Äiti-vauvatreeni

Yhteinen tunti äidille ja vauvalle/taaperolle! Tunti koostuu äidin lihaskuntoa ja liikkuvuutta parantavista harjoituksista, joissa keskitytään synnytyksestä palautumiseen ja vahvistetaan lantionpohjaa ja muita keskivartalon syviä lihaksia. Tunnilla tehdään myös muuta lihaskuntoa ja myös vauvaa käytetään lisäpainona sekä avataan vauvaelämän tuomia lihaskireyksiä dynaamisilla liikkuvuusharjoitteilla.

Tunti sopii kaikille äideille, jotka ovat käyneet synnytyksen jälkitarkastuksessa eikä suurempia ongelmia ole havaittu. Tuntiin ei kuulu hyppyjä tai liikkeitä jotka kohdistavat kovaa painetta suoriin vatsalihaksiin ja vatsaonteloon - tärkeimpänä ajatuksena on liikunnan aloittaminen omalle tasolle sopivasti synnytyksen jälkeen. Tunti sopii siis aivan kaikille aiemmasta liikuntataustasta riippumatta.

Osallistua voi heti, kun synnytyksen jälkeen on valmis treeniin. Vauvat ovat tervetulleita mukaan vielä 1-vuotiaina taaperoinakin.

Vauva voi osallistua ikätasonsa ja mielentilansa mukaan joko kaukalossa/lattialla köllötellen tai liikkeestä riippuen sylissä painona. Mukaan kannattaa ottaa vauvalle köllöttelyalusta ja/tai harso. Imetykset, itkut ja muut häiriötekijät kesken tunnin eivät tällä tunnilla haittaa! Äiti ei tarvitse mukaansa muuta kuin mukavat, liikuntaan sopivat vaatteet.

Ajankohta: To klo 11.15-12.00

Paikka: T-talo, Vanha hämeentie 29 (sisäänkäynti Jyryn tiloihin Harjukadun puoleisesta sivuovesta)

Ohjaaja: Kati

Kausi: Kevätkausi alkaa tämänhetkisten tietojen perusteella 11.3.2021. Huom! Koronarajoitukset lykkäävät kauden aloitusta, lue tarkempi tiedote tästä.

Hinta: Tunneille osallistutaan joko sarjalipuilla tai kausikortilla. Tunnille ei siis tarvitse ilmoittautua eikä tunneilla tarvitse sitoutua käymään joka kerta. Lippuvihko maksaa 75€ (15 lippua, voimassa vuoden 2021 loppuun asti kaikilla muillakin Jyryn aikuisten ryhmäliikuntatunneilla). Kausikortti maksaa 110€/kevätkausi. Hintoihin lisätään seuran jäsenmaksu 10€ (jäsenmaksu voimassa koko kalenterivuoden).