Supersankarijumppa 3-5v

Supersankarijumpassa nautitaan liikkumisen riemusta! Aikuisen näkökulmasta tunnilla harjoitellaan liikuntataitoja, kuten ketteryyttä, voimaa, koordinaatiota ja välineenkäsittelyä. Lapsen näkökulmasta tunneilla kuitenkin sukelletaan juonellisten supersankaritarinoiden kautta seikkailuihin, joissa jokainen voi etsiä ja harjoitella omia supersankaritaitojaan! Fyysisten taitojen lisäksi kehitettäviin supersankaritaitoihin kuuluu omien vahvuuksien löytäminen ja itsetunnon vahvistaminen, keskittymiskyky, muiden huomioon ottaminen ja kannustaminen.

Mikä on sinun supervoimasi? Tule mukaan etsimään sisäistä supersankariasi ja harjoittelemaan yhdessä! Kun rajana on mielikuvitus, kaikki on mahdollista!

Kausi: Syyskausi 22.8.-11.12. (Ei tuntia syyslomalla 17.10-23.10.)

Hinta: 85€ + seuran jäsenmaksu 5€ (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi). 

Ilmoittautumistilanne: Ilmoittautuminen syyskauden ryhmiin avataan maanantaina 8.8.

Infoa Satuportsan päiväkodin lapsille: Jos ryhmään osallistuva lapsi käy Satuportsan päiväkotia, hänellä on mahdollisuus jäädä jumppaan suoraan päiväkodista. Tätä varten huoltajien pitää kuitenkin toimittaa etukäteen päiväkodille lupalappu siitä, että lapsen saa luovuttaa päiväkotipäivän päätteeksi jumpan ohjaajalle Maijalle. Lisäksi huoltajien pitää ilmoittaa Maijalle etukäteen, että hän tietää, mitkä lapset hän käy päiväkodista hakemassa ennen jumpan alkua. Huom! Ryhmään ovat tervetulleita toki myös muut kuin Päiväkoti Satuportsan lapset.

Sisaralennus -20% toisesta lapsesta, kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.


Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.