Huom! Kesän 2020 leirit on peruttu koronatilanteen vuoksi. Järjestämme leirit taas kesällä 2021!

Elämykselliset ja liikunnalliset päiväleirit alakouluikäisille:

Leiri 1     1.-5.6.2020 klo 9-15

Leiri 2     8.-12.6.2020 klo 9-15

Kesän hauskimmilla päiväleireillä leikitään, pelataan ja pidetään hauskaa sisällä, ulkona ja lähialueilla. Ohjelmaan kuuluu mm. oman elokuvan suunnittelu ja oikean elokuvatrailerin tekeminen, oikean kokoinen IRL Afrikan Tähti -peli, metsäseikkailu ja oman sarjakuvan luominen oikeilla ihmishahmoilla. Mukaan mahtuu myös kesäisiä leikkejä ja pelejä, rentoa yhdessäoloa ja kesätekemistä sekä uusia kesäkavereita!

Kaikki leiripäivät kestävät klo 9-15. Lapset voivat saapua paikalle klo 8.30-9.00 välillä, eli ohjaaja on paikalla vastaanottamassa lapsia klo 8.30 alkaen, ja varsinainen leiriohjelma alkaa klo 9.00. Leiripäivät päättyvät klo 15.00. 

Seikkailuleireille ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset lapset (myös syksyllä ekaluokalle menevät).


Hinta ja ilmoittautuminen

Osallistumismaksu leirille on 110 € /lapsi/viikko. Leirimaksu sisältää lämpimän kotiruokalounaan, välipalan sekä kaiken ohjelman ammattitaitoisten aikuisten ohjaajien valvonnassa.

Leirille ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä avautuvalla ilmoittautumislomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä 1. leirille on 17.5. ja 2. leirille 24.5.  Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen jälki-ilmoittautumismahdollisuutta voi kysellä sähköpostilla: saija.huhtiniemi@turunjyry.fi.

Ilmoittautuminen on voimassa heti kun olet täyttänyt ja lähettänyt ilmoittautumislomakkeen. Laskun leirimaksusta saat sähköpostiisi toukokuussa.

Maksuohjeet ja peruutusehdot

Laskut lähetetään ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Leirimaksu on maksettava ennen leirin alkua. Osallistumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitamme 50 % leirimaksusta. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai ilman ennakkoilmoitusta leiriltä poisjääneeltä perimme koko maksun. Omavastuuaika sairastumisissa on yksi leiripäivä, sen jälkeisiltä päiviltä osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.

Leiripaikka

Seikkailujen tukikohtana on Hannunniitun koulu (Virmuntie 3). Leirillä aikaa vietetään sisätiloissa (salissa ja ruokailut ruokalassa) ja paljon aikaa vietetään myös ulkona ja lähiympäristössä - sää huomioon ottaen.

Muuta tärkeää

Leiriläiset eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Leirillä otetaan valokuvia ja videokuvaa leiriohjelmaa varten (videotrailerityöpaja, sarjakuvatyöpaja) sekä seuran omaa käyttöä ja dokumentointia varten. Kuvia ei luovuteta ulkopuolisten tahojen käyttöön, mutta niitä voidaan käyttää seuran omassa tiedottamisessa. Leiriläisten valmiit elokuvatrailerit ja sarjakuvat jaetaan leiriläisten perheiden nähtäväksi. Otathan yhteyttä etukäteen, mikäli sinulla on tästä kysyttävää.

Lisätietoja leireistä:

Yhteystiedot ilmoittautumis- ja maksuasioihin liittyen: Eeva-Liisa Hämäläinen, hamaleev@gmail.com

Yhteystiedot leirin sisältöön ja ohjaajiin liittyen: saija.huhtiniemi@turunjyry.fi


Osallistumalla leirille tuet lasten ja nuorten liikuntaa!