Perheakrobatia

Perheakrobatia on lasten ja vanhempien yhteinen hauska harrastus. Leikitään yhdessä, harjoitellaan akrobatiaa, tasapainoillaan jongleerataan  ja ennen kaikkea opitaan yhdessä. Kaikki harjoitteet voi tehdä oman tason mukaan ja lähtökohtana on aina hauskanpito ja mukavuus sopivalla haasteella. Tervetuloa rohkeasti mukaan tekemään ja leikkimään!

Perheakrobatiaan voivat osallistua yksi tai kaksi perheen aikuista yhdessä yhden tai vaikka kaikkien lasten kanssa. Tarkkoja ikärajoja emme halua asettaa, sillä haluamme, että koko perhe saa osallistua yhdessä myös eri-ikäisten lasten kanssa. Suuntaa-antavana ohjeena kuitenkin niin, että osallistuva lapselta vaaditaan sujuvaa kävelytaitoa.

Lapset otetaan huomioon tunnin suunnittelussa, mutta tällä tunnilla aikuiset eivät suinkaan katso vierestä, vaan kaikki liikkuvat. Samalla kun liikutaan, tunnilla ollaan luontaisen tekemisen kautta vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja kenties saadaan vinkkejä ja uusia ideoita perheen yhteiseen tekemiseen myös vapaa-ajalla. Lapset ovat mallioppijoita, ja oman aikuisen kanssa liikkuminen on paras tapa välittää liikunnallista elämäntapaa myös seuraavalle sukupolvelle!

Ajankohta: Lauantaisin 09:00-09:45

Paikka:  T-talo 1.sali (Vanha Hämeentie 29, sisäänkäynti Harjukadun puolelta)

Ohjaaja: Matilda

Kausi: Kevätkausi 8.1.-12.5.2024 (Ei tuntia talvilomalla vk 8 24.2, eikä pääsiäisenä 30.3..)

Hinta: 115€/perhe + seuran jäsenmaksu 15€ (jäsenmaksun maksaa vain yksi aikuinen.

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen on auki ja ryhmässä on vielä  tilaa!

Perheestä voi samalla maksulla osallistua 1-2 aikuista ja kaikki sopivan ikäiset lapset. Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden. 

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteyshenkilö: Henna Viljanen, henna.viljanen@turunjyry.fi