Mamit liikkeelle - perheystävällistä liikuntaa

"Perheenäidin henkinen ja fyysinen jaksaminen ja hyvinvointi on yksi onnellisen perheen kulmakivistä. Miten sitten on mahdollista, että juuri äitien omat harrastukset kuuluvat niihin, joista nipistetään aivan ensimmäisenä, kun perheen aika tai rahat ovat kortilla?"

Tästä ajatuksesta lähti ajatus Mamit Liikeelle -hankkeeseen. Tavoitteena on kehitellä liikuntamuotoja, jotka lisäävät äidin hyvinvointia. Tällaisia voivat olla esim. jumppatunti äidille samalla, kun lapsille järjestetään muuta ohjelmaa, tunti jonne voi tulla liikkumaan yhdessä lasten kanssa tai vaikka erityisesti synnytyksestä palautumista edistävä tunti. Kaikkea tätä olemme jo järjestäneet ja lisää on luvassa!

Mamit liikkeelle on Turun Jyryn hanke, jonka rahoittaa Kansan sivistysrahasto ja joka toteutetaan yhteistyössä Turun seudun mamien kanssa. Kaikki Turun seudun äidit perheineen ovat tervetulleita toimintaan!

Näistä linkeistä löydät mami- ja perheystävälliset ryhmämme:

-Taaperoliikkari

-PerheGym

-BailaMamien tanssiworkshopit

-Liikkari + Kiertoharjoittelu -yhdistelmä

Tiedotamme toiminnastamme myös Facebook-sivujen kautta: https://www.facebook.com/mamitliikkeelle/

Lisätietoja Mamit-toiminnasta: saija.huhtiniemi@turunjyry.fiSeuraa Mamit liikkeelle -toimintaa myös Facebook-sivuillamme