Seikkalulliset ja liikunnalliset päiväleirit alakouluikäisille:

Leiri 1     3.-7.6.2019 klo 9-15

Leiri 2     10.-14.6.2019 klo 9-15

Leirillä leikitään, pelataan ja seikkaillaan sekä sisällä että ulkona. Ohjelmaan kuuluu mm. suuri aarrejahti, huonepakopeli (erityisesti lapsille suunniteltu), lajikokeiluja (esim. sirkus), retki Kuralan kylämäkeen seikkailemaan, kesäisiä leikkejä ja pelejä sekä rentoa yhdessäoloa ja kesätekemistä.

Kaikki leiripäivät kestävät klo 9-15. Lapset voivat saapua paikalle klo 8.30-9.00 välillä, eli ohjaaja on paikalla vastaanottamassa lapsia klo 8.30 alkaen, ja varsinainen leiriohjelma alkaa klo 9.00. Leiripäivät päättyvät klo 15.00. 

Seikkailuleireille ovat tervetulleita kaikki alakouluikäiset lapset (myös syksyllä ekaluokalle menevät).


Hinta ja ilmoittautuminen

Osallistumismaksu leirille on 110 € /lapsi/viikko

Leirimaksu sisältää lämpimän kotiruokalounaan, välipalan sekä kaiken ohjelman ammattitaitoisten aikuisten ohjaajien valvonnassa.

Leirille ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä avautuvalla ilmoittautumislomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä 1. leirille on 19.5. ja 2. leirille 26.5.  Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen jälki-ilmoittautumismahdollisuutta voi kysellä sähköpostilla: saija.huhtiniemi@turunjyry.fi.Maksuohjeet ja peruutusehdot

Laskut lähetetään ilmoittautuneille viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Leirimaksu on maksettava ennen leirin alkua. Osallistumisen voi perua veloituksetta viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitamme 50 % leirimaksusta. Leirin alkamisen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai ilman ennakkoilmoitusta leiriltä poisjääneeltä perimme koko maksun. Omavastuuaika sairastumisissa on yksi leiripäivä, sen jälkeisiltä päiviltä osallistumismaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan.
Leiripaikka

Seikkailujen tukikohtana on Hannunniitun koulu (Virmuntie 3). Leirillä aikaa vietetään sisätiloissa (salissa ja ruokailut ruokalassa) ja paljon aikaa vietetään myös ulkona ja lähiympäristössä - sää huomioon ottaen.

Muuta tärkeää

Leiriläiset eivät ole vakuutettuja seuran puolesta.

Ohjaajat ottavat leirin aikana valokuvia seuran omaa käyttöä ja dokumentointia varten. Kuvia ei luovuteta ulkopuolisten tahojen käyttöön, mutta niitä voidaan käyttää seuran omassa tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Otathan yhteyttä etukäteen, mikäli sinulla on tästä kysyttävää.

Lisätietoja leireistä:

Leirin vastuuohjaajana toimii viime vuosien leireiltä tuttu luokanopettaja Salla Hirvensalo.

Yhteystiedot ilmoittautumis- ja maksuasioihin liittyen: Eeva-Liisa Hämäläinen, hamaleev@gmail.com

Yhteystiedot itse leiriin liittyen: salla.m.hirvensalo@gmail.com, puh: 040 522 5411

Osallistumalla leirille tuet lasten ja nuorten liikuntaa!