Koronaohjeet kävijöille

Ohjeet päivitetty 16.12.2020

-Pidäthän huolta hyvästä käsihygieniasta: käytä käsidesiä tai pese kädet saippualla tunnille tullessasi.

-Ethän tule liikkumaan vähäistenkään flunssanoireiden kanssa.

-Suosittelemme maskinkäyttöä käytävätiloissa kaikille yli 15-vuotiaille (tunneilla ei tarvitse liikkua maskin kanssa, paitsi jos itse näin haluaa).

-Älä saavu aivan liian aikaisin, jotta käytävällä ei oleskelisi liian moni samaan aikaan. Halutessasi voit odotella tunnin/harjoitusten alkua myös ulkona.

-Voit mielellään saapua liikuntavaatteet jo päälläsi ja vesipullo täytettynä. Näin pukuhuoneisiin mahtuvat ne, jotka tarvitsevat vaatteidenvaihto- ja suihkutiloja.

-Toivomme, että lapsia saattavat aikuiset eivät tulisi sisään saliin ja mielellään eivät odottelisi tunnin aikana käytävässä. Perhetunneille aikuiset ovat luonnollisesti edelleen tervetulleita mukaan.

-Jos tunnilla käytetään seuran välineitä, jokainen käyttäjä puhdistaa välineet käytön jälkeen desinfektioaineella kostutetulla paperipyyhkeillä, joita saa salista.

-Jos haluat, voit ottaa tunnille mukaan oman jumppamaton. Mattoja saa edelleen käyttöön myös salista.

-Jos olet matkustanut ulkomaille, noudata voimassa olevia virallisia karanteeniohjeita.

-Ilmoitathan heti seuralle, mikäli olet osallistunut tunneille koronavirustartunnan alaisena.

-Jokainen jäsen osallistuu tunneille omalla vastuullaan ja on itse vastuussa ottamaan huomioon esim. oman lähipiirinsä riskiryhmäläiset.

-Jos seuran toiminta joudutaan keskeyttämään kokonaan, olemme varautuneet hyvittämään osan kausimaksuista pitämättä jääneiden tuntien osalta.