Keppihevoskurssi

Huom! Koronatilanteen vuoksi kurssia ei järjestetä alkuperäisessä aikataulussaan. Mietimme kurssin järjestämistä esim. kesällä, kunhan koronan aiheuttamien rajoituksia lievennetään.


 Löytyykö teiltä kotoa hevosista ja ratsastuksesta kiinnostunut lapsi, joka haluaisi päästä liikkumaan ja pitämään hauskaa? Tule tutustumaan Turun Jyryn järjestämälle keppihevoskurssille! Kurssilla pääset tutustumaan hevosen hoitoon, käsittelyyn sekä tietenkin este- ja kouluratsastukseen. Hevosmaailmaan tutustutaan hauskojen leikkien avulla: kurssi sisältää paljon liikuntaa ja hauskanpitoa! Ota siis oma keppihevosesti mukaan ja tule hevostelemaan! Kurssi on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille (ikäraja on joustava, ja nuoremmatkin ovat tervetulleita yhdessä aikuisen kanssa).

Tunti pidetään ulkona, joten mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet sekä tietenkin oman kepparin (muutama lainakepparikin kyllä löytyy)!

Aika: Keskiviikkoisin klo 18.00-18.45 

Kurssin kesto: 1.4.-6.5.2020 (6 kertaa)

Paikka: Ruukinaukion kenttä  (Nummenmäellä lähellä T-taloa, löytyy karttasovelluksesta hakusanalla "Ruukinaukio")

Hinta: 30 €

Ohjaaja: Anni Nurmi

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa.

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.