Voimistelujaoston tiedote

Voimistelujaoston koronatiedote jäsenille 26.3.2021

Koronarajoitukset jatkuvat, tästä voit lukea miten ne vaikuttavat Turun Jyryn voimistelujaoston toimintaan. Mikäli suunnitellut ulkonaliikkumisrajoitukset tulevat voimaan, tiedotamme niiden vaikutuksista toimintaamme erikseen sitten, kun saamme niistä varmistetut tiedot ja ohjeet.

Seuraavat ohjeet on voimassa Turun Jyryn voimistelujaoston toiminnassa 29.3.-11.4. välisenä aikana:

  • Aikuisten ryhmäliikunta ja perheliikuntaryhmät jatkavat taukoa ja pääsevät aloittamaan toimintansa aikaisintaan 12.4. Koska toiminnan aloitus huhtikuussa kuitenkin vaikuttaa hyvin epävarmalta, olemme suunnitelleet Zoom-treenien jatkuvan 25.4. asti.
  • Zoom-treenien uusi lukujärjestys tarjoaa 29.3.-25.4. välisellä ajalla viikottain neljä aikuisten ja perheliikuntatuntia. Voit tutustua Zoom-treenien lukujärjestykseen ja ilmoittautua mukaan näiltä nettisivuilta: www.turunjyry.fi/harrasteliikunta/zoom-treenit. Ilmoittautumisen jälkeen saat tuntien Zoom-linkit sähköpostiisi.
  • Lasten harrasteryhmät sekä voimistelujoukkueet jatkavat harjoituksia tietyin varotoimenpitein sillä poikkeuksella, että yli 12-vuotiaat eivät uusimpien ohjeiden mukaan voi harjoitella ryhmässä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneet voivat jatkaa ryhmissä, mutta vuonna 2007 ja sitä ennen syntyneet eivät voi osallistua ryhmäharjoituksiin.
  • Joukkuevoimistelun keskiviikon perustreeni ja baletti siirretään etäohjaukseen, sillä perustreenissä harjoittelee samanaikaisesti monta joukkuetta, jolloin turvavälien pitäminen erityisesti käytävä- ja pukuhuonetiloissa on hankalaa.
  • Suosittelemme maskien käyttöä harjoitustilojen käytävissä ja pukuhuoneissa kaikille kouluikäisille ja sitä vanhemmille. Tuntien ja harjoitusten aikana maskia ei tarvitse käyttää, ellei itse halua. Ohjaajat ja valmentajat käyttävät maskia myös tunneilla ja harjoituksissa.
  • Kausimaksujen mahdollisista hyvityksistä päätetään koko kevätkauden päätyttyä, kun on selvillä, miten kausi kokonaisuudessaan on pystytty toteuttamaan.