Koronaohjeet kävijöille

Ohjeet päivitetty 13.8.2021

-Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta: käytä käsidesiä tai pese kädet saippualla tunnille tullessasi.

-Ethän tule liikkumaan vähäistenkään flunssanoireiden kanssa.

-Suosittelemme maskinkäyttöä käytävätiloissa kaikille yli 15-vuotiaille (tunneilla ei tarvitse liikkua maskin kanssa, paitsi jos itse näin haluaa).

-Älä saavu aivan liian aikaisin, jotta käytävällä ei oleskelisi liian moni samaan aikaan. Halutessasi voit odotella tunnin/harjoitusten alkua myös ulkona.

-Voit mielellään saapua liikuntavaatteet jo päälläsi ja vesipullo täytettynä. Näin pukuhuoneisiin mahtuvat ne, jotka tarvitsevat vaatteidenvaihto- ja suihkutiloja.

-Toivomme, että lapsia saattavat aikuiset eivät tulisi sisään saliin ja mielellään eivät odottelisi tunnin aikana käytävässä. Perhetunneille aikuiset ovat luonnollisesti edelleen tervetulleita mukaan.

-Jos tunnilla käytetään seuran välineitä, jokainen käyttäjä puhdistaa välineet käytön jälkeen desinfektioaineella kostutetulla paperipyyhkeillä, joita saa salista.

-Jos haluat, voit ottaa tunnille mukaan oman jumppamaton. Mattoja saa edelleen käyttöön myös salista.

-Jos olet matkustanut ulkomaille, noudata voimassa olevia virallisia karanteeniohjeita.

-Ilmoitathan heti seuralle, mikäli olet osallistunut tunneille koronavirustartunnan alaisena.

-Jokainen jäsen osallistuu tunneille omalla vastuullaan ja on itse vastuussa ottamaan huomioon esim. oman lähipiirinsä riskiryhmäläiset.

-Jos seuran toiminta joudutaan keskeyttämään kokonaan, olemme varautuneet hyvittämään osan kausimaksuista pitämättä jääneiden tuntien osalta.

Ohjeet aikuisten tuntien varaamiseen

-Koronatoimenpiteenä rajoitamme ryhmäliikunnan ryhmäkokoja. T-talon, Viinamäen päiväkodin ja Hannuniitun koulun tunneille otetaan korkeintaan 15 henkeä. Varmistaaksesi paikkasi tunnilla, varaa siis osallistuminen osoitteessa vello.fi/turunjyry

-Jos tunnilla on tilaa, voi tulla mukaan myös ilman varausta. Suosittelemme silti varauksen tekemistä, sillä mahdollisen korona-altistuksen sattuessa pystymme sen avulla myös paremmin jäljittämään tuntien osallistujat.

-Varaathan kerrallaan korkeintaan viisi tuntia.

-Jos sairastut tai et muuten pääse tunnille, voit peruuttaa ilmoittautumisesi itse saman järjestelmän kautta. Peruutus on tehtävä viimeistään tunti ennen tunnin alkua.

-Paikan voi varata Vellon kautta viimeistään viisi minuuttia ennen tunnin alkua.

-Voimme jäädyttää varausmahdollisuuden sellaiselta henkilöltä, joka toistuvasti varaa paikan tunnilla mutta ei saavu paikalle eikä peruuta varausta. Toivomme, ettei tällaista käytäntöä kuitenkaan tarvita:).

-Huom! Jos olet ilmoittautunut kurssille, sinun ei tarvitse käyttää Velloa. Koko kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia, joten sinulle on automaattisesti varattu paikka jokaiselle kerralle.

-Vellon tietosuoja-asiat: Varaamalla tunnin Vellon kautta hyväksyt nimesi ja sähköpostiosoitteesi tallentuvan varausohjelmaan. Ohjelma ja sen sisältämät henkilötiedot ovat Jyryn omassa hallinnassa, niitä ei luovuteta ulkopulisille, ja tiedot poistetaan kauden päättyessä. Henkilö- tai varaustietosi eivät näy muille Vellon käyttäjille.