Aikuisbaletti

Aikuisbalettikurssilla nautimme tanssista baletin sulavan ja kevyen liikekielen siivittäminä. Baletin keveyden illuusion pohjalla on vahva kehonhallinta. Kurssilla teemme baletin perusliikkeitä, jotka kehittävät erityisesti vartalon tukilihaksia ja jalkojen lihaksia. Samalla ryhtisi parantuu ja hartianseutu vapautuu.

Tunnit koostuvat kehoa vahvistavista ja tanssillisista harjoitteista, joita teemme kauniin musiikin tahtiin. Aikaisempaa kokemusta baletista tai tanssista ei tarvita, sillä kurssilla lähdemme liikkeelle kurssilaisten kokemus huomioiden ja edetään toiveiden ja kiinnostuksen mukaan.

Toimimme koronatilanteessa vastuullisesti ja yleisiä suosituksia noudattaen. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään tai perumaan koronatilanteen vuoksi, hyvitetään osallistujille pitämättömät kerrat.

Ohjaaja: Leona Puranen

Aikuisbaletti-kurssi, kevätkausi 2022:

Aika: Tiistaisin kello 19:45-20:45

Kurssin kesto: Kurssi käynnissä 

1.3.-12.4.2022  (7 kerran kurssi)

Paikka: T-talo, yläsali (Vanha Hämeentie 29, sisäänkäynti Jyryn tiloihin Harjukadulta)

Hinta: Kevään kausikortin ostaneille 40€, muille 70€ Hinnasta hyvitetään peruuntuneet kerrat, mikäli koronan vuoksi toiminta keskeytyy.

Ilmoittautumistilanne: Kurssi käynnissä


Alla olevasta videosta pääset kurkkaamaan tuntiin:)!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.