulla opetellaan erilaisia liikunnan perusasioita. Näitä ovat muun mualla rivin, jonon ja piirin muodostaminen, tasahyppyjen ja hyppyaskelien harjoitteleminen sekä kuperkeikan ja kukkoseisonnan kokeilu. Voimistelukouluryhmässä pyritään kehittämään notkeutta, akrobaattisia taitoja ja tasapainoa sekä välineiden käsittelyä kuten hyppynarulla hyppimistä, pallon pomputtamista ja vanteen pyöritystä. Voimistelutaitojen ohella opitaan samalla yhdessä toimimisen taitoja ja toisten huomioon ottamista.

Voimistelukoulu antaa lapselle hyvän liikunnallisen pohjan, jonka myötä on helppo jatkaa esim. Helmiin, FreeGymiin, voimistelujoukkueisiin tai mihin tahansa muun liikuntalajiin! Jos haluat harjoitella voimistelua hieman enemmän, voit osallistua voimistelukoulun lisäksi saman ohjaajan ohjaamaan Alkeisvalmennus-ryhmään, joka on suunniteltu sopimaan hyvin voimistelukoululaisten toiseksi harjoituskerraksi viikossa. Tarjoamme edullisemman yhteishinnan niille, jotka käyvät sekä Voimistelukoulu- että Alkeisvalmennus-ryhmissä.

Ajankohta: Maanantaisin 18.00-18.55

Paikka: T-Talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29)

Ohjaajat: Julia ja Vilma

Kausi: 7.1.-10.5.2020

Hinta: 70 € + seuran jäsenmaksu 5€

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on muutama vapaa paikka.

Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden .

 Sisaralennus -20% kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Huom! Voimistelukoululaiset ovat tervetulleita voimistelemaan myös toisen kerran viikossa alkeisvalmennusryhmässä. Alkeisvalmennus sunnuntaisin klo 14-15 T-talolla, lisätietoja alkeisvalmennuksesta joukkuevoimistelun sivuilta.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmän vastuuohjaaja: Julia Koskinen, julia.j.koskinen@hotmail.com, puh. 0401840519

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.