Aikuisbaletti

Aikuisbalettikurssilla nautimme tanssista baletin sulavan ja kevyen liikekielen siivittäminä. Baletin keveyden illuusion pohjalla on vahva kehonhallinta. Kurssilla teemme baletin perusliikkeitä, jotka kehittävät erityisesti vartalon tukilihaksia ja jalkojen lihaksia. Samalla ryhtisi parantuu ja hartianseutu vapautuu.

Tunnit koostuvat kehoa vahvistavista ja tanssillisista harjoitteista, joita teemme kauniin musiikin tahtiin. Aikaisempaa kokemusta baletista tai tanssista ei tarvita, sillä kurssilla lähdemme liikkeelle kurssilaisten kokemus huomioiden ja edetään toiveiden ja kiinnostuksen mukaan.

Toimimme koronatilanteessa vastuullisesti ja yleisiä suosituksia noudattaen. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään tai perumaan koronatilanteen vuoksi, hyvitetään osallistujille pitämättömät kerrat.

Ohjaaja: tanssinopettaja Aliisa Särkiniemi

Aikuisbaletti-kurssi, kevätkausi 2021:

Aika: Sunnuntaisin klo 19.00-19.55

Kurssin kesto:  Kurssi jatkuu etäyhteyksin niin kauan kunnes rajoitukset sallivat saliin pääsyn.

14.02.-09.05.2021 (11 kertaa, ei tuntia hiihtolomaa edeltävänä sunnuntaina 21.2. eikä pääsiäissunnuntaina 4.4.)

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29, sisäänkäynti Jyryn tiloihin Harjukadulta)

Hinta: Kevään kausikortin ostaneille 50€, muille 100€

Huom! Edullisempi yhteishinta, jos osallistut molemmille balettikursseille (aikuisbaletti ja lattiabaletti): 170 € / kausikortilla 85€. Hintaan lisätään seuran jäsenmaksu 10€ (maksetaan kerran kalenterivuoden aikana).

Alla olevasta videosta pääset kurkkaamaan tuntiin:)!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.