Lasten TanssiMix 6-9v

Tunnilla harjoitellaan tanssin perustekniikkaa - leikkejä ja pelailua unohtamatta! Tunneilla opetellaan erilaisia tanssityylejä, mutta keskitytään pääosin showtanssin alkeisiin. Tunneilla tärkeintä on yhdessäolo ja yhdessä tanssiminen. Et tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa, tule rohkeasti mukaan tanssimaan!

Ajankohta: Torstaisin klo 17.30-18.15

Paikka: Viinamäen päiväkodin sali ( Ruukinkatu 9) Sisäänkäynti päiväkodin pääovista.

Ohjaaja: Saara

Kausi: Kevätkausi 10.1.-8.5. (Ei tuntia talvilomalla vk 8 21.2.- 27.2.2022 )

Hinta: 70 € + seuran jäsenmaksu 5€ (jäsenmaksu maksetaan vain kerran per kalenterivuosi) 

Ilmoittautumistilanne: Ryhmässä on tilaa ja mukaan voi tulla myös kesken kauden. Ryhmään saa tulla kerran maksutta kokeilemaan ilman ilmoittautumista.

Korona-info: Toivomme pystyvämme toteuttamaan kevätkauden normaalisti. Jos kuitenkin toiminta jouduttaisiin keskeyttämään koronan vuoksi, hyvitämme kausimaksusta ajanjakson, jolloin tunteja ei pidetä. 

Sisaralennus -20% toisesta lapsesta, kun kaksi saman perheen lasta käy samassa ryhmässä.

Harrastajat eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Yhteydenotto (ryhmän vastuuohjaaja): saara.sairanen@hotmail.com

Ryhmään voi tulla ensimmäisen kerran kokeilemaan ilmaiseksi, jos ryhmä ei ole täynnä. Muistathan kuitenkin, että varmistat paikkasi ryhmässä vasta ilmoittautumalla nettilomakkeella ja maksamalla kausimaksun. Ilmoittautuminen on sitova, joten täytäthän ilmoittautumislomakkeen vasta, kun tiedät että jatkat ryhmässä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuttomalle kokeilukerralle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.