Jyryläinen esittäytyy

Tällä sivulla esitellään Turun Jyryn voimistelujaoston toimijoita.

Renita Ristimäki 

Turun Jyryn voimistelujaoston vuoden valmentaja 2018

Nimi ja ikä: Renita 18v

Oma tausta ja vastuutehtävät Jyryssä: Aloitin Jyryssä vuoden 2015 lopussa silloisen Relevé- starajoukkueen apuvalmentajana. Pian joukkue jakautui ja jatkoin Point Minien valmentajana. Vuoden 2018 alussa minusta tuli joukkueen vastuuvalmentaja ja edelleen valmennan samoja tyttöjä kuin melkein neljä vuotta sitten, mutta tällä hetkellä joukkue kantaa nimeä Relevé Minit. 

Oma voimistelutausta:
Aloitin voimistelun jo 4-vuotiaana satujumpassa, josta jatkoin joukkuevoimisteluun. Olen kaiken kaikkiaan voimistellut kolmessa eri voimisteluseurassa ja viime syksynä aloitin yhdessä ystävieni kanssa naisten harrastejoukkue Pointin Jyrylle. Tänä vuonna voimisteluvuosia tulee täyteen 15.

Parasta voimistelussa: Parasta voimistelussa on sen kauneus ja esteettisyys. Lisäksi mahtavaa on sen tuomat kokemukset, ystävät ja terveelliset elämäntavat. Valmentamisessa parasta on nähdä voimistelijoiden kehittyvän ja oppivan uusia taitoja. Myös koreografioiden tekeminen on huippua!

Mitä muuta elämääsi kuuluu valmentamisen lisäksi: Valmentamisen lisäksi käyn töissä sekä opiskelen. Vapaa-ajalla voimistelen itse sekä vietän aikaa ystävieni ja perheeni kanssa.

Parhaita voimistelumuistoja: Parhaita muistoja voimistelu-urani varrelta ovat ehdottomasti kaikki kisareissut kauemmaksi. Odotan innolla, että pääsen kokemaan niitä vielä lisää myös valmentajan roolissa.