Lattiatanko - balettia lattiatasossa

Lattiatanko eli "lattiabaletti" on baletista ammentava kehonhuoltotunti, jolla vahvistamme ja venytämme kehoa kauniin pianomusiikin soidessa. Keskitymme tunneilla erityisesti rankaa ja ylävartaloa avaaviin sekä keskivartaloa ja jalkojen lihaksia vahvistaviin harjoituksiin. Lattiabaletissa pääset tutustumaan tai entisestään syventymään baletin maailmaan maaten ja istuen. Lattiabaletti onkin erinomainen aikuisbaletin tueksi, mutta sopii kaikille kehonhuolloksi.

Tunneille varustuksena joustavat liikuntavaatteet sekä sukat, pehmeät tossut tai paljaat varpaat. 

Toimimme koronatilanteessa vastuullisesti ja yleisiä suosituksia noudattaen. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään tai perumaan koronatilanteen vuoksi, hyvitetään osallistujille pitämättömät kerrat.

Ohjaaja: tanssinopettaja Aliisa Särkiniemi.

Lattiabaletti-kurssi, kevätkausi 2021:

Aika: Sunnuntaisin klo 20.00-20.55

Kurssin kesto: Koronarajoitusten vuoksi kurssia ei olla pystytty aloittamaan alkuperäisen aikataulun mukaan. Päätämme kurssin aikatauluista sitten, kun koronarajoitukset mahdollistavat kurssin toteuttamisen salissa.

Paikka: T-talo, 1.sali (Vanha Hämeentie 29, sisäänkäynti Jyryn tiloihin Harjukadulta)

Hinta: Syksyn kausikortin ostaneille 50€, muille 100€

Huom! Edullisempi yhteishinta, jos osallistut molemmille balettikursseille (aikuisbaletti ja lattiabaletti): 170 € / kausikortilla 85€. 

Huom! Hintoihin lisätään seuran jäsenmaksu 10€.