Maksuttomat Zoom-treenit

Turun Jyry järjestää maksuttomia ja kaikille avoimia (ei vaadi seuran jäsenyyttä) Zoom-treenejä. Treenit toteutetaan Zoomin välityksellä ja lukujärjestyksen treenit ovat voimassa 1.3-28.3. 

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake, ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin josta voit osallistua tunneille!

Tuntivalikoimassa on kolme monipuolista sekä hiukan erityylistä treeniä, joista voit valita mieluisasi tai osallistua vaikka kaikkiin! Alla tuntikuvaukset:Kuntojumppa, maanantaisin kello. 18:00-19:00

on perustunti, jossa sopivassa suhteessa askellusta ja lihaskuntoliikkeitä. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jonka jälkeen kohotetaan aerobista kuntoa helpoilla askelsarjoilla. Lihaskunto-osiossa tehdään lihaskuntoliikkeitä ilman välineitä, joko seisten tai lattialla. Tunti päättyy loppuvenyttelyihin.

Sopivat varusteet tunnille on liikuntaan sopivat vaatteet ja tossut/kengät, jumppamatto tai jokin muu pehmeä alusta, vesipullo ja halutessasi hikipyyhe.


Koko perheen sammakkojumppa, tiistaisin kello: 18:00-18:30
Sammakkojumppa on yhteistä, iloista liikuntaa aikuiselle ja alle kouluikäisille lapsille - lapsen ehdoilla mutta aikuista unohtamatta. Aikuisen aktiivinen rooli jumpassa auttaa lasta innostumaan ja oppimaan liikkumisen perutaitoja. Tavoitteena on tukea lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä ja harjoitella käyttämään ja tuntemaan omaa kehoa. Aikuinen tukee ja auttaa lasta tarvittaessa sekä liikkuu ja leikkii lapsen mukana.

Jumpassa pelataan sammakkojumppa "lautapeliä" eli oma noppa suositellaan ottamaan jumppaan mukaan, mutta jos sellaista ei löydy pärjäät myös ilman. Jos mahdollista, Zoom-näyttö kannattaa peilata televisioruudulle, jotta koko perhe näkevät parhaiten pelilaudan ja ohjaajan. 

Lavis, torstaisin kello. 19:00-20:00

Lavis-lavatanssijumppa on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jossa tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Laviksen periaatteisiin kuuluu että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja, ja niiden myötä opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita. Lavis on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi!

Sopivat varusteet tunnille ovat liikuntaan sopivat joustavat vaatteet ja tossut/kengät, vesipullo ja halutessasi hikipyyhe.


Helppo jooga, perjantaisin kello. 17:00-18:00

Tunti on hatha joogaan pohjautuva aloittelijalle ja myös ikääntyville sopiva tunti. Tällä tunnilla parannetaan voimaa ja liikkuvuutta. Tunnilla  tehdään hengitys- ja asanaharjoituksia. 

Tunti aloitetaan helpolla fyysisellä osuudella ja päätetään kehon ja mielen rentoututtamiseen lempeillä ja rauhoittavilla liikkeillä. Tällä tunnilla ei tarvita aiempaa kokemusta joogasta.

Sopivat varusteet tunnille ovat rennot ja mukavat vaatteet ja avojalat. Jumppa- tai joogamatto on hyvä olla lisäämään pitoa jalkojen alle. Lisäksi on hyvä ottaa mukaan oma viltti tai pyyhe, jota saatetaan käyttää apuvälineenä osassa harjoituksia.

Mistä kuulit Zoom-treeneistä?