Koko perheen satujooga

Koko perheen joogatunnilla liikutaan, leikitään, rentoudutaan ja rauhoitutaan: Läsnäolo, hengittäminen ja oman kehon kuuntelu korostuu. Tehdäänpä tunneilla myös ilonpotkuja, saatetaan “lentää matolla”, ja sammakko- hyppyjäkin hypitään. Ilo ja hengittäminen ovat avainasiat! Paikka ja aika ohjatulle rauhoittumiselle, rentoutumiselle ja mielikuvitusmatkalle joogasadun rytmissä, liikkeeseen yhdistettynä, luo tilan läsnäololle omassa kehossa.

Koko perheen satujooga ei pohjaa sellaisenaan joogaperinteisiin tai – filosofiaan, vaan keskeistä on oman kehon kuuntelu ja liikkeen yhdistyminen, ja tähän välineeksi on poimittu joogaliikkeitä fyysisinä harjoituksina, lapsille mukavaan muotoon. Tunti ei sisällä joogasymboleita, mantroja tai vieraskielisiä nimityksiä. Sen sijaan possuja, sateenkaaria ja perhosia voi tavata useinkin. :-)

Tunti sopii perheille, joista osallistuu 1-2 aikuista sekä 1-2 lasta. Parhaiten tunti sopii noin 3-6-vuotiaille lapsille, mutta pienemmätkin saavat tulla, kunhan aikuinen sietää sen että lapsi saattaa haluta vaellella eikä välttämättä jaksa keskittyä koko aikaa:). Vaatetukseksi tunnillle sopivat mukavat liikuntavaatteet ja paljaat jalat tai tossut. Joogamattoja löytyy salista. Juomapullon voi halutessaan ottaa mukaan tunnin loputtua vesihörpyn ottamista varten. Ennen tuntia kannattaa käydä vessassa.

Sunnuntairyhmä: Sunnuntaisin klo 17.00-17.45 

Paikka: T-talo (Vanha Hämeentie 29), 1. sali

Kausi: 7.1.-10.5.2020 (ei tuntia su 26.1. ohjaajan koulutuspäivän vuoksi)

Ohjaaja: Anna Savolainen

Hinta: 70€/perhe (1-2 aikuista + 1-2 lasta)

Ilmoittautumistilanne: Ryhmissä on tilaa.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.