BailaMamit

Bailamamit on äitien oma rento ja vauhdikas tanssiryhmä. Bailamamit palaavat pienen tauon jälkeen toimintaan syksyllä 2021, tällä kertaa Workshop-muotoisena! Bailamamien tanssiworkshopit järjestetään noin kerran kuussa, ja jokaisella kerralla keskitytään tiettyyn tanssityyliin. Workshopit ovat matalan kynnyksen tanssitunteja, joissa ei vaadita minkäänlaista tanssitaustaa, ja jossa liikutaan hiki otsalla mutta pilke silmäkulmassa.

Bailamameja ohjaa itsekin kahden pienen lapsen äiti, tanssinopettaja Venla Mantere.

Uudet ja vanhat bailamamit ovat tervetulleita mukaan!

Ryhmä on osa Turun seudun mamien ja Turun Jyryn "Mamit liikkeelle"-yhteistyöhanketta, jonka tarkoituksena on tarjoa alueen perheenäideille edullisia ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Lisätietoja: mamitliikkeelle@gmail.com

Lokakuun TanssiWorkshop

Aika: Lauantai 30.10. klo 14-16

Teema: Street

Paikka: T-talo, yläsali (Vanha Hämeentie 29, sisäänkäynti Jyryn tiloihin Harjukadulta)

Hinta: 20€

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen on avattu ja workshopissa on tilaa.

Tanssiworkshopeja järjestetään noin kerran kuussa. Uusien workshopien tiedot päivitetään näille nettisivuille aina edellisen workshopin päätyttyä.

Huom!
Bailamameihin on varattu myös yksi vapaapaikka äidille, jolle taloudellisen tilanteen vuoksi osallistumismaksu on este osallistumiselle. Jos haluaisit hakea vapaapaikkaa, älä täytä vielä ilmoittautumislomaketta vaan lähetä ensin sähköpostia: mamitliikkeelle@gmail.com.

Workshopien opettajana on Venla Mantere.