Perhe-Freegym "isommat"

Huippuhauskaa liikuntaa aikuisille yhdessä lasten kanssa! Freegym on laji, joka yhdistelee akrobatiaa, sirkusta, parkouria, voimaharjoittelua ja temppuja. Peruskuntoharjoittelun ja leikkien lisäksi harjoitellaan mm. perusakrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua. Liikkuminen tapahtuu hyvässä hengessä ilman turhia paineita.

Perhe-Freegymiin voivat osallistua yksi tai kaksi perheen aikuista yhdessä yhden tai vaikka kaikkien lasten kanssa. PerheFreegym-ryhmiä on kaksi: "isommat" ja "pienemmät". Isompien ryhmässä on vähän vanhempia lapsia ja siellä tehdään hieman haastavampia temppuja, mutta tarkkoja ikärajoja ei ole.  Molemmissa ryhmissä jokainen pystyy joka tapauksessa tekemään oman taitotasonsa mukaan, ja koko perhe on aina tervetullut yhdessä samaan ryhmään, vaikka perheessä olisikin hyvin eri-ikäisiä lapsia. Suuntaa-antavana ohjeena kuitenkin pienempien ryhmään sopivat parhaiten noin 2-6-vuotiaat lapset ja isompien ryhmään lapset noin 6-vuotiaasta ylöspäin - myös teini-ikäiset tervetulleita!

Lapset otetaan huomioon tunnin suunnittelussa, mutta tällä tunnilla aikuiset eivät suinkaan katso vierestä, vaan kaikki liikkuvat. Samalla kun liikutaan, tunnilla ollaan luontaisen tekemisen kautta vuorovaikutuksessa lasten kanssa ja kenties saadaan vinkkejä ja uusia ideoita perheen yhteiseen tekemiseen myös vapaa-ajalla. Lapset ovat mallioppijoita, ja oman vanhemman kanssa liikkuminen on paras tapa välittää liikunnallista elämäntapaa myös seuraavalle sukupolvelle!

Ajankohta: Sunnuntaisin klo 16.00-17.00

Paikka: Pääskyvuoren koulun alasali, Talvitie 10, Turku

Ohjaajat: Hanna, Edi, Teemu

Kausi: 30.8.-29.11.2020. Ei tuntia syyslomaviikolla (vk 42).

Hinta: 100 €/perhe + seuran jäsenmaksu 10€ (jäsenmaksun maksaa vain yksi aikuinen). Huom! Viikosta 43 alkaen uudet ilmoittautuneet pääsevät loppukaudeksi mukaan puoleen hintaan!

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa.

Korona-info: Toivomme pystyvämme toteuttamaan syyskauden normaalisti. Jos kuitenkin toiminta jouduttaisiin keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausimaksusta ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

Perheestä voi samalla maksulla osallistua 1-2 aikuista ja kaikki sopivan ikäiset lapset. Jäsenmaksu on voimassa koko kalenterivuoden. 

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ryhmän vastuuohjaaja: Hanna Sangi, hannahelenasangi@gmail.com

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.