Linnateatterin vieraileva Tatu ja Patu -esitys T-talolla 8.9.2019. 


Esitys kaikille niille, jotka ovat joskus syöneet, syövät juuri nyt tai suunnittelevat syövänsä

Outolan ruoka- ja juomatieteellinen tutkimuskeskus on liikkeellä ympäri Suomea. Tatu ja Patu paljastavat kaiken olennaisen kaikille olennaisesta toiminnasta - syömisestä.

Näyttämölle lehahtavat ruoan valmistukseen erikoistunut pöperöahkeroinen ja ruokapöytien kuokkavieras pönttövääriäinen. Tieteellistaiteellisen tutkimusotteen viimeistelevät Samppa Solu ja Anita Aivosolu. Omena on ämynä ja banaani on keltapötkö, mutta mikä on Tatupatunanas? Ja miten ruoka oikeastaan etenee suolistossa?

Linnateatterin lasten uutuusnäytelmä tarjoilee hauskaa, hyvän makuista ja helposti nieltävää asiaa ravinnosta. Tämän parivaljakon käsissä puurot ja vellit eivät kerta kaikkiaan voi mennä sekaisin. Kaikki tiedot on nimittäin tarkastanut kieli- ja makujaoston johtava asiantuntijaryhmä: Tatu ja Patu!

Tatuna ja Patuna lavalla makuhermoja kutkuttelevat Kalle Tulander ja Jaakko Loukkola.

Esityksen kesto noin 40 min ja sopii katsottavaksi sormiruokailijoista (n.2-vuotiaat) eteenpäin.

Turun Jyryn voimistelujoukkueet hoitavat narikkaa ja myyvät esitysherkkuja buffetista - varaathan siis mukaan myös käteistä!

Näytökset T-talon juhlasalissa (Vanha Hämeentie 29) sunnuntaina 8.9.2019 klo 15 ja klo 17

Liput 10 €/kpl (aikuiset ja lapset)

Tilaa liput ennakkoon alla olevista linkeistä (täytä tilauslomake ja saat laskun sähköpostiisi).

Jos sinulla on ongelmia lippujen tilaamisessa tai muita kysymyksiä lippuihin liittyen, ota yhteyttä Eeva-Liisaan: hamaleev@gmail.com. Jos sinulla on muita kysymyksiä esityksestä, ota yhteyttä Saijaan: saija.huhtiniemi@turunjyry.fi.