Toiminnallinen porrastreeni

Myös vauvat tervetulleita!

Toiminnallinen porrastreeni on tehokas treeni koko keholle raikkaassa ulkoilmassa - ota lapsi mukaan tai tule yksin (lapsen iällä ei meidän puolesta ole väliä, mutta vauvat pysyvät parhaiten mukana vaunuissa/kantorepussa/liinassa/sylissä)!

Toiminnallisessa porrastreenissä kehität peruskuntoasi sekä lihasvoimaa monipuolisten harjoitteiden avulla. Tunti voi sisältää hyppyjä, mutta kaikki liikkeet ovat muunneltavissa kevyempiin vaihtoehtoihin, jotka kannattaa valita jos esim. synnytyksestä ei ole vielä pitkä aika, jos selän/lantion alueella on toimintahäiriöitä tai jos sinulla on vauva sylissä/kantorepussa tms. Voit siis ottaa vauvan mukaan esim. nukkumaan vaunuissa portaiden juurelle, tai jos vauvaa ei sittenkään nukuta, treeni onnistuu kyllä vauva sylissä/kantorepussa myös! Huom! Kurssille voi tulla myös ilman lapsia, ja tulitpa sitten millä kokoonpanolla tahansa, tunnin jälkeinen polte reisipakara-alueella on takuuvarma!

Ajankohta: Tiistaisin klo 11.15-12.00

Paikka: Tapaaminen Kuuvuoren portaiden juurella (Ruukuntekijänkujan päässä eli Suntionkadun varrella sijaitsevan kentän yhteydessä)

Ohjaaja: Kati Viitala

Kausi: 1.9.-13.10.2020

Hinta: 40 €