PhysioPilates

PhysioPilates on rauhallista mutta tehokasta pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-koulutuksen saanut fysioterapeutti. Kuten muukin pilatesharjoittelu, PhysioPilates pohjautuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Erityisesti pilates vahvistaa keskivartalon tukilihaksia. 

Hyvä kehonhallinta antaa hyvä pohjan minkä tahansa lajin turvalliselle harrastamiselle sekä työssä jaksamiselle. Siksi pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ryhmäkoko pidetään suhteellisen pienenä, jotta ohjaaja pystyy huomioimaan osallistujat tarvittaessa myös yksilöllisesti ja antamaan liikkeille jokaiselle sopivia vaihtoehtoja.

PhysioPilateksessa hyödynnetään ohjaajan fysioterapiaosaamista, jolloin harjoittelu on tehokkaampaa ja turvallisempaa. PhysioPilates sopii kaikille aloittelijasta urheilijaan!

Mukaan tunnille tarvitset pienen pyyhkeen ja juomapullon (mattoja löytyy salista). Pilatestunnilla ollaan paljain varpain tai sukkasillaan.

Kurssia ohjaa fysioterapeutti Maarit Itälä

Kurssille mahtuu korkeintaan 15 henkeä.

PhysioPilates-kurssi, syyskausi 2020:

Aika: Torstaisin klo 20-21

Kurssin kesto: 22.10.-10.12.2020 (7 kertaa, ohjaajan koulutuspäivän vuoksi ei tuntia 3.12.)

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29, sisäänkäynti Jyryn tiloihin Harjukadulta)

Hinta: Syksyn kausikortin ostaneille 30€, muille 60€. Hinnasta hyvitetään peruuntuneet kerrat, mikäli koronan vuoksi toiminta keskeytyy.