BailaMamit

Bailamamit on äitien oma rento ja vauhdikas tanssiryhmä, jossa lajeina mm. lattarit, street, reggaeton, voguing ja show - ryhmät omat toiveet huomioiden! Sinun ei tarvitse omata minkäänlaista tanssitaustaa osallistuaksesi tähän ryhmään - tärkeintä tällä tunnilla on hyvä fiilis ja tanssin ilo:)! Tunti ja sen sisältö muodostuu ohjaajan Katin ja ryhmän omien toiveiden mukaan. Uudet tanssijat ovat tervetulleita mukaan!

Ryhmä on osa Turun seudun mamien ja Turun Jyryn "Mamit liikkeelle"-yhteistyöhanketta, jonka tarkoituksena on tarjoa alueen perheenäideille edullisia ja monipuolisia liikuntamahdollisuuksia. Lisätietoja: mamitliikkeelle@gmail.com

BAILAMAMIEN SYYSKAUSI 2020
-29.8.2020 alkaen lauantaisin klo 12.10-13.10
-Paikka: T-talo, Vanha Hämeentie 29, Turku
-Kausi: 29.8.-5.12.2020
-Ohjaaja: Kati Viitala
-Hinta (koko syyskausi): 60€/hlö + 10€ Jyryn jäsenmaksu (jäsenmaksu voimassa koko vuoden, eli sitä ei makseta jos se on kevätkaudella jo maksettu). Maksetaan laskulla, jonka saat sähköpostiisi (myös useimmat liikuntaedut käy - kysy tarkemmin sähköpostilla).


Bailamamien koronaohjeet:
-Älä tule tunnille flunssaisena. Pese kädet tai käydä käsidesiä tunnille saapuessasi. Tule mahdollisuuksien mukaan jumppavaatteet päälläsi, jotta ylimääräistä liikuskelua käytävillä ja pukuhuoneissa voidaan välttää.
-Olemme pienentäneet ryhmäkokoja ja olemme pidentäneet tuntien välistä vaihtoaikaa ennen Bailamamien harjoituksia
-Jos kausi jouduttaisiin keskeyttämään kokonaan, olemme varautuneet hyvittämään maksuja.

Huom!
Bailamameihin otetaan mukaan myös äitejä, joille taloudellisen tilanteen vuoksi tämä pienikin kurssimaksu on este osallistumiselle. Jos olet kiinnostunut vapaapaikasta kurssilla (ja sinulla on mahdollisuus myös osallistua tunneille!) älä täytä vielä ilmoittautumislomaketta vaan lähetä ensin sähköpostia: mamitliikkeelle@gmail.com.

Kuva: Aki Rask