FreeGym aikuisille

Freegym-tunnilla yhdistellään telinevoimistelulle ja sirkukselle ominaisia liikkeitä sekä voima- ja liikkuvuusharjoittelua. Lisäksi tunneilla voidaan harjoitella pari- ja ryhmäakrobatiaa sekä parkour-liikkeitä (pari- ja ryhmäharjoituksissa toki koronatilanne huomioiden!). Tunti haastaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja kehittää kehonhallintaa. Pääset harjoittelemaan akrobatiaa, kuten kärrynpyöriä ja käsinseisontaa oman taitotasosi mukaan ohjaajien avustuksella! Tunnille osallistuminen ei vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta lajista tai akrobaattisia taitoja. Tärkeintä tunneilla on ilon kautta tekeminen ja into oppia uusia taitoja. 

Tunneilla kannattaa olla paljain jaloin saadakseen parhaan ”otteen” lattiasta. Lisäksi mukaan tarvitset sisäliikuntaan sopivat vaatteet ja juomapullon.

Toimimme koronatilanteessa vastuullisesti ja yleisiä suosituksia noudattaen. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään tai perumaan koronatilanteen vuoksi, hyvitetään osallistujille pitämättömät kerrat.

FreeGym-kurssi aikuisille, kevätkausi 2021:

Aika: Tiistaisin klo 19-20

Kurssin kesto: Koronarajoitusten vuoksi kurssia ei olla pystytty aloittamaan alkuperäisen aikataulun mukaan. Päätämme kurssin aikatauluista sitten, kun koronarajoitukset mahdollistavat kurssin toteuttamisen salissa.

Huom! Koronarajoitusten vuoksi kurssin aloitusta lykätään tarvittaessa. Jos kurssia lyhennetään, osallistujille hyvitetään pitämättä jääneet kerrat.

Ohjaajat: Saima ja Hanna

Paikka: Pääskyvuoren koulun yläsali, Talvitie 10, Turku

Ilmoittautumistilanne: Kurssilla on tilaa

Hinta: Kevään kausikortin ostaneille 75€, muille 150€. Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu 10€ (maksetaan vain kerran kalenterivuoden aikana).