HUOM! SYKSYN 2018 KURSSI ON TÄYNNÄ, SEURAAVA LIIKUNNAN STARTTIKURSSI ALKAA TAMMIKUUSSA 2019!

 

Liikunnan starttikurssi, syksy 2018

Haluaisitko sinäkin löytää kipinän liikuntaan, mutta mielekästä lajia ei löydy, et uskalla lähteä ryhmäliikuntatunneille tai sohva vain tuntuu ihan liian houkuttelevalta?

Turun Jyry ry järjestää syksyllä 2018 Liikunnan Starttikurssin, joka on tarkoitettu juuri sinulle, joka liikut hyvin vähän tai etollenkaan. Kurssi sopii kaiken ikäisille, niin miehille kuin naisillekin. Liikumme monipuolisesti, aloitamme riittävän kevyestija etsimme liikunnan iloa hyvän fiiliksen ja hyvän fyysisen olon kautta, ei lainkaan veren maku suussa. 

 

Kurssi alkaa yhteisellä luennolla sunnuntaina 26.8. klo 15, ja siitä eteenpäin liikumme kolme kertaa viikossa täysivaltaisten ja monipuolisten yhteisharjoitusten merkeissä:-maanantaisin klo 20-21 kehonhuoltotunti T-talolla (Vanha Hämeentie 29, Turku). Tuntikuvauksen löydät täältä.

-torstaisin klo 19-20 lihaskuntotunti T-talolla (Vanha Hämeentie 29, Turku). Tuntikuvauksen löydät täältä.

-sunnuntaisin 1-1,5 h polkukävelylenkki vaihtelevissa polku-ja metsämaisemissa Turun alueella. Tarkemmat aikataulut ja lähtöpaikat löydät täältä.

 

Kurssi toteutetaan edullisena matalan kynnyksen kurssina KKI-hanketuen avulla, minkä vuoksi osallistumismaksut ovat matalat. 

Osallistumismaksut koko syksyn ajalle (26.8.-2.12.2018):

-yksi ryhmä 30 €

-kaksi ryhmää 40 €

-kaikki kolme ryhmää 50 €.

Ilmoittautuessasi voit valita ryhmän/ryhmät joihin osallistut. Osallistumismaksu maksetaan laskulla, joka saapuu sähköpostiisi ennen tuntien alkua.

 

Jäikö mieleen kysymyksiä? Lisätietoa kurssin sisällöstä saat Saijalta: saija.huhtiniemi@turunjyry.fi. Lisätietoa laskutuksesta ja maksamisesta saat Eeva-Liisalta: hamaleev@gmail.com.