Koko perheen satujooga

Tervetuloa koko perheen joogaan!

Odotuksista vapaa ilmapiiri, luottamusta omaan itseen ja motivaatioon, kehopositiivisuus

Koko perheen joogatunnilla liikutaan, leikitään, rentoudutaan ja rauhoitutaan: Läsnäolo, hengittäminen ja oman kehon kuuntelu korostuu. Tehdäänpä tunneilla myös ilonpotkuja, saatetaan “lentää matolla”, ja sammakko- hyppyjäkin hypitään. Ilo ja hengittäminen ovat avainasiat! Paikka ja aika ohjatulle rauhoittumiselle, rentoutumiselle ja mielikuvitusmatkalle joogasadun rytmissä, liikkeeseen yhdistettynä, luo tilan läsnäololle omassa kehossa.

Koko perheen satujooga ei pohjaa sellaisenaan joogaperinteisiin tai – filosofiaan, vaan keskeistä on oman kehon kuuntelu ja liikkeen yhdistyminen, ja tähän välineeksi on poimittu joogaliikkeitä fyysisinä harjoituksina, lapsille mukavaan muotoon. Tunti ei sisällä joogasymboleita, mantroja tai vieraskielisiä nimityksiä. Sen sijaan possuja, sateenkaaria ja perhosia voi tavata useinkin. :-)

Tunti sopii perheille, joista osallistuu 1-2 aikuista sekä 1-2 lasta. Parhaiten tunti sopii noin 3-6-vuotiaille lapsille, mutta pienemmätkin saavat tulla, kunhan aikuinen sietää sen että lapsi saattaa haluta vaellella eikä välttämättä jaksa keskittyä koko aikaa:).

Ajankohta: Sunnuntaisin 16.30-17.30

Paikka: T-talo (Vanha Hämeentie 29), 1. sali

Kausi: 15.9.-20.10.2019 (5 kerran kurssi, ei tuntia 29.9.)

Ohjaaja: Anna Savolainen

Hinta: 20€/perhe (aikuinen + 1-2 lasta)

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.