Turun Jyryn voimistelujaosto joulunäytös järjestetään Lucian päivänä 13.12.2018 klo 18.00 Logomon Teatro-salissa. Joulunäytöksessä esiintyvät lasten harrasteryhmät söpöillä musiikkiesityksillään, voimistelujoukkueet huikeilla kisa- ja näytösohjelmillaan sekä tanssiryhmät upeilla tansseillaan. Toivomme mahdollisimman monen saapuvan paikalle juhlistamaan valon juhlaa ja ihailemaan ryhmiemme ja joukkueidemme valmistamia esityksiä!

 

Joulunäytöksen lippuja voi ostaa voimistelujoukkueiden kautta sekä tilaamalla alla olevasta linkistä. Tilatessasi liput netistä saat laskun sähköpostiisi ja maksettuasi laskun liput.

Turun Jyryn voimistelujaoston joulunäytös Logomon Teatro-salissa torstaina 13.12. klo 18.00. Liput 13 € (alle 5-vuotiaat ilmaiseksi, jos istuvat aikuisen sylissä).
Osta liput Jyryn voimistelujoukkueiden kautta tai tilaa alla olevan linkin kautta. Kun tilaat lippuja nettilomakkeella, maksat liput sähköpostiin saapuvalla laskulla ja voit joko lunastaa maksetut liput näytöspäivänä ovelta tai saada 2 € lisämaksulla liput kotiin postitettuna.