Kesän Perhe-Circuit

Ajankohta: 28.5.-13.8. tiistaisin klo 18-19
Paikka: Ruukinaukio (hiekkakenttä Nummenmäellä lähellä T-taloa, karttalinkki)
Ohjaaja: Riikka/Anni
Hinta: ILMAINEN

Ilmoittautuminen: Tunnille ei tarvitse ilmoittautua eikä sinun tarvitse sitoutua käymään joka viikko. Voit aloittaa missä vaiheessa kesää tahansa. Sen kun ilmestyt paikalle silloin kun pääset! Tunti pidetään lähtökohtaisesti säästä riippumatta!

Tuntikuvaus:
Perhe-Circuit on kiertoharjoittelutyyppinen tunti, jossa aikuiselle suunnatuissa liikkeissä vaihtelevat lihaskuntoharjoitteet ja sykettä kohottavat liikkeet. Tunnille on tervetullut koko perhe eli lapset, äidit, isät, mummit ja kummit:)! Lapset osallistuvat tuntiin ikätasonsa mukaisesti: vauvat voivat olla kopassa/vaunuissa/kantorepussa, isommat lapset liikkuvat pisteillä aikuisten kanssa ja tekevät liikkeestä riippuen joko samoja liikkeitä kuin aikuiset tai heille on suunniteltu vaihtoehtoisia lapsille sopivampia ja hauskempia tehtäviä. 

Tunnin tavoitteena on luoda liikuntamahdollisuuksia ruuhkavuosien keskelle, antaa mahdollisuuksia koko perheen touhuta yhdessä ja samalla viedä esimerkin voimalla liikunnallista elämäntapaa seuraavillekin sukupolville!

Sopivat varusteet tunnille ovat säähän sopivat ulkoliikuntavarusteet, jumppamatto jota voi käyttää hiekkakentällä ja vesipullo. Muita välineitä tai varusteita et tarvitse!