PhysioPilates

PhysioPilates on rauhallista mutta tehokasta pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-koulutuksen saanut fysioterapeutti. Kuten muukin pilatesharjoittelu, PhysioPilates pohjautuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Erityisesti pilates vahvistaa keskivartalon tukilihaksia. 

Hyvä kehonhallinta antaa hyvä pohjan minkä tahansa lajin turvalliselle harrastamiselle sekä työssä jaksamiselle. Siksi pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ryhmäkoko pidetään suhteellisen pienenä, jotta ohjaaja pystyy huomioimaan osallistujat tarvittaessa myös yksilöllisesti ja antamaan liikkeille jokaiselle sopivia vaihtoehtoja.

PhysioPilateksessa hyödynnetään ohjaajan fysioterapiaosaamista, jolloin harjoittelu on tehokkaampaa ja turvallisempaa. PhysioPilates sopii kaikille aloittelijasta urheilijaan!

Mukaan tunnille tarvitset pienen pyyhkeen ja juomapullon (mattoja löytyy salista). Pilatestunnilla ollaan paljain varpain tai sukkasillaan.

Toimimme koronatilanteessa vastuullisesti ja yleisiä suosituksia noudattaen. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään tai perumaan koronatilanteen vuoksi, hyvitetään osallistujille pitämättömät kerrat.

Kurssia ohjaa fysioterapeutti Maarit Itälä

Kurssille mahtuu korkeintaan 12 henkeä.

PhysioPilates-kurssi, kevätkausi 2021:

Aika: Torstaisin klo 20-21

Kurssin kesto: Koronarajoitusten vuoksi kurssia ei olla pystytty aloittamaan alkuperäisen aikataulun mukaan. Päätämme kurssin aikatauluista sitten, kun koronarajoitukset mahdollistavat kurssin toteuttamisen salissa.

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29, sisäänkäynti Jyryn tiloihin Harjukadulta)

Hinta: Kevään kausikortin ostaneille 30€, muille 60€. 

Ilmoittautuminen avataan tässä lähiaikoina.