Perheakrobatia

Perheakrobatia on lasten ja vanhempien yhteinen hauska harrastus. Leikitään yhdessä, harjoittellaan akrobatiaa, tasapainotellaan, jongleerataan, ja ennen kaikkea opitaan yhdessä. Kaikkea harjoittellaan oman tason mukaan ja lähtökohtana on aina hauskanpito ja mukavuus sopivalla haasteella. Tervetuloa rohkeasti mukaan tekemään ja leikkimään!

Perheakrobatiaan voivat osallistua yksi tai kaksi perheen aikuista yhdessä yhden tai vaikka kaikkien lasten kanssa. Tarkkoja ikärajoja emme halua asettaa, sillä haluamme, että koko perhe saa osallistua yhdessä myös eri-ikäisten lasten kanssa. Suuntaa-antavana ohjeena kuitenkin niin, että osallistuvata lapselta vaaditaan sujuvaa kävelytaitoa.

Lapset otetaan huomioon tunnin suunnittelussa, mutta tällä tunnilla aikuiset eivät suinkaan katso vierestä, vaan kaikki liikkuvat. Samalla kun liikutaan, tunnilla ollaan luontaisen tekemisen kautta vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja kenties saadaan vinkkejä ja uusia ideoita perheen yhteiseen tekemiseen myös vapaa-ajalla. Lapset ovat mallioppijoita, ja oman aikuisen kanssa liikkuminen on paras tapa välittää liikunnallista elämäntapaa myös seuraavalle sukupolvelle!

Ajankohta: Lauantaisin 10:00-10:45

Poikkeuksena:

Lauantai 8.10. tunti on kello 09:00-09:45

Lauantai 19:11. tunti on kello 09:00-09:45

Paikka:  Aurajoen koulun liikuntasali, Papinkatu 4

Ohjaaja: Matilda

Kausi: Syyskausi 22.8.-11.12.22 (ei tuntia syyslomalla 17.10.-23.10.) Eikä lauantaina 1.10.

Hinta:  Kauden puoliväli on ylitetty, harrastemaksut loppukaudeksi puoleen hintaan, eli 52,5€ + 10€ seuran jäsenmaksu. 

105€/perhe + seuran jäsenmaksu 10€ (jäsenmaksun maksaa vain yksi aikuinen).  

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa

Perheestä voi samalla maksulla osallistua 1-2 aikuista ja kaikki sopivan ikäiset lapset. Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden. 

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteyshenkilö: Henna Viljanen, henna.viljanen@turunjyry.fi