Nyrkkeilyjaoston tiedote

Nyrkkeilyjaoston toiminta kuntonyrkkeilyn, nassikka- ja perheboxingin osalta jatkuu syksyllä koronatilanteen niin salliessa. Informoimme kesän aikana ryhmien aloittamisajankohdista.

Kilpanyrkkeily jatkuu 1.6. alkaen. Harjoittelua toteutetaan pienryhmissä Valtioneuvoston kokoontumisrajoitusten mukaisesti.

Harjoitukset ovat 1.6 – 26.7.2020 maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17.30 – 19.00. Muista mahdollisista harjoitusajoista informoidaan erikseen.

Harjoituksiin ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.

Harjoituksiin suositellaan tulevan ensisijaisesti juosten, pyörällä tai omalla autolla. Pyritään välttämään mahdollisuuksien mukaan julkista liikennettä.

Jokaisen harjoituksiin osallistuvan tulee kiinnittää erityistä huomioita käsihygieniaan. Kädet tulisi pestä aina ennen harjoitusta ja sen jälkeen, mikäli se on mahdollista. Jos käsienpesu mahdollisuutta ei ole, niin silloin tulee käyttää käsidesiä.

Yskäistään ja aivastetaan olkavarteen. Jos täytyy niistää tai sylkeä, tehdään se kertakäyttönenäliinaan, jonka jälkeen tulee pestä tai desinfioida kädet.

Suositaan omia harjoitteluvälineitä mahdollisuuksien mukaan.

Pukuhuoneita ei suositella käytettäväksi.

Jokainen harjoituksiin osallistuva sitoutuu huolelliseen hygieniaan sekä viruksen leviämistä ehkäiseviin toimenpiteisiin.