Koronaohjeet kävijöille

Ohjeet päivitetty 3.1.2022

Tammikuun 2022 koronarajoitusten vaikutukset voimistelujaoston toimintaan (voit lukea koko tiedotteen tästä):

  • Aikuisten ryhmäliikunnan kevätkauden alku viivästyy viikolla, eli kevätkauden tunnit alkavat ma 17.1. Vastaavasti pidennämme kautta viikolla toukokuussa. Kauden alkaessa rajoitamme kaikkien tuntien osallistujamääriä samoin kuin aiemminkin (tarvittaessa ryhmäkokoja pienennetään entisestään, jos rajoitukset näin suosittavat).
  • Perheliikuntaryhmät (joihin osallistuu aikuinen ja lapsi yhdessä) noudattavat rajoituksissa samaa linjaa kuin aikuisten tunnit, koska tunnilla on mukana lapsen lisäksi myös aikuinen.
  • Lasten ja nuorten (alle 18-vuotiaiden) harrasteryhmät voivat aloittaa kevätkauden alkuperäisen suunnitelman mukaan ma 10.1.-Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta: käytä käsidesiä tai pese kädet saippualla tunnille tullessasi.

-Ethän tule liikkumaan vähäistenkään flunssanoireiden kanssa.

-Suosittelemme maskinkäyttöä käytävätiloissa kaikille yli 15-vuotiaille (tunneilla ei tarvitse liikkua maskin kanssa, paitsi jos itse näin haluaa).

-Älä saavu aivan liian aikaisin, jotta käytävällä ei oleskelisi liian moni samaan aikaan. Halutessasi voit odotella tunnin/harjoitusten alkua myös ulkona.

-Voit mielellään saapua liikuntavaatteet jo päälläsi ja vesipullo täytettynä. Näin pukuhuoneisiin mahtuvat ne, jotka tarvitsevat vaatteidenvaihto- ja suihkutiloja.

-Toivomme, että lapsia saattavat aikuiset eivät tulisi sisään saliin ja mielellään eivät odottelisi tunnin aikana käytävässä. Perhetunneille aikuiset ovat luonnollisesti edelleen tervetulleita mukaan.

-Jos tunnilla käytetään seuran välineitä, jokainen käyttäjä puhdistaa välineet käytön jälkeen desinfektioaineella kostutetulla paperipyyhkeillä, joita saa salista.

-Jos haluat, voit ottaa tunnille mukaan oman jumppamaton. Mattoja saa edelleen käyttöön myös salista.

-Jos olet matkustanut ulkomaille, noudata voimassa olevia virallisia karanteeniohjeita.

-Ilmoitathan heti seuralle, mikäli olet osallistunut tunneille koronavirustartunnan alaisena.

-Jokainen jäsen osallistuu tunneille omalla vastuullaan ja on itse vastuussa ottamaan huomioon esim. oman lähipiirinsä riskiryhmäläiset.

-Jos seuran toiminta joudutaan keskeyttämään kokonaan, olemme varautuneet hyvittämään osan kausimaksuista pitämättä jääneiden tuntien osalta.

Ohjeet aikuisten tuntien varaamiseen

-Koronatoimenpiteenä rajoitamme ryhmäliikunnan ryhmäkokoja. T-talon, Viinamäen päiväkodin ja Hannuniitun koulun tunneille otetaan korkeintaan 20 henkeä. Varmistaaksesi paikkasi tunnilla, varaa siis osallistuminen osoitteessa vello.fi/turunjyry

-Jos tunnilla on tilaa, voi tulla mukaan myös ilman varausta. Suosittelemme silti varauksen tekemistä, sillä mahdollisen korona-altistuksen sattuessa pystymme sen avulla myös paremmin jäljittämään tuntien osallistujat.

-Varaathan kerrallaan korkeintaan viisi tuntia.

-Jos sairastut tai et muuten pääse tunnille, voit peruuttaa ilmoittautumisesi itse saman järjestelmän kautta. Peruutus on tehtävä viimeistään tunti ennen tunnin alkua.

-Paikan voi varata Vellon kautta viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua.

-Voimme jäädyttää varausmahdollisuuden sellaiselta henkilöltä, joka toistuvasti varaa paikan tunnilla mutta ei saavu paikalle eikä peruuta varausta. Toivomme, ettei tällaista käytäntöä kuitenkaan tarvita:).

-Huom! Jos olet ilmoittautunut kurssille, sinun ei tarvitse käyttää Velloa. Koko kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia, joten sinulle on automaattisesti varattu paikka jokaiselle kerralle.

-Vellon tietosuoja-asiat: Varaamalla tunnin Vellon kautta hyväksyt nimesi ja sähköpostiosoitteesi tallentuvan varausohjelmaan. Ohjelma ja sen sisältämät henkilötiedot ovat Jyryn omassa hallinnassa, niitä ei luovuteta ulkopulisille, ja tiedot poistetaan kauden päättyessä. Henkilö- tai varaustietosi eivät näy muille Vellon käyttäjille.