Juoksuklubin kurssit

Turun Jyry ja Juoksuklubi kannustaa myös harrastavien lasten vanhemmat liikkumaan - lähde maksuttomalle juoksukurssille lapsen harrastaessa!

Juoksuklubi on juoksuvalmennusyritys, joka tarjoaa ohjattuja juoksuharjoituksia suoraan lenkkeilijän kuulokkeisiin - missä ja milloin tahansa lenkkeilijälle sopii. Tänä syksynä Juoksuklubi tarjoaa maksuttomat juoksukurssit Turun Jyryn voimistelujaostossa liikkuvien ja voimistelevien lasten vanhemmille, jotta vanhemmat voisivat itsekin liikkua laadukkaasti ja ohjatusti - mutta silti sitoutumatta harrastuksessaan tiettyyn aikaan ja paikkaan. Lahjoitus on hatunnosto sekä laadukkaalle seuratoiminnalle että erityisesti kaikille urheiluseuroissa liikkuvien lasten vanhemmille, jotka käyttävät valtavasti aikaa ja myös rahaa siihen, että lapset pääsevät harrastamaan.

Maksuttomat juoksukurssit lahjoitetaan tämän syksyn lasten harrasteryhmiin ilmoittautuneiden vanhemmille sekä voimistelujoukkueissa voimistelevien alaikäisten voimistelijoiden vanhemmille (1 kurssi/perhe).  Lahjoituksen arvo on 79€/kurssi, lisätietoja Juoksuklubista voit lukea sivuilta juoksuklubi.fi.

Miten lunastan kurssin? 

Kursseja on rajoitettu määrä, lunasta omasi lähettämällä viesti mihin harrasteryhmään olet ilmoittanut lapsesi syyskaudella tai missä joukkueessa lapsesi voimistelee sähköpostiin henna.viljanen@turunjyry.fi 

Lunasta kurssi syyskuun loppuun 30.9. mennessä.

Etkö ole vielä ilmoittautunut syksyn ryhmiin ja joukkueisiin? 

-Lue lisää lasten harrasteryhmistä täältä: https://www.turunjyry.fi/harrasteliikunta/lapset-ja-nuoret/

-Lue lisää lasten joukkuevoimisteluun liittymisestä täältä: https://www.turunjyry.fi/joukkuevoimistelu/